Nearrain Objavljeno Oktober 15, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2016 Naceloma Je bolj tako....bolj kot ni trotlziher fotkic, manjsa Je sansa, da bo fotka dobra, oz., da bo izpadla dobra brez editiranja. Bolj kot Je trotl napravica, vec ona naredi namesto nas, pa naj bo to telefon Ali komapakt. Bmflar, lucif3rka in Akito 3
Nearrain Objavljeno Oktober 15, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2016 El NIdo DAMI34, dr.looney, Frenk 67 in 5 others 8
izibajker Objavljeno Oktober 15, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2016 pred 2 urami, Nearrain pravi: Naceloma Je bolj tako....bolj kot ni trotlziher fotkic, manjsa Je sansa, da bo fotka dobra, oz., da bo izpadla dobra brez editiranja. Bolj kot Je trotl napravica, vec ona naredi namesto nas, pa naj bo to telefon Ali komapakt. Saj zato pa so trotl, da je za ziher... Včasih so tudi bili tisti plastični low cost aparati, in še danes v mnogih smart aplikacijah najdeš simulacijo "nepopolnih posnetkov", kot so jih svoje dni delali na Holga, Lomo, Diana in podobna čudesa... Fotkal sem praktično z vsemi tipi kamer. Od 2x3cm plastične škatlice brez objektiva (obscura), prek vseh analognih razredov:24x36mm, 6x6cm, 6x12cm,4x5inch... Vse na manual mode, zato tudi dandanes na digitalcu razmišljam precej analogno. Tole je ena moja fotka (ni ful lepa) na film, brez fotošopanja... Nearrain, C eagle, Bmflar in 3 others 6
skalar36 Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 Evo čist obična slika z telefonom. Ni tok grozna. Ni pa full lepa. Je pa narava...božanska. Sliko pa lahko obdelate po mili volji. Kmet2, Bmflar, izibajker in 5 others 8
izibajker Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 pred 4 urami, skalar36 pravi: Evo čist obična slika z telefonom. Ni tok grozna. Ni pa full lepa. Je pa narava...božanska. Sliko pa lahko obdelate po mili volji. Najboljši fotoaparat je tisti, ki ga imaš s sabo, ko ga potrebuješ. Kje pa si to posnel in kdaj (sončni vzhod ali zahod)? Ne verjamem, da se bo kdo spravil tuje fotke obdelovat. Bo pa zasigurno pomagal z nasvetom ali komentarjem, če bo kakšno zanimanje po tovrstnem feedbacku...
Erik99 Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 pred 23 urami, izibajker pravi: Saj zato pa so trotl, da je za ziher... Včasih so tudi bili tisti plastični low cost aparati, in še danes v mnogih smart aplikacijah najdeš simulacijo "nepopolnih posnetkov", kot so jih svoje dni delali na Holga, Lomo, Diana in podobna čudesa... Fotkal sem praktično z vsemi tipi kamer. Od 2x3cm plastične škatlice brez objektiva (obscura), prek vseh analognih razredov:24x36mm, 6x6cm, 6x12cm,4x5inch... Vse na manual mode, zato tudi dandanes na digitalcu razmišljam precej analogno. Tole je ena moja fotka (ni ful lepa) na film, brez fotošopanja... Vidim, da si bil v Trbovljah...
