cyc Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Tok imajo kapitala, znanja, da ZDA propadejo brez njih. In kaj zdaj? Ja zanimivo, a ni :) Marljivi, pridni, delajo za celo ZDA, en zid za 100 drugih naredi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 ... Pozabite na enakopravnost, pravičnost in podobne pravljice. ... To. Še ene 150 takih tem, pa se bo druščina "ljubiteljev" vseh enakih in vseh enakopravnih pričela večati. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Ja zanimivo, a ni :) Marljivi, pridni, delajo za celo ZDA, en zid za 100 drugih naredi :) Sej ne vem če se mi sploh ljubi tole vlečt v nedogled. A ti celo misliš, da govorim o fizikalcih??? Danes je pač tako, da če imaš kapital in znanje ti v bistvu ni treba nič delat. Dost je,da imaš brokerja in mu pošlješ sms :) . Če si glavca---zakaj pa ne. Sej nisi v šolo hodu, da boš jarke kopu. So pač izvrstni strokovnjaki na intelektualnem področju---v tistem kar pač počnejo so najboljši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Ma kakih fiziklacih ... o zasluzenih $$$ :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2003 vsi drugačni vsi enakopravni je pesek v oči nevednim ali stalno zadrogiranim (sam sem le občasno :P ) torej povzetek, židje so sposobni pridobivanja in akumulacije sredstev ter imajo težnje po vodenju vendar ne iz najvišjih pozicij in to je njihovo poslanastvo ostali ljudje imamo težnje po biti voden, tudi če smo na naj položajih ter zapravljati in se tako izkazovati pred drugimi očitno smo si različni (bolj neumni?), le občutek za uživanje imamo razvit, ki je posvetnejše sorte in ta naš užitek s pridom izkoriščajo za lastne dobičke največji zaslužki na tem svetu zagotovo izvirajo iz najmanjših vsotic pobranih od čim več ljudi kaj pa azija? nova moč se pretaka iz tistih koncev, je bil začetni kapital vložen ravnotako iz jew mošnje? sej je amerika postavila pokonci Japonsko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GraYWolF Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 (popravljeno) ...torej povzetek, židje so sposobni pridobivanja in akumulacije sredstev ter imajo težnje po vodenju vendar ne iz najvišjih pozicij in to je njihovo poslanastvo ostali ljudje imamo težnje po biti voden, tudi če smo na naj položajih ter zapravljati in se tako izkazovati pred drugimi... Ja D.J. zakon!!! :OK: Taka potrošniška, podrejena miselnost me moti in bi rad da se spremeni, kajti le na tak način se bomo lahko uprli novi kugi človeštva... aziatom. Kitajci nezadržno postajajo velesila in to nič kaj demokratična in dojemljiva za zahodne vrednote. Bo v resnici boj civilizacij potekal med Azijo in preostalim svetom? Popravljeno November 14, 2003. Popravil GraYWolF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Le v boj uboga gmajna ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 (popravljeno) Ja D.J. zakon!!! :OK: Taka potrošniška, podrejena miselnost me moti in bi rad da se spremeni, kajti le na tak način se bomo lahko uprli novi kugi človeštva... aziatom. Kitajci nezadržno postajajo velesila in to nič kaj demokratična in dojemljiva za zahodne vrednote. Bo v resnici boj civilizacij potekal med Azijo in preostalim svetom? Aziati???? Glede na njihovo št. bi lohk rekli,da so oni človeštvo ostali pa kuga. :devil: Dokler bojo slovenci množično drli v kitajske restavracije bojo tukaj. Glede na to, da se pri nas množično prizadevajo/prizadevate, da smo vsi enaki in enakopravni in da je ksenofobija neki najbolj groznega ( bolezen) in da smo edini nestrpneži v evropi prav mi (tisti ki tako razmišljamo) no pol bomo pa res izginl.- Pa še to je vseeno, važn da se bojo priseljenci tukaj odlično počutili. Popravljeno November 14, 2003. