Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

gsm signal mobitelov zgoraj je vendar ne v vseh delih hotela (za šankom dela :P ). simobil ima manjše probleme.

Objavljeno (popravljeno)

Nekaj malega če bo v pomoč ... še en dan ...

post-12-1071816733.jpg

Popravljeno . Popravil bauca
Objavljeno

Če pa se malo bolj kdo spozna na zemljevide pa je tu še ena možnost --> TK - predlagam da klikneš spodaj in povečaš karto ... :notworthy: ;)

Lp, bauca

Objavljeno

Klimbra + Lidija......spanje nima veze kje!!!!!

BTW.......itaq ostali ne bodo spal......oba smrčača.....PREDVSEM JAZ!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

:beer2: :chase: :grupni: :music1: :yea1: :music4: :grim :music2: :smoke:

Mene že mal meče....... :kva2: :kva2: :kva2:

:010

Objavljeno

Upam, da bend zna zaigrati FRIDO ... drugač bom preveč mirna, če je ne bo ... :D :P

Objavljeno

Ah ja, še ena info - neki je že Hanzi o tem pisal -

jutri ob 12.00 je (moto)zbor pri Uzziju - zaenkrat od tam štartamo :

Hanzi, Monika, Symru, Biba, Altermann, Ewe, Fifty in JAZ :wub:

Šli bomo v gosjem redu :)

p.s.

Lahko gre še kdo, če se javi za gos. :lol1:

Objavljeno
Stanje je sledeče:

Snega je dovolj za snežake, kepanje, sankanje, drčanje po polivinilu, igre na snegu... :yea2:  ni ga pa dovolj za smučanje :cry: .

Mene pa zanima.... amm... :P kako bomo vse te aktivnosti izvajale deklice v mini krilcih in visokih petkah..... :kva1: :OK: :wacko: :lol1:

Objavljeno
Prinesem medico...

Ampak dvomim, da je bo dost za vse... :?

Ko pridem, hitro v vrsto! :devil:

Objavljeno
Mene pa zanima.... amm... :P kako bomo vse te aktivnosti izvajale deklice v mini krilcih in visokih petkah..... :kva1: :OK: :wacko: :lol1:

Problem rešiš tako, da za spremembo prideš v gojzarjih, motosvet majici in KAR ENI jakni čez..... :yea2:

Po potrebi pa se potem potrebno preoblečeš v potrebna oblačila.... :naughty:

Objavljeno
Problem rešiš tako, da za spremembo prideš v gojzarjih, motosvet majici in KAR ENI jakni čez..... :yea2:

Bravooo....odlična ideja ;) :OK: ... sej res... kaj pa motosvetove majčke... a so za tiste, ki jih imamo morda obvezna oprema za kakšno skupinsko fotografijo :) :P

Objavljeno

Po potrebi pa se potem potrebno preoblečeš v potrebna oblačila.... :naughty:

Manu a lahko SR majčko :D

Objavljeno

SR verjetno misliš Seksi Rdečo ? :hmm: (se oproščam hočkotu :rolleyes: )

:D :P

Lahko, lahko :004

Objavljeno

itaq ... B)

Objavljeno

A gre kdo slucajno iz Celja tam okrog 13:00 (mislim, lahko tut kasneje)? Al pa se mim Petrovc pelje?

(Mam ene obveznosti v Celju zjutri, ampak morda ni smiselno, da grem z mojim avtom naprej, ker mam letne gume gor in nezadostne financne/casovne moznosti, da bi si kupil zimske.)

Objavljeno
A gre kdo slucajno iz Celja tam okrog 13:00 (mislim, lahko tut kasneje)? Al pa se mim Petrovc pelje?

(Mam ene obveznosti v Celju zjutri, ampak morda ni smiselno, da grem z mojim avtom naprej, ker mam letne gume gor in nezadostne financne/casovne moznosti, da bi si kupil zimske.)

Lahko pa se pripelješ do Bistrice, tam pustiš avto in pokličeš kogarkoli od nas, sigurno bo kdo šel tam skozi ;)

LP

Windsurf

Objavljeno
Bravooo....odlična ideja  ;)  :OK: ... sej res... kaj pa motosvetove majčke... a so za tiste, ki jih imamo morda obvezna oprema za kakšno skupinsko fotografijo  :)  :P

Ma kaka odlična ideja, lepo te prosim :angry: ,Kiki ti kar pridi oblečena, tak ko si mislila :wub: !

PAŽNJA, PAŽNJA:

DEKLETA,NE NASEDAJTE MANU, KER JE TO SAMO FINTA! :ph34r:

Po neuradnih informacijah pride babnica TIPI TOPI upicanjena na 3K, to z gojzerji in mikico je samo finta, da zmede konkurentke :devil: .

Petke in minike obvezneeeeee, pa še kaki solarij, kozmetičarka, fitnes, masaža...če hočte Manu konkurirat :naughty: !

Objavljeno

Petke in minike obvezneeeeee, pa še kaki solarij, kozmetičarka, fitnes, masaža...če hočte Manu konkurirat :naughty: !

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

:yea2:

Ja, pa tahitra limfna drenaža, specialna dieta in izsesavanje celulita... :yea2:

Pa pohitite, sam še do jutr je cajt.... :naughty:

Objavljeno

Če kdo želi pustit avto v bistrici, gre lahko z mano dalje na 3k!

samo pošlji mi številko na pm!

lp alena

Objavljeno

Še zadnje opozorilo!

Ne pozabite na rdeče tangice in rdeče boksarice!

Da bomo usklajeni!

Tadej

Čez 24 ur odrinem iz LJ. MUHAHAHAHA!

Objavljeno
Še zadnje opozorilo!

Ne pozabite na rdeče boksarice!

Jih že likam..... :lol1:

Objavljeno

Že iščem tangice med molji :devil:

Objavljeno (popravljeno)

Mam jih že cel teden oblečene, da jih ne bi slučajno pozabila... :naughty: :devil:

:lol1:

lp alena

Popravljeno . Popravil alena_bmw
Objavljeno

jutri ob 12.00 je (moto)zbor pri Uzziju - zaenkrat od tam štartamo :

Hanzi, Monika, Symru, Biba, Altermann, Ewe, Fifty in JAZ :wub:

Šli bomo v gosjem redu :)

p.s.

Lahko gre še kdo, če se javi za gos. :lol1:

Jaz in moja lady se javiva za gos! :P :D A zdej se bomo pa z motorji po solo raidersko vozili, z avtomobili pa v skupini?! :D :D

se vidimo :yea2:

lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!