Akito Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 ....plahtica ali Alchemilla mollis....znana po tem, da lepo 'kupčka' kapljice rose ali dežja... ...lokacija: moj vrt... C eagle, RobiRoberto, Bmflar in 6 others 9
Bmflar Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Frenk 67, izibajker, RobiRoberto in 6 others 9
lucif3rka Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 1 hour ago, HD-Dyna said: Rimske Bmflar in Ninč. 2
Nearrain Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Beauty is in the eye of the beholder. izibajker, Yoghurt, DAMI34 in 1 other 4
Akito Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 ....velikonočnica... RobiRoberto, Ninč., DAMI34 in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 DAMI34, RobiRoberto, Kmet2 in 2 others 5
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 Dve jesenski: pa ena, ki ni full lepa, je pa full izrazna Majo pa vse skupni imenovalec, zadnji sončni žarki... pik1, Frenk 67, Bmflar in 8 others 11
Popularna objava Bmflar Objavljeno Oktober 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 Še ena morska - Piran, kje pa drugje Akito, Frenk 67, RobiRoberto in 7 others 10
skalar36 Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 DAMI34, Kmet2, Bmflar in 5 others 8
Bmflar Objavljeno Oktober 20, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2016 Tale pa mislim, da mi je ratala ... Bodo strokovnjaki presodili, jest sam škljocam Spet Piran, jasno ... Kmet2, Frenk 67, C eagle in 6 others 9
Yoghurt Objavljeno Oktober 20, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2016 3 hours ago, HD-Dyna said: Tale pa mislim, da mi je ratala ... Bodo strokovnjaki presodili, jest sam škljocam Spet Piran, jasno ... Odrezan vrh, sredinska postavitev, horizont ni naravnost, barvna temp. Šalim se. No, v bistvu se ne, ampak važno je samo to, da je tebi fotografija všeč. Če je kdo zainteresiran se lahko odpre proper tema v zvezi s fotografijo, za profesionalne in amaterske fotografe, kjer se daje nasvete/komentira/pokaže svoje stvaritve, itd. Do takrat je pa to tema o 'Ful lepih fotkah' in nima smisla komplicirati in analizirati vsako fotografijo (sploh, če tisti, kateri je prilimal fotografijo, specifično ne prosi za to). izibajker, Nearrain in C eagle 3
Bmflar Objavljeno Oktober 20, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2016 (popravljeno) pred 16 minutami, Yoghurt pravi: Odrezan vrh, sredinska postavitev, horizont ni naravnost, barvna temp. Men je všeč Zdej me bo pa že vsak Yogurt klincal ... joke ... sprejemam kritiko, popravu se pa ne bom. Idealnih stvari za mene ni.... Voda pa tut še ni ven stekla Popravljeno Oktober 20, 2016. Popravil HD-Dyna C eagle, Kor13, Yoghurt in 2 others 5
Yoghurt Objavljeno Oktober 20, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2016 2 minutes ago, HD-Dyna said: Men je všeč That's the point. 3 minutes ago, HD-Dyna said: Idealnih stvari za mene ni.... Verjemi, da ko si enkrat 100% zadovoljen z neko stvarjo, je konec. Sama vem, da ne bom nikoli popolnoma zadovoljna s stvarmi, ki jih ustvarim pa naj bo to v fotografiji, kiparstvu ali slikarstvu. In če mene vprašaš je točno to smisel vsega, da vedno stremiš k izboljšanju. Se pa itak najde 100 drugih, ki so zadovoljni z vsako, intomislimnanajlepšimožennačin, bruharijo ki jo ustvarijo in mislijo, da so najboljši. Kar me ne bi niti približno motilo, če ne bi takšni ljudje potem zasvinjali celotno sceno in posledično odžirali delo, delali zastonj samo zato, da ga podpišejo pod fotko in pa mislijo, da je edini kriterij dobrega umetnika ta, koliko razstav/koncertov/predstav je imel. Ampak to ni tema o tem, tako da bom nehala, ker drugače bom s svojim groznim smetenjem forum naredila neberljiv. Ali kako že.... Bmflar, Kmet2, izibajker in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Oktober 21, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2016 Andrejcer, Ninč., RobiRoberto in 3 others 6
Frenk 67 Objavljeno Oktober 22, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2016 RobiRoberto, C eagle, maxxa in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Oktober 22, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2016 Ninč., Andrejcer, Bmflar in 3 others 6
Andrejcer Objavljeno Oktober 22, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2016 Prelepo. 4. fotko sem že nekje videl. (kje?)
stuhec Objavljeno Oktober 22, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2016 res super s št na števcu S tem se res je za pohvalit izibajker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se