SHARKi Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Živjo. Naj še jaz probam, če mi bo uspelo. Sem hotela slikat sončni zahod, da je nekdo prišel vmes. :D neva ne bit tko samokritična, fotka je krasna, je pa dejstvo da res ni dobr da kdo pride vmes :hmm: :hmm: :?
neva Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 neva ne bit tko samokritična, fotka je krasna, je pa dejstvo da res ni dobr da kdo pride vmes :hmm: :hmm: :? :004 Sharky hvala. Sem še čisto frišna v fotkanju, pa mi je tvoja pohvala v čast.
HHV Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 ... Sem hotela slikat sončni zahod, da je nekdo prišel vmes. :D Če bi ga hotela naštelat, da bi takole vmes prišel, pa ti ne bi nikoli uspelo. Zanimiva lepa fotka. :)
gic Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Na enem motocross pikniku.... V soboto, 02.10.2004.....
neva Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 :D Šment, pa tiskarski škrat. No, nisem ravno ciljala, da ujemem koga pred sončni zahod. Malo sem se zatipkala. Pa naj zdaj pripopam še tisto slikco, za katero sem potem delala "popravni izpit", pa seveda niti slučajno ni tako zanimiva. Lp Neva ;)
Broj Jedan Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 (popravljeno) sončni zahod v Portorožu Popravljeno Oktober 6, 2004. Popravil Jur
neva Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 sončni zahod v Portorožu ← Ampak Jur, kako ti rata bit vedno na pravem mestu ob pravem času, da delaš take krasne fotke? Uaaauuu Kam je pa moj kolesar zginu :hmm:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 @ neva - tnx za kompliment & ena rožca za te BTW - fotografiranje je lov + umetnost ... ys sm bl slb ampak včasih rata :)
Broj Jedan Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 še en portret iz "Zakajčkovih let" saj je to tudi narava, se mi zdi :hmm:
neva Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 @ neva - tnx za kompliment & ena rožca za te BTW - fotografiranje je lov + umetnost ... ys sm bl slb ampak včasih rata Iiiii kaka lepa rožica zame. Hvala :D Jaz pa kar moram še enkrta pripopat slikco, ki je izginila.
Broj Jedan Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 ali ti je ta bolj všeč? :hmm: pa brez zamere :004 minutkazadodelavopress
neva Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 ali ti je ta bolj všeč? :hmm: pa brez zamere :004 minutkazadodelavopress ← Hihi, to si pa tako dobro popravil, da res hudo zgleda, mogoče malček preveč ognjeno, ampak hudo. Si tako prijazen, pa mi sporočiš, s katerim programčkom se igračkaš? Zamere ni, zakaj le. Lp Neva
Broj Jedan Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 .. s katerim programčkom se igračkaš? tvoja slikica je "fotošopirana" - zanalašč malce prehudo, :devil: da je razlika bolj opazna .. drugače, ko pripravim svoje fotke za ženin album, zelo pazim, da ostanem v normalnih okvirih in odpravim le pomanjkljivosti, katere so včasih popravljali s filtri, dodatno osvetlitvijo, retušo v laboratoriju itd - praktično, ni kaj, saj odpade kuuup dodatne opreme, katero so včasih fotografi tovorili s sabo v nekaj deset kg težkih kovčkih :)
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 (popravljeno) to sem najdla na avtonetu nej bi pa predstavljala skuterja :? Posvečam pa jo ALKI :K Popravljeno Oktober 10, 2004. Popravil Sanda7
quota Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 no, to sem mislil prej z zimo....
motoristek Objavljeno November 8, 2004 Opozori Objavljeno November 8, 2004 Jaz nobene slike ne vidim :huh: Tale je danes iz balkona :P
duhec Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Kdo najlepsi je v dezeli tej... :lol:
duhec Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 Se iz druge strani... :P LP duhec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se