Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nasproti vhoda v našo hišo v sosedovem "cvetličnjaku" danes, sevetega novambea ... :grupni:

IMG_8328.JPG

Objavljeno
pred 12 urami, bobi1001 pravi:

Še kšna minimalna koordinatka ne bi škodla...

Objavljeno
pred 13 urami, izibajker pravi:

Še kšna minimalna koordinatka ne bi škodla...

Ti bi skoraj mogu vedt Metajna za ovinkom otok Pag 

20160715_120220.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Tole bi pa prepoznal. Tista plaža pa hrib v ozadju je bila pa precej bolj misteriozna...

Objavljeno
Ob 12. 11. 2016 at 10:21, izibajker pravi:

Tole bi pa prepoznal. Tista plaža pa hrib v ozadju je bila pa precej bolj misteriozna...

velik takih plažic kaj pa to-v ozadju mesto Pag

20160709_063730.jpg

Objavljeno
pred 40 minutami, HD-Dyna pravi:

Kje si pa to posnel? Pa kšn minimalni komentačkek o tej surealistični fotki ne bi škodu...

Objavljeno
pred 3 urami, izibajker pravi:

Kje si pa to posnel? Pa kšn minimalni komentačkek o tej surealistični fotki ne bi škodu...

Posnel oz. presnel iz interneta .............vrjetno ker mu je dolgčas ;)

Si zadovoljen s komentarčkom o tej surealistični fotk?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Posnel oz. presnel iz interneta .............vrjetno ker mu je dolgčas ;)

Si zadovoljen s komentarčkom o tej surealistični fotk?

Uh ja, sem pozabu da hd ne mara fotošopa. Zgleda pa, da nima nič proti uporabi fotošopanih..:hmm:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 13 urami, izibajker pravi:

Uh ja, sem pozabu da hd ne mara fotošopa. Zgleda pa, da nima nič proti uporabi fotošopanih..:hmm:

Nope, sam da ni treba delat :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Danes je v Idrji "smak svjeta", edino vetra se na fotografiji ne vidi in sliši ...

IMG_8450.JPG

Objavljeno (popravljeno)

:hmm:   :hmm:   :hmm:

256 Years Old Man Breaks The Silence Before His Death

Li Ching Yuen reportedly began his herbalist career at the age of 10, where he gathered herbs in mountain ranges and learned of their potency for longevity. For almost 40 years, he survived on a diet of herbs such as lingzhi, goji berry, wild ginseng, he shoo wu and gotu kola and rice wine. In 1749, at the age of 71, he joined the Chinese armies as teacher of martial arts. Li was said to be a much-loved figure in his community, marrying 23 times and fathering over 200 children.

Njegovo fotografijo sem našel na facebooku in takoj nato v google vpisal 256 old man in še kliknil na "slike", kjer je kar precej njegovih fotografij, tako da "to že ne more biti iz trte zvito" ...

According to the generally accepted tales told in his province, Li was able to read and write as a child, and by his tenth birthday had traveled in Kansu, Shansi, Tibet, Annam, Siam and Manchuria gathering herbs. For the first hundred years he continued at this occupation. Then he switched to selling herbs gathered by others. He sold lingzhi, goji berry, wildginseng, he shou wu and gotu kola along with other Chinese herbs, and lived off a diet of these herbs and rice wine.

nqutxs.jpg

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Zakaj smo vsi štirje, med katare j vštet tudi naš kuža Bil, toliko časa in tako radi hodili na dopust na Mali Lošinj v kamp Čikat ... :grupni:

qqq.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!