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GraYWolF Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 (popravljeno) Lina, stalno nekaj ugotavljaš, nisem pa še prebral kakšnega tvojega konstruktivnega predloga kako rešiti te probleme. Jaz sem svojega podal. KAJ PA VI? Popravljeno November 14, 2003. Popravil GraYWolF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2003 samo po drugi strani je azija dobila začetno moč od zahoda, židje pa so si jo (kokr vem) pridobili sami, od tu jim tista prednost kar se potrošništva tiče, po pravici povedano, mene ne moti, ker niža cene, in če sam nisi ujet v njenih okvirih, lahko to s pridom izkoristiš da ti več ostane za lasten hobi, ki pa spet košta in prinaša profit osebi, ki ti zagotavlja sredstva potrošništvo je: ko ti plačaš da nekaj dobiš in ne prodaš naprej po višji ceni kako pa si ti predstavljaš nepotrošniško družbo, kjer bodo materialne dobrine potisnjene na obrobje? pred časom sem gledal po TV vizije nekega tipa, ki ima očitno vsega preveč in si je nekako podobno predstavljal svet v prihodnosti: vse računalniško, virtualno, nič fizičnega, materialnega....ampak, tudi nematerialne stvari je treba tržiti, ker ljudje, ki vlagajo v njihov razvoj, hočejo to dobiti nekako povrnjeno in v vsakem primeru se hočejo počutiti bolje in nekaj več, kot potrošniki neotipljivih dobrin če nepotrošniška družba pomeni pridobivanje sam zase za preživetje, potem je to precej tisoč let dolg korak nazaj, pa tudi takrat so že obstajale praskupnosti, ki so prednik današnje družbe če greš še dalj nazaj prideš do humanoidnih tropov in opic, ki še danes živijo v skupnosti, ker so primati pač socialna bitja ali so židje torej napačni, od hudiča ali NLP-jevcev poslani ali so ljudje, ravnotako kot mi, le da so v razvoju naredili korak v drugo smer, ki je večini populacije tuja in zato vredna izkoreninjenja če se gre boriti proti njim, kitajcem..., to pomeni da je treba nehat kupovat njihovo robo, storitve in začet podpirat le lasten blagovni promet, to pa je težko, ker recimo za primer v Trstu dobiš pri kitajcih super robo za res majhen denar, če nisi obremenjen z zvenečimi imeni na blagu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2003 Dokler bojo slovenci množično drli v kitajske restavracije bojo tukaj lep čas sem delal v podjetju, ki se je ubadalo s kitajskim futrom in sem spoznal praktično vse kitajske restavracije nobena nima pretiranega prometa, ta se poveča šele med vikendi, med tednom je borno (stanje se izboljšuje) njihova prednost je v poceni delovni sili, zelo dolgem delovniku in spanju ali v kuhinji med parimi cunjamji sredi mastnih tal ali pa v najeti hiši z dvema foteljema, TVjem in kako posteljo, se pravi skromno verjetno so financirani od večjih kitajskih združb onstran meje in večino profita njim tudi namenjajo (ali pa svojim familijam na kitajskem) ali so židje podobni? pri načinu pretoka kapitala verjetno ja, torej kolektivno sodelovanje in to jim daje moč zakaj bi to bilo slabo? zato ker državljani nič ne ukrenejo dokler se "bolezen" razvija, ker jim to pravzaprav ustreza, ko pa se razširi, pa stokajo....torej smo si sami krivi v lastni nesposobnosti izgon je za moje pojme hinavsko dejanje, pravo pa bi bilo naučiti se jim konkurirati, kako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 a kdo ve kaj o Protokolih sionskih modrecev..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GraYWolF Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 ...izgon je za moje pojme hinavsko dejanje, pravo pa bi bilo naučiti se jim konkurirati, kako? Moj predlog izgona in lustracije ni le hinavski, ampak tudi presega vse dosedanje pojme "normalne in strpne" družbe. Dokler bomo verjeli v enakost in strpno družbo se bodo ti "zajedalci" počutili popolnoma varne. Ne predstavljam si nenasilnega načina, ki bi lahko iztrgal Židom iz rok kapital in s tem tudi prevlado in vajeti naše civilizacije. Let's play rough! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2003 ampak ko enkrat prestopiš mejo, bi recimo ob uspelem poskusu pregona moral imeti izdelan podroben načrt nadaljnega vodenja brezžidovske skupnosti, ker bi drugače hitro pogorel kot le še en izmed gorečih revolucionarjev brez prave ideje oz bi postal absolutist, tiran sej ne rečem, ideje morajo biti ekstremne da dosežejo v taki gmoti ljudi vsaj del uspeha, ki na koncu niti ni videt tako grozno izpeljan kakšen bi torej bil svet brez židov, kdo bi moral vzeti nadaljno pobudo, ker razvoj mora bit, to je evolucijsko zapovedano človeški vrsti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Ne predstavljam si nenasilnega načina, ki bi lahko iztrgal Židom iz rok kapital in s tem tudi prevlado in vajeti naše civilizacije. :ph34r: :ph34r: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GraYWolF Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 ...kakšen bi torej bil svet brez židov, kdo bi moral vzeti nadaljno pobudo, ker razvoj mora bit, to je evolucijsko zapovedano človeški vrsti Spet ena 5 za D.J.