Hanzi Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 Predlagam 3 odhode iz Domžal ali kje drugje: Ob 8 zjutraj za tiste celodnevne(nočne) uživače okoli 12 za tiste ki bi se radi malokepali in popoldne ob 4 za tiste ki pridejoasamo na NFS. Kaj pravite?
AlterMann Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 Mislim, da je to več kot u redu. Ogrevam se za varianto "Točno opoldne". In ker mi varianta čez Trojane ne diši bi predlagal zbor pri Uzzy-ju in potem po tuhinjski dolini proti 3M kraljem.
SiR Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 Takolelele je: jaz pridem na NFS v popolni solo-rider maniri, Tejka me je namreč nepričakovano nogirala (vsaj za tisti vikend) in moram sam it žurat - a teeeeško meni, jeboga ja ... .. . Tejka obenem prosi Allo, Alko, Vale in še koga, da naj me držijo pod strogim budnim očesom in mi po potrebi predpišejo ustrezno pomirjevalo (pivo, vino, rokenrol). Skratka, rezultat: - Teya, se vidiva v sredo zvečer v OLP! :yea2: - eno mesto je torej na NFS-ju nepričakovano fraj (tudi postelja, ampak ne zraven mene!) :naughty: - s kom se lahko peljem na NFS? O:-) - a bomo snežaka delali?
cyc Objavljeno December 10, 2003 Opozori Objavljeno December 10, 2003 - s kom se lahko peljem na NFS? O:-) Ce se jaz ne najdem kakega prevoza je opcija, da gres meni za navigatorja :lol1: ;)
fifty Objavljeno December 10, 2003 Opozori Objavljeno December 10, 2003 Alter: varianta odhoda od Uzzyija - OK ( :o sam prej ga bo treba najt :hmm: ). Sym: tudi pri nama z M bo še plac. Sploh pa če še mene M nogira :P . Pol te bom pa tut lohk pazu - celo noč (pivsko glasbeni okus mava tko al tko identičen) :beer2: :beer2: :beer2: :music3: :beer2: :music3: :beer2: :010
Teya Objavljeno December 10, 2003 Opozori Objavljeno December 10, 2003 Dajte še prosim prečekirat podatke na prvi strani... Preverite če ste na spisku pravilni napisani, ali imate morda vegi meni, .... Sploh pa še enkrat pozivam vse, ki ste zainteresirani za vegi meni, da se javite, da ne bo problemov in da bo tudi za vas primerno poskrbljeno. Drugače pa... še nekaj dni in ČAGAAAAAAA!!!!!!!! :yea2: Se vidimo! Teya
Gregs Objavljeno December 11, 2003 Opozori Objavljeno December 11, 2003 Razpisujemo še 5 prostih mest. Kdor je zainteresiran, naj pošlje PM na uporabniško ime Teya. Od zdaj naprej velja prijava samo skupaj s plačilom!!! Torej sistem: kdor prej plača, prej žura na NFS. ;)
uti Objavljeno December 13, 2003 Opozori Objavljeno December 13, 2003 (popravljeno) Vsi, ki se še niste odločili, s kom boste v sobi, vas prosim, da mi čimprej pošljete PM, da vam lahko rezerviram sobe! Če se ne boste sami razporedili, vas bom morala jaz.... :D Najkasneje v sredo bo objavljen seznam sob (razporeditev) in kakrsnekoli naknadne spremembe ne bodo možne! Za prijavo v sobo boste potrebovali osebni dokument - ne pozabite nanj!!! Se vidimo v soboto!!! :OK: :yea2: Uti Popravljeno December 13, 2003. Popravil uti
Hanzi Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 A je vozniška dovolj. to sprašujem zato ker praktično ni nikjer več zadostna. Povsod hočejo imet osebno oz. Pasuš. Osebne nimam, pasuša pa ne nosim vedno s sabo :rolleyes:
Mačica Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 Tut jst bi se h komu prslinla v avto. A se kdo prostovoljno javi?
