Sas Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 Sedaj sem svojo zbirko dopolnil še z dvema, tako da imam komplet vseh treh originalnih barv. Lahko si jih pogledate na http://www.mobisux.com/album/showgallery.p...r=28236&cat=500
Mopedist Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 Senior z E90 mašino gre zlo fajn, pa tut lomil je vse. Še ena slika od Seniorja
Mopedist Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 To pa naredi E90 mašina k je bila na Seniorju. :grim
Zok Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 huuuuh, lepo ga je zlamal! svaka cast! :worship: pi es: bi reku da je tragedija, pa so deli takooo poceni proti ostalim znamkam... :)
Mopedist Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 Tudi gred je odlomil (tm k daš gor magnet).
ICE_MAN Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 Pr elektronki mors zlo pazlivo delat s sklopko zato k je menjalnik presvoh za tako moc sploh pa ce je pal se vse skup navit. En moj frend je mel to masino na btju pa en leovince ror pa 28mm del orto frgazar pa predelan filter pa dize. :OK: Ej kaksen sound kot bi crosko poslusu :OK:
Lobo Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 90-ka je bila zakon (z njo sem naredil izpit za A). Bila je prava lepota. V tistih časih je bilo pravih motorjev malo. Djilasov sin je imel Kavo 100Z (še pomnite tovariši?), pa še kakšna "zverina" se je dala videt, ostali pa MZ, ČZ in Tomos. Lepo je videti, da še živi tu in tam kakšen primerek.
icerider Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 (popravljeno) jst sm mu eno na BT-ju ;) pol mi je pa navoj na sklopki zjebalo pa sm prodov k se mi ni dal ubadat z njemu k je skos neki zajebavov :rolleyes: Popravljeno April 28, 2005. Popravil icerider
Stric Burek Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Jest mam eno mašino za prodat, baje da je kot nova, cilinder bat v zelo dobrem stanju, ampak je brez vžiga, če koga zanima...
klimbra Objavljeno April 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2005 Kje bi dobil originalne nalepke za Elektronika........info na PM.......plizzzzzzzzzzzzzz
klimbra Objavljeno Maj 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 A ma kdo kodo....al pa natančne podatke o originalni rdeči barvi Elektronika?????? fero55 1
suhadolc Objavljeno Maj 14, 2005 Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 Ja E-90 je res legenda. Tisti lepotec o katerem ste nekateri že pisali v rubriki skuterji je moj. Od dokumentacije imam original navodila in katalog delov. Zdi se mi da pa slika sodi tudi v tole rubriko zato jo bom pripel (v 800x600 resoluciji, da ne bo prevelika) ← ej,ti k mas 3 elektronike.a bi ksnga prodal.sej je vsen kerga,sam nujno ga rabm.pa povej ceno.al pa mi pis na zasebca.hvala v najprej.al pa mi povej,ce poznas ksnga k prodaja elektronika. :) :)
Stric Burek Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 No, jesst une mašine nimam več, da ne bo še kdo me PMjal .)
Sas Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Ker je na tržišču ponudba nalepk popolnoma usahnila smo pred kratkim dali natisnit serijo desetih kompletov nalepk (en komplet sestavljajo štiri nalepke) za E90. Vsi vpleteni v ta projekt smo svoje potrebe s tem zadovoljili, ostalo pa je še nekaj neizkoriščenih kompletov. Če ga kdo potrebuje je na voljo za 16.000 tolarjev !
matejt98 Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Jas mam pet elektronikov v garaži in....je kar.Kdor kupuje te motorj naj mi pošlje mail na matejt98@email.si.Pri meni je bila končna hitrost 145km/h z14 zobnikom.Končne obrate sm pa dobu na 12000 obratu.Kdor mašino kupuje al pa ohišje ali(gršt),športni furgazer,prestavne vilce al pa kar kol u zvezi z elektronikom naj mi pošle mail.Začetna cena je 75.000 SIT.
woox Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Jas mam pet elektronikov v garaži in....je kar.Kdor kupuje te motorj naj mi pošlje mail na matejt98@email.si.Pri meni je bila končna hitrost 145km/h z14 zobnikom.Končne obrate sm pa dobu na 12000 obratu.Kdor mašino kupuje al pa ohišje ali(gršt),športni furgazer,prestavne vilce al pa kar kol u zvezi z elektronikom naj mi pošle mail.Začetna cena je 75.000 SIT. ← dej posliki! :OK: :yea1:
klimbra Objavljeno April 27, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 27, 2009 Ponovno sprašujem...... A ima ......morda......kdo kakšne podatke o original rdeči barvi........koda naj bi bila S3M......ličarji....haloooooooooooooooo Pa še nekaj.........potrebujem originalni žmigovc.....ni veze sprednji, zadnji......so vsi enaki!!!!!! Tako nekako naj bi zgledala original farba!