-ja :notworthy: No z kolegom sva danes ravno o tem debatirala. "Naslednji korak" bi moral biti dobro premišljen, komu prepustiti vajeti oz. kako razdeliti te moči. Takega načrta po moje ni zmožen izdelati posameznik... zgodovina nam kaže množico neuspešnih poskusov, le učiti bi se morali na napakah in razmišljati širše, bolj odprto. Lahko bi kar prevzeli židovski model, seveda modificiran in transparenten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 lep čas sem delal v podjetju, ki se je ubadalo s kitajskim futrom in sem spoznal praktično vse kitajske restavracije nobena nima pretiranega prometa, ta se poveča šele med vikendi, med tednom je borno (stanje se izboljšuje) ali so židje podobni? pri načinu pretoka kapitala verjetno ja, torej kolektivno sodelovanje in to jim daje moč zakaj bi to bilo slabo? zato ker državljani nič ne ukrenejo dokler se "bolezen" razvija, ker jim to pravzaprav ustreza, ko pa se razširi, pa stokajo....torej smo si sami krivi v lastni nesposobnosti izgon je za moje pojme hinavsko dejanje, pravo pa bi bilo naučiti se jim konkurirati, kako? Ja je borno--če ti tako praviš--jes ne hodim in res ne vem, dostkrat pa slišm,,smo bili v kitajski...,, torej še vedno zadost za preživetje V trstu je bila ena restavracija pa so jo zaprli. Mogoče, da je še kakšna sam za tisto,ki sem jo jest gledala je ni več. Tržačani so jim čist lepo povedali---hvala res ste prijazni sam mi tukaj ne bomo jedli. A misliš, da če bi to funkcijo ,,lastniki kapitala,, imela kaka druga nacija, pol bi bilo pa v redu. Če smo čist iskreni po mojem bi pol pa njih sovražl---sam židi bi bili pa še vseen krivi, da zdej druge sovražmo, ker so prepustili da imajo zdej drugi denar :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Mogoče pride čas, ko na kup nagrmaden kapital ne bo več merilo uspeha? :hmm: Sebičnost in grabežljivot bodsta zamenjali skromnost in dobrota. Židom pa bo odklenkalo! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Mogoče pride čas, ko na kup nagrmaden kapital ne bo več merilo uspeha? :hmm: Sebičnost in grabežljivot bodsta zamenjali skromnost in dobrota. Židom pa bo odklenkalo! :yea2: Aha, ko bo ta civilizacija izumrla, prej ne ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Sebičnost in grabežljivot bodsta zamenjali skromnost in dobrota. Židom pa bo odklenkalo! :yea2: Mnogi so že poskušali-nikomur ni uspelo ! (in upam,da tudi ne bo...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 izgon je za moje pojme hinavsko dejanje, pravo pa bi bilo naučiti se jim konkurirati, kako? Kitajcem z lahkoto konkuriramo, če se naučimo skromno živeti, skromno jesti, če se odpovemo audijem, aja, pa tudi kuharja iz kitajske nisem še nikol vidu na novi CBR-ki ;) ali na kakem mega-čoperju... Hočem rečt - tud v Koloseju jih še nisem videl,a pa pred McDonaldsom, niti v Mercatorju ne ... Aja, pa tud poleti na 3M ne hodijo ... Emm, kaj sem že hotu povedat? aja - da tako pač je in da nehimo jokcat... ko bo pa pizdarija, pa se usedmo na motorje in se odpeljimo na drug konc svet,a kjer činezov oz njihove bolj revne podgrupe ki laufa restavracije, še ni... Glede židov - v spopadu Azijcev in vseh drugih bi židi vse druge zagotovo prodali azijcem z dobrim rabatom ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Ce ze omenjate se Kitajce - to bi bilo treba nekako omejiti, ce ne bo cez nekaj desetletij kot v Blade Runnerju (minus leteci avtomobili :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Ce ze omenjate se Kitajce - to bi bilo treba nekako omejiti, ce ne bo cez nekaj desetletij kot v Blade Runnerju (minus leteci avtomobili :)) Ja Cyc tudi par sto let nazaj so ekonomisti ugotovili, da se bo London zadušil v konjskem gnoju, če bo število kočij naraščalo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Ja Cyc tudi par sto let nazaj so ekonomisti ugotovili, da se bo London zadušil v konjskem gnoju, če bo število kočij naraščalo ... Ampak to so ugotovili ekonomisti ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Ampak to so ugotovili ekonomisti ... :D ja takrat še ni bilo motosvetovih strokovnjakov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se