Brrrm Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Kako, konec debate? Jaz se niti pošteno vključil še nisem, ti pa konec. Brrrm
Ice Objavljeno December 17, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2001 hja kaj pa cakas tako dolgo?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
uzzy Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Me sploh ne zanima, kje in kako bomo spali, prosil bi samo da se najkasneje do Četrtka spiše popoln in pravilen seznam vseh udeležencev. LP Uzzy
Climber Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Ker nisem sodeloval v debati - a je treba met spalko sabo LP Climber
lojzi Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: zdaj pa dost tega nekvalificiranega ugibanja! spal boste,celo na toplem in suhem.brez zuzkov in ostale golazni (mogoce kaksen zadetek tu in tam,samo to se boste morali pa sami zmeniti).konec debate. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Ice, moja žena prav, da je bla šala, kwa prec pop*** ? Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Lojzi, saj veš, kako je. Organiziraš nekaj. Najprej te je strah, da ljudi ne bo. Potem jih je pa rahlo preveč. To se pozna na živcih, a ne Ice? Brrrm
lojzi Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Ja, se vid, da Ice že dolgo ni bil z nami, pol pa živčki ! Ajs, sej na konc, k bo treba plačat, ti bomo družno zaploskali ! Lojzi ma vas rad
Noise Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Res je, en spisek udeleženih bi se prav preilegel... Aha, pa še to: da ne boste majic pozabili //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Gregs Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Obljubim, da bom Ice dostavil TOCEN seznam prijavljenih in placanih, ampak ne prej kot v sredo zvecer, ker me cas ubija, predstavitve pa mi povzrocajo nocne more, da o pricakovanih oplacilih ne govorim. Vse to se nanasa na podjetje, ne na privat zivljenje.
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Aha, pa še to: da ne boste majic pozabili Mi naj jih ne pozabimo? Ojej, saj vec kot narociti jih ne morem Vi jih prinesite, pa bo -- Andraz, cyc- @IRCnet
Brrrm Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Kakšne majice? Velika večerna toaleta. Po motoristično: dedci frak, babnice dolge cote z dekolteji spred in odzad, ne pa majice! Brrrm
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Kakšne majice? Velika večerna toaleta. Po motoristično: dedci frak, babnice dolge cote z dekolteji spred in odzad, ne pa majice! Zdaj naj samo se nekdo omeni kravate, pa bom z glasnim krikom zbezal -- Andraz, cyc- @IRCnet
Brrrm Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 Seveda, kravate tudi. V najslabšem primeru velja tudi tista kavbojska vezalka. Brrrm
Ice Objavljeno December 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2001 kravate......aha. no ni panike.....bom ene velike skarje s seboj vzel. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Hanzi Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 quote: bom ene velike skarje s seboj vzel. Najmanj tiste za živo mejo Škoda ker je že mraz, no zdaj pa še sneg
cyc Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 quote: kravate......aha. no ni panike.....bom ene velike skarje s seboj vzel. Jaz sem pa razmisljal o verizni zagi -- Andraz, cyc- @IRCnet
Noise Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: quote: Aha, pa še to: da ne boste majic pozabili Mi naj jih ne pozabimo? Ojej, saj vec kot narociti jih ne morem Cyc, kar nekaj motosvetovcev že ima majice -- tisto zgoraj je bilo namenjeno njim! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Noise Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 IceTours, a boš objavil spisek prijavljenih? Koliko nas je zdaj? //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
lojzi Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