Ice Objavljeno Oktober 31, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 31, 2001 quote: De nada - ne da nada. :) @ einherjer,slovnicno imas prav.....but it´s street talk,ok? @ noise data: lista je zato,da bomo vedeli koliko rezervacij IN denarja je treba pobrati; ker samo rezervirati in potem "sorry,ne morem".......yeah right,think again. za nocitev mora biti vse malo bolj konkretno,ne mogoce se zna zgoditi,da se spomnim,da bi eventualno lahko prisel ------- What part of NO don´t You understand?
hotschko Objavljeno Oktober 31, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2001 Hotschko + Milenca Drink, Eat, Sleep. 100% potrditev sledi v začetku decembra, ko bom vedel za datume koncertov O.S.T., upam da za rezervacijo takrat ne bo prepozno. Ave. hotschko
Pervy Objavljeno Oktober 31, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2001 pervy pride ampak samo iz petka na soboto, ker mam v soboto ze drugo praznovanje!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Ice Objavljeno November 1, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2001 kje : MS + ca.15 km (Ivanovci,Gostilna Ratnik) kdaj : 22.12.2001 lista kot sledi: Ice + Ice Lady Pervy Easyrider + Josy FalcoR Lojzi + Tina Zoolo Kekec + Violeta Gregs Climber + Climberka Pupa ? Viragica Zarja Perla + Roly (?) Noise Data + Lee Dee (?) Codeine + Darinkus Hotschko + Milenca (?) Dr.Looney + Gogi ------- What part of NO don´t You understand? Uredil - Ice on 03/11/2001 20:00:08
Gregs Objavljeno November 1, 2001 Opozori Objavljeno November 1, 2001 Ice, mimogrede: a ti to misliš, da prespimo dva dni ali samo iz petka na soboto?
vragica Objavljeno November 2, 2001 Opozori Objavljeno November 2, 2001 quote: Ice, mimogrede: a ti to misliš, da prespimo dva dni ali samo iz petka na soboto? ej JAZ SEM PA MISLILA, DA JE TO ZURKA V NOCI IZ PETKA NA NEDELJO, kaj zdaj lav ja ol Viragica
easyrider Objavljeno November 2, 2001 Opozori Objavljeno November 2, 2001 Dobra ideja. Ice, je možno? lp Easyrider
Brrrm Objavljeno November 2, 2001 Opozori Objavljeno November 2, 2001 Icetour, taka nočitev iz petka na nedeljo bi tudi mene zanimala, kot stvari sedaj stojijo, v drugem delu. Brrrm
Desmo Objavljeno November 2, 2001 Opozori Objavljeno November 2, 2001 Ja, v tem terminu bi se pa dalo kaj zmenit. Bye Desmo
Ice lady Objavljeno November 2, 2001 Opozori Objavljeno November 2, 2001 Vse je možno, mišljeno pa je bilo s petka na soboto, sicer pa greva jutri v Prekmurje in se zmeniva.Podrobnosti sledijo... Ice Lady
dr.looney Objavljeno November 3, 2001 Opozori Objavljeno November 3, 2001 dodajte tudi naju z gogijem.... dr.looney
Ice Objavljeno November 3, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2001 dogajalo SE bo 22.12. (sobota) v gostilni RATNIK v Ivanovcih pri MS. [opis poti: MS -> Martjanci -> Sebeborci -> Andrejci -> Ivanovci]. vecerja/meni in degustacija (easy!!!! vina ),nocitev v idlilicnem okolju gorickega gricevja v Kančevcih,2 km oddaljeno od gostilne ratnik.prevoz zadetkov in kom od gostilne do idilicnega žaganja kurilnega materiala je mozen. cena te enkratne ponudbe Icetour-ja (potujete z nami,zal vam bo....mogoce ) je SIT 3.000.- (1.500.- hrana/degustacija, 1.500.- nocitev).posteljnina in vstop do sobe v jutranjih urah vsteta v ceni. evo folk,enkraten vikend paket agencije Icetour vam prinasa glavobol,neslogo v familiji,"macka" in duhovno razsvetlitev v meditaciji. in se ena misel za konec: "...zdaj je cas,da pri nas za krajsi ali daljsi cas prekinete z vsakodnevnim drvenjem in napetostmi,ter stopite v dialog s seboj in drugimi..." ------- What part of NO don´t You understand?
dr.looney Objavljeno November 4, 2001 Opozori Objavljeno November 4, 2001 ponudba bo ok tako da bom z veseljem potovala z agencijo icetour.... najbolj pa se veselim degustacija vin... dr.looney
Pervy Objavljeno November 4, 2001 Opozori Objavljeno November 4, 2001 bi z veseljem potoval z ice tours ampak v soboto ne morem. sorry drugo leto! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
uzzy Objavljeno November 4, 2001 Opozori Objavljeno November 4, 2001 Uzzy&Mariči Eat,Drink,Rock&Talk,Sex,Sleep lp p.s. -uzzy is back, ne žal nismo šli z motorjem.
Zoolo Objavljeno November 4, 2001 Opozori Objavljeno November 4, 2001 Sounds good, ... DEGUSTACIJA !! it sounds even better. ***** Come in peace or stay at home!
Desmo Objavljeno November 4, 2001 Opozori Objavljeno November 4, 2001 Jep, program je v redu , datum pa tudi, tako da me lahko dodaš na listo rezervacij. Se priporočam agenciji Icetour, da mi za naslednje leto uredi dopust (predvsem prenočevanje) po približno enakih cenah. Lokacijo sporočim naknadno... Bye Desmo
.T. Objavljeno November 4, 2001 Opozori Objavljeno November 4, 2001 Škoda, sem mislil žurat od petka do sobote. No tudi samo v soboto bo uredu. V nedeljo pa kopanje v Moravskih toplicah. Ice na seznam napiši še: - Tadej + Misha Tadej
Anubis Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 Anubis je seveda za. ...siegen, glauben, kriegen...
Ice Objavljeno November 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2001 kje : MS + ca.15 km (Ivanovci,Gostilna Ratnik) kdaj : 22.12.2001,S SPANJEM V NEDELJO! Ice + Ice Lady Easyrider + Josy FalcoR Lojzi + Tina Zoolo Kekec + Violeta Gregs Climber + Climberka Pupa ? Viragica Zarja Perla + Roly (?) Noise Data + Lee Dee (?) Codeine + Darinkus Hotschko + Milenca (?) Dr.Looney + Gogi Uzzy + Marici Desmo Tadej + Misha Anubis ------- What part of NO don´t You understand?
easyrider Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 quote: ... vecerja/meni in degustacija (easy!!!! vina ) ... lp Easyrider
vragica Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 quote:hrana/degustacija lav ja ol Viragica
vragica Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 quote: V nedeljo pa kopanje v Moravskih toplicah. TO MI DELAJ !!!! lav ja ol Viragica
easyrider Objavljeno November 5, 2001 Opozori Objavljeno November 5, 2001 quote: ... v nedeljo pa kopanje v Moravskih toplicah ... Samo vprašanje: kopanje v vodi ali kopanje jarka za telefon? lp Easyrider
Priporočene objave