cyc Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 Same here - prevoz potrebujem :) Se vedno hehe :D Slike pa upam da mi ni treba dajat :lol1:
Windsurf Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 Jupiiiii.... snežaka bomo delal..... :010 :grupni: Snežaka že, snežaka, kaj več pa ne... ravnokar me je klical Jakec in mi sporočil, da je gori sneg ne (beri: smučke laho pustimo doma), za kako kepanje pa ga bo gotovo dovolj! LP Windsurf
Nata Objavljeno December 16, 2003 Opozori Objavljeno December 16, 2003 (popravljeno) ... sneg ... :wub: ... je Nata naročla ... saj veste da skrbim za vas ... O:-) se vidimo Popravljeno December 16, 2003. Popravil Nata
bubamara Objavljeno December 16, 2003 Opozori Objavljeno December 16, 2003 - a bomo snežaka delali? ...snezaka bomo delali v vsakem primeru.... :wub: ...sicer je vodja tega projekta Nata, ampak lahko pa povem, da bo v primeru pomanjkanja snega snezak rdece-zelen ( izpirovskihflaspress)... :kva1:
kekec III Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Tut jst bi se h komu prslinla .... A se kdo prostovoljno javi? Jest.... :rolleyes:
uti Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Torej, do zdaj ste se javili za sobe naslednji Motosvetovci: Ike familiy, Barto, Dašenka 1/4 Zoolo, Maša, Desmo, Vragica 1/4 Nose Data, Lee Dee 1/2 Brrrm, Brrrm Lady 1/4 (prosto še za 2 osebi) Vale, Mario, Dr. Maxxi, Dr. Maxxi lady, Biba 1/5 Teya, Gregs, Climber, Climberka, anA, Bladzo 1/6 Sam dePihlja, Mr. E 1/2 Windsurf, P.Thor, Uti, Lindau 1/4 Lucky, Janja, Robycop, Natasha 1/4 Codeine 1/2 Nata, Bubamara, Pervy, Klmn, Urbi 1/5 Alena_Bmw, Tamy, Eugon 1/5 (prosto še za 2 osebi) A&A, A&A lady, Premza, Erick, Simona, Kiki, Viking, Gianni 1/10 (prosto še za 2 osebi) Alla, Alka, SuzukiGSX, Symru, Pepe, TT 1/6 BMW, Bmw lady, Mustang, Ninochka 1/4 Ico, Andreja, DTW 1/3 Marem, D-D, Nataša, Pero 1/4 Ostali, ki ste mi PM poslali, pa še ne veste, s kom bi bili v sobi - tu so še ostali, ki niso razporejeni v sobe: Altermann, Anubis, Anubis lady, CrashOver, Cyc, Dave, Dr. Looney, Eliminator, Eliminator lady, Ewe, Fifty, Gabi, Gogi, Hanzi, Monika, Hotschko, ID, ID lady, J, Klimbra, Mačica, Manuela, Marvin, Marvin lady, Milenca, Smerkca, SMrekcaMan, SPIDI, Svrabl, Svrabl lady, Volk, XTX Ostale so še 1/4, 1/5 in 1/10 sobe!!!!
uti Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 (popravljeno) Pa če sem koga slučajno izpustila...se opravičujem, pa me naj opozori na to! O:-) Popravljeno December 18, 2003. Popravil uti
Windsurf Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Mimogrede: če ima kdo kaj odvečne (ne odpadne) motoristične opreme, jo lahko prinese v soboto s seboj, potencialnih kupcev bo kar nekaj... LP Windsurf
Windsurf Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Aja, pa še kratko sporočilo glede muzike: Band, ki nam bo igral, se imenuje KoPije, na štajerskem koncu je kar dobro poznan, saj pogosto igrajo na motozborih. So klasična rock zasedba - bobni, bas, ritem, vokal z akustično kitaro, zraven pa špila še saxofonist, skupaj torej pet komadov. Fantje dobro špilajo, so zajebanti in dobrovoljci :yea2: . Pridružili se nam bodo okoli 21.00, pobrali pa se verjetno ne bodo prav hitro... :OK: LP Windsurf
eliminator Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Kako je zdej kej s snegom tam gori? Prinesem sanke ali ne? :kva1: :) B) lp
Hanzi Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Na prvi strani sem bral da bomo lahko imeli svojo pijačo oziroma pijačo iz šanka. Ima kdo doma zidanico pa bi rad kaj vina prodal (podaril :hmm: ):rolleyes: Vsi nekaj pečete že cel teden in ne vem kaj še vse. Jaz v soboto dopoldne napečem malo "stiroporja". Enkrat smo govorili o zemljevidu iz SB to 3K. A lahko to kdo prilepi. Baje bodo tudi table že v SB. Upam da bodo dovolj velike če bodo. (najbolje bi bil zemljevid :hmm: ) Ob 12 bomo mi štirje z AM pri uzzyju in od tam odrinemo preko tuhinjske. Če gre kdo ob tej uri iz Lj. gremo lahko v gosjem redu :lol1: Se vidimo :OK: kaj pozabil vprašati: :hmm:
Pervy Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Upam da bodo dovolj velike če bodo. (najbolje bi bil zemljevid :hmm: ) glej moja navodila ki sem jih napisal pa ne moreš zgrešit, v ta del pohorja pelje samo ena cesta :P
SiR Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 glej moja navodila ki sem jih napisal pa ne moreš zgrešit, v ta del pohorja pelje samo ena cesta :P ko pa hočeš iz tega dela Pohorja domov, pa ni ziher, da boš prišel živ in zdrav :P
Windsurf Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Stanje je sledeče: Snega je dovolj za snežake, kepanje, sankanje, drčanje po polivinilu, igre na snegu... :yea2: ni ga pa dovolj za smučanje :cry: . Danes smo z združenimi močmi naredili table; so velikosti 20x50 cm iz pločevine, nanje je s črnimi črkami napisano NFS. Nocoj se morajo še posušit, jutri pa jih bo Ervin (mr. E) postavil na vsej poti od centra Bistrice, pa vse do Treh Kraljev. Table so dobro vidne, tako da ne bo problem najti poti do gor. :notworthy: Kar se tiče lastne pijače, je tako: kar se spije v sobah, nima veze z organiziranim srečanjem, kar pa se tiče pijače v osrednjem prostoru, pa virt (po splošni navadi) pokasira postrežnino v višini 300 SIT. Če se najde prostovoljec, ki bo prinesel pijačo, jo mora "prijaviti" virtu, ki jo potem proti plačilu postrežnine toči. Postrežnino v tem primeru plača vsak sam. Sicer je za vse pogovore "mano-a-mano" na voljo šank :beer2: , za nežna šepetanja v dvoje pa sobe :wub: . Jutri še zadnje priprave, potem pa PARTY!!! :OK: :yea2: :notworthy: :kva1: LP Windsurf p.s: Kdor misli, da bo rabil pomoč pri navigaciji, si naj iz mojih podatkov izpiše številko GSM. Pričakujte, da na zadnje pol poti od Bistrice do Treh Kraljev praktično ni pokritosti z GSM signalom, zatorej vozite počasi in skrajno previdno, saj so lahko mestoma poledice ali zbiti sneg (na lastne oči videli /in ne sprobali/, kako hitro se to zgodi). Upam, da je odveč opozorilo, da je potrebna zimska oprema. p.p.s.: Že štejemo ure!!!
Nata Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 ... ja ... ja ... sneg :wub: sneg :wub: sneg ... ... :kva2: ....... :kva2: kepali se bomo .... :kva2: .....pa snežak bo .... :kva2: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * :kva1: :kva1: :kva1: * * * * * * ...khm...ne bom več snežakov sem gor limala obljubim da bom pridna ... O:-) ... :ph34r: ...upamdajemojeveseljerazvidnozasnegpress * * * * * * * * * *
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se