Gregs Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 quote: Bomo raje počakali na premiero izrazov na obrazu... Yep! So me skoraj stepli, ker jim nisem hotel povedati...
vragica Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 quote:quote: -------------------------------------------------------------------------------- Bomo raje počakali na premiero izrazov na obrazu... -------------------------------------------------------------------------------- Yep! So me skoraj stepli, ker jim nisem hotel povedati... JA JA Gregs, kdo ima najbolj pogrizene nohte? lav ja ol Viragica
Ice Objavljeno December 3, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2001 ah dejte no......nad bogega gvegija si upate....c c c c ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 quote: kaj je z ostalimi vprasaji? Kaj zdej sprašuješ, sej si jih ti risou ? Lojzi ma vas rad
Ice Objavljeno December 3, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2001 quote: Kaj zdej sprašuješ, sej si jih ti risou ? hua hua hua very funny......jih lahko potem zbrisem? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 quote: hua hua hua very funny......jih lahko potem zbrisem? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Koga, vprašaje, al ljudi ! Ice, če sem prou zastopu, se u LJ to sredo itaq zaključi pobiranje kotizacij, celjani so pa podobno tud naredili. Tko, da ti bo kmal jasno, kolk in kdo, če ne prej, ko boš cekine šteu ! Lojzi ma vas rad
Ice Objavljeno December 3, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2001 hja,no mogoce je se kje kdo,ki si ne upa na dan z besedo ....yeah...right,na tem forumu! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
pero Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 Ej Ice men loh vprašaj zbrišeš,pa tut če mi ga nauš se bom vseen namalu v prekomureju,k sem že plaču tok da veš!!!!!! Ciao,by Pero
Gregs Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 quote: JA JA Gregs, kdo ima najbolj pogrizene nohte? Hmmmm... Ti?!
Gregs Objavljeno December 3, 2001 Opozori Objavljeno December 3, 2001 quote: pa tut če mi ga nauš se bom vseen namalu v prekomureju,k sem že plaču tok da veš!!!!! ja, to je pa potrjeno še z moje strani.
Ice Objavljeno December 4, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2001 quote: pa tut če mi ga nauš se bom vseen namalu v prekomureju,k sem že plaču tok da veš!!!!! pohvalno....in? ....si samo enkrat placal? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
MotoManiac Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Ojla ! Pozdravljeni vsi žurerji in še posebej žurerke ! Prijavlja se MOTOMANIAC.
Ice Objavljeno December 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2001 quote: Ojla ! Pozdravljeni vsi žurerji in še posebej žurerke ! Prijavlja se MOTOMANIAC. oi, potem samo se gregsu nakazi znesek za zur ali zur & spanje in se narises na FS pri ratniku. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Ice Objavljeno December 5, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2001 kje : MS + ca.15 km (Ivanovci,Gostilna Ratnik) kdaj : 22.12.2001,S SPANJEM V NEDELJO,potem pa osvezevanje v vodah terme Ice + Ice Lady Easyrider + Josy FalcoR Lojzi + Tina Zoolo Kekec + Violeta Gregs Climber + Climberka Pupa + Gentleman (?) Viragica Zarja Perla + Roly Noise Data + Lee Dee Codeine + Darinkus Hotschko + Milenca (?) Dr.Looney + Gogi Uzzy + Marici Desmo Tadej + Misha Anubis Lucky + Janja Macica + Diablo666 Twix Trisha + Raf Brrrm + Lady Stari Faker Pero + Lady Lindau Hanzi + Monika (?) Suzuki MotoManiac obstaja tudi moznost,da se prej kje dobimo (npr.v MS) in se skupaj odguncamo do ratnika. kaj je z ostalimi _vprasaji_? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Uredil - Perla on 05/12/2001 19:19:39
suzuki Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Hola! Ice, pri meni lahko zbrises vprasaj - sem ze prejsnji teden izpljunil dinarcke Gregsu za zur & spanje. Prav tako Andro in Alenka. LP suzuki SharpNinja in freya 2
Perla Objavljeno December 5, 2001 Opozori Objavljeno December 5, 2001 Ice & Lady ... dobro vama gre tole ... Perla
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Danes Perla v mojem imenu pobrala cekinčke, ki mi jih je kasneje dala v varstvo. Svečano objavljam, da jih je dovolj za kakšni dve tretjini enosmerne karte do Polinezije, tako da hvala lepa za prostovoljne prispevke... Resno: zaenkrat izpljunilo za NFS 35 ljudi. Nekateri plačajo še jutri, drugi boste v kratkem prejeli povabilo plačila NFS preko Klika (tisti, ki še niste plačali). Ice, ko zberem vse, ti pošljem oz. ti najprej napišem mail, da mi sporočiš številko računa za nakazilo.
Ice Objavljeno December 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2001 okidouki......in kot noise smo vsi za karaouki ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 6, 2001 Opozori Objavljeno December 6, 2001 Danes poslal preostalim vsakemu posebej po mailu povabilo za placilo. Mimogrede: placajte cimprej, najkasneje do nedelje, 9.12.2001. Po tem datumu bo konec prijav oz. jaz ne bom pobiral vec denarja.
hotschko Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 Dragi moji, ker imam na dan NLFS koncert v Postojni me verjetno v MS ne bo. Če se mi utrga in vseeno pridem me pričakujte med 1:30 - 2:00 ure zjutraj. Imejte se skrajno. hotschko
lojzi Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 quote: Dragi moji, ker imam na dan NLFS koncert v Postojni me verjetno v MS ne bo. Če se mi utrga in vseeno pridem me pričakujte med 1:30 - 2:00 ure zjutraj. Imejte se skrajno. hotschko Boš pač še enkrat več dokazou, da se ti rado in večkrat utrga ! Lojzi ma vas rad
hotschko Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 quote: Boš pač še enkrat več dokazou, da se ti rado in večkrat utrga ! Lojzi ma vas rad še posebej s pivom v roki (večkrat) !! hotschko
lojzi Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 quote: Boš pač še enkrat več dokazou, da se ti rado in večkrat utrga ! Lojzi ma vas rad še posebej s pivom v roki (večkrat) !! hotschko Pivo pa po tistem, ko boš parkirou u MS oz. okolici ! Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 No, če imaš tako veliko željo, pa ne bomo šli spat že ob 23. uri, temveč te bomo počakali. Brrrm
Gregs Objavljeno December 7, 2001 Opozori Objavljeno December 7, 2001 Ampak cekinčke vseeno obdržim?!
Priporočene objave