Špilferderber Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 Ali ta zadeva še funkcionira (po svetu in Sloveniji)? Včasih je bila tudi v Sloveniji cela manija za tem tekmovanjem (bili so tudi prenosi raznih nacionalnih tekmovanj, udeleženci so bili nacionalni junaki tipa Čeh in Rudonja, ipd..), zdaj pa se mi zdi, da je vse skupaj zamrlo.. Mi je pa blo vedno zanimivo spremljat te zadeve.. link (www.cameltrophy.com je ¨rezerviran¨) :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 "The owners of the domain name cameltrophy.com are accepting offers from interested parties willing to obtain ownership rights over the domain name. You can place your bid by filling out the form below." trenutna ponudba: $ 2.500.- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Cigaretni (prej) gigant, ki proizvaja cigarete CAMEL (generalni sponzor), se je bojda znašel na robu propada in zato je take in podobne prireditve ukinil.......Je bila pa CAMEL TROPHY cool B) in všeč mi je bil ves ta direndaj, ki je spremljal sam dogodek.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Ja dobri stari casi. Spomnim se (ko sem bil se mulc), kako so na motokros progi na Jastrebarskem (ex Yu) potekale kvalifikacije. Pa ena punca je sodelovala. Pa vse skupaj je prenesala nacionalna televizija. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2003 saj bo nastal Tobačna Ljubljana Trophy al pa Morava trophy.. potrpleje je boužja mast..., Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se