Staycool Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Tisti S3M imam tudi jst v prometni za Apn-4 74' letnik. ker želim nazaj originalno barvo sem mal povprašal in baje je s3M oznaka zgolj za "policaje". ne pove ti nič o odtenku in točni sestavi barve. Tudi proti temu e90 zgoraj je moja štirka bolj "roza" oznaka barve je pa očitno ista. na enem drugem forumu sem našel to: S0B navaden - BELA - SVETLA E0B kovinski - BELA - SVETLA S0M navaden - BELA - SREDNJA E0M kovinski - BELA - SREDNJA S0D navaden - BELA - TEMNA E0D kovinski - BELA - TEMNA S1B navaden - RUMENA - SVETLA E1B kovinski - RUMENA - SVETLA S1M navaden - RUMENA - SREDNJA E1M kovinski - RUMENA - SREDNJA S1D navaden - RUMENA - TEMNA E1D kovinski - RUMENA - TEMNA S2B navaden - ORANŽNA - SVETLA E2B kovinski - ORANŽNA - SVETLA S2M navaden - ORANŽNA - SREDNJA E2M kovinski - ORANŽNA - SREDNJA S2D navaden - ORANŽNA - TEMNA E2D kovinski - ORANŽNA - TEMNA S3B navaden - RDEČA - SVETLA E3B kovinski - RDEČA - SVETLA S3M navaden - RDEČA - SREDNJA E3M kovinski - RDEČA - SREDNJA S3D navaden - RDEČA - TEMNA E3D kovinski - RDEČA - TEMNA S4B navaden - VIJOLIČNA - SVETLA E4B kovinski - VIJOLIČNA - SVETLA S4M navaden - VIJOLIČNA - SREDNJA E4M kovinski - VIJOLIČNA - SREDNJA S4D navaden - VIJOLIČNA - TEMNA E4D kovinski - VIJOLIČNA - TEMNA S5B navaden - MODRA - SVETLA E5B kovinski - MODRA - SVETLA S5M navaden - MODRA - SREDNJA E5M kovinski - MODRA - SREDNJA S5D navaden - MODRA - TEMNA E5D kovinski - MODRA - TEMNA S6B navaden - ZELENA - SVETLA E6B kovinski - ZELENA - SVETLA S6M navaden - ZELENA - SREDNJA E6M kovinski - ZELENA - SREDNJA S6D navaden - ZELENA - TEMNA E6D kovinski - ZELENA - TEMNA S7B navaden - SIVA - SVETLA E7B kovinski - SIVA - SVETLA S7M navaden - SIVA - SREDNJA E7M kovinski - SIVA - SREDNJA S7D navaden - SIVA - TEMNA E7D kovinski - SIVA - TEMNA S8B navaden - RJAVA - SVETLA E8B kovinski - RJAVA - SVETLA S8M navaden - RJAVA - SREDNJA E8M kovinski - RJAVA - SREDNJA S8D navaden - RJAVA - TEMNA E8D kovinski - RJAVA - TEMNA S9B navaden - ČRNA - SVETLA E9B kovinski - ČRNA - SVETLA S9M navaden - ČRNA - SREDNJA E9M kovinski - ČRNA - SREDNJA S9D navaden - ČRNA - TEMNA E9D kovinski - ČRNA - TEMNA neuporabno... bo treba glih košček original barve dobit v kšnem vogalu in po tistem potem namešat eno kantico...
Stric Burek Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Mogoče ve kdo, če paše CTX komplet gred na elektronik mašino? Imam doma elektronik mašino za uštimat, ki ima zvito gred.
kiledboy1 Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Ko se prične zima........ Ko nimam več kaj bolj pametnega počet........... Ko me spreletavajo takšne in drugačne ideje.................. KO TOTALNO ZASANJAM.................... Iščem kakršne koli podatke o motorju(mislim,da se mu lahko tako reče).......... legendarnem TOMOS ELEKTRONIK 90 ccm. Če se komu v garaži valja takšna stvaritev SLOVENSKEGA znanja,njegovi deli in delčki.......karkoli....... PLIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ pošlte pm,pokličte.....pridem,odkupim...... PLIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Če se bo tega dovolj nabral.......bomo spomladi videl,če kej rata!!!! jest mam celotno mašino doma pa deluje u nulo pokliči če nucaš na 031739659
sonda Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 mogoče bi blo fajn pogledat kdaj je to iskal oz. kadaj je napisal post: CITAT(klimbra @ 2 Nov 2003 @ 19:02)
dolsina Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Razlika med CTX 80 IN E90 JE LE:CILINDER,GLAVA,BAT,VPLINJAČ. BLOKI,GRED,MENJALNIK JE ISTO. Glede štroma pa nevem kako pa kaj.
sesir Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Razlika med CTX 80 IN E90 JE LE:CILINDER,GLAVA,BAT,VPLINJAČ. BLOKI,GRED,MENJALNIK JE ISTO. Glede štroma pa nevem kako pa kaj. Po spominu ima tam,ko je sklopka CTX drugače narejeno,kot ostali
TomosRacing Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Razlika je še v:štromu,pokrovu sklopke,sklopki,šalci,semeringu,zobnikih prenos sklopka-menjalnik,materialu blokov(e90 bolš),materialu gredi(ctx bolš),tud krivina uplinjača je druga...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se