Pervy Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 gsm signal mobitelov zgoraj je vendar ne v vseh delih hotela (za šankom dela :P ). simobil ima manjše probleme.
bauca Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 (popravljeno) Nekaj malega če bo v pomoč ... še en dan ... Popravljeno December 19, 2003. Popravil bauca
bauca Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Če pa se malo bolj kdo spozna na zemljevide pa je tu še ena možnost --> TK - predlagam da klikneš spodaj in povečaš karto ... :notworthy: ;) Lp, bauca
klimbra Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Klimbra + Lidija......spanje nima veze kje!!!!! BTW.......itaq ostali ne bodo spal......oba smrčača.....PREDVSEM JAZ!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Manu Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 :beer2: :chase: :grupni: :music1: :yea1: :music4: :grim :music2: :smoke: Mene že mal meče....... :kva2: :kva2: :kva2: :010
Vale Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Upam, da bend zna zaigrati FRIDO ... drugač bom preveč mirna, če je ne bo ... :D :P
Manu Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Ah ja, še ena info - neki je že Hanzi o tem pisal - jutri ob 12.00 je (moto)zbor pri Uzziju - zaenkrat od tam štartamo : Hanzi, Monika, Symru, Biba, Altermann, Ewe, Fifty in JAZ :wub: Šli bomo v gosjem redu :) p.s. Lahko gre še kdo, če se javi za gos. :lol1:
Kiki Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Stanje je sledeče: Snega je dovolj za snežake, kepanje, sankanje, drčanje po polivinilu, igre na snegu... :yea2: ni ga pa dovolj za smučanje :cry: . Mene pa zanima.... amm... :P kako bomo vse te aktivnosti izvajale deklice v mini krilcih in visokih petkah..... :kva1: :OK: :wacko: :lol1:
premza Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Prinesem medico... Ampak dvomim, da je bo dost za vse... :? Ko pridem, hitro v vrsto! :devil:
Manu Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Mene pa zanima.... amm... :P kako bomo vse te aktivnosti izvajale deklice v mini krilcih in visokih petkah..... :kva1: :OK: :wacko: :lol1: Problem rešiš tako, da za spremembo prideš v gojzarjih, motosvet majici in KAR ENI jakni čez..... :yea2: Po potrebi pa se potem potrebno preoblečeš v potrebna oblačila.... :naughty:
Kiki Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Problem rešiš tako, da za spremembo prideš v gojzarjih, motosvet majici in KAR ENI jakni čez..... :yea2: Bravooo....odlična ideja ;) :OK: ... sej res... kaj pa motosvetove majčke... a so za tiste, ki jih imamo morda obvezna oprema za kakšno skupinsko fotografijo :) :P
Vale Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Problem rešiš tako, da za spremembo prideš v gojzarjih, motosvet majici in KAR ENI jakni čez..... :yea2: Po potrebi pa se potem potrebno preoblečeš v potrebna oblačila.... :naughty: Manu a lahko SR majčko :D
Manu Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Manu a lahko SR majčko :D SR verjetno misliš Seksi Rdečo ? :hmm: (se oproščam hočkotu :rolleyes: ) :D :P Lahko, lahko :004
hotschko Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Manu a lahko SR majčko :D itaq ... B)
Dave Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 A gre kdo slucajno iz Celja tam okrog 13:00 (mislim, lahko tut kasneje)? Al pa se mim Petrovc pelje? (Mam ene obveznosti v Celju zjutri, ampak morda ni smiselno, da grem z mojim avtom naprej, ker mam letne gume gor in nezadostne financne/casovne moznosti, da bi si kupil zimske.)
Windsurf Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 A gre kdo slucajno iz Celja tam okrog 13:00 (mislim, lahko tut kasneje)? Al pa se mim Petrovc pelje? (Mam ene obveznosti v Celju zjutri, ampak morda ni smiselno, da grem z mojim avtom naprej, ker mam letne gume gor in nezadostne financne/casovne moznosti, da bi si kupil zimske.) Lahko pa se pripelješ do Bistrice, tam pustiš avto in pokličeš kogarkoli od nas, sigurno bo kdo šel tam skozi ;) LP Windsurf
Sam dePihlja Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Bravooo....odlična ideja ;) :OK: ... sej res... kaj pa motosvetove majčke... a so za tiste, ki jih imamo morda obvezna oprema za kakšno skupinsko fotografijo :) :P Ma kaka odlična ideja, lepo te prosim :angry: ,Kiki ti kar pridi oblečena, tak ko si mislila :wub: ! PAŽNJA, PAŽNJA: DEKLETA,NE NASEDAJTE MANU, KER JE TO SAMO FINTA! :ph34r: Po neuradnih informacijah pride babnica TIPI TOPI upicanjena na 3K, to z gojzerji in mikico je samo finta, da zmede konkurentke :devil: . Petke in minike obvezneeeeee, pa še kaki solarij, kozmetičarka, fitnes, masaža...če hočte Manu konkurirat :naughty: !
Vale Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Petke in minike obvezneeeeee, pa še kaki solarij, kozmetičarka, fitnes, masaža...če hočte Manu konkurirat :naughty: ! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Manu Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea2: Ja, pa tahitra limfna drenaža, specialna dieta in izsesavanje celulita... :yea2: Pa pohitite, sam še do jutr je cajt.... :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
alena_bmw Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Če kdo želi pustit avto v bistrici, gre lahko z mano dalje na 3k! samo pošlji mi številko na pm! lp alena
.T. Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Še zadnje opozorilo! Ne pozabite na rdeče tangice in rdeče boksarice! Da bomo usklajeni! Tadej Čez 24 ur odrinem iz LJ. MUHAHAHAHA!
Manu Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 Še zadnje opozorilo! Ne pozabite na rdeče boksarice! Jih že likam..... :lol1:
Hanzi Objavljeno December 20, 2003 Opozori Objavljeno December 20, 2003 Že iščem tangice med molji :devil:
alena_bmw Objavljeno December 20, 2003 Opozori Objavljeno December 20, 2003 (popravljeno) Mam jih že cel teden oblečene, da jih ne bi slučajno pozabila... :naughty: :devil: :lol1: lp alena Popravljeno December 20, 2003. Popravil alena_bmw
eliminator Objavljeno December 20, 2003 Opozori Objavljeno December 20, 2003 jutri ob 12.00 je (moto)zbor pri Uzziju - zaenkrat od tam štartamo : Hanzi, Monika, Symru, Biba, Altermann, Ewe, Fifty in JAZ :wub: Šli bomo v gosjem redu :) p.s. Lahko gre še kdo, če se javi za gos. :lol1: Jaz in moja lady se javiva za gos! :P :D A zdej se bomo pa z motorji po solo raidersko vozili, z avtomobili pa v skupini?! :D :D se vidimo :yea2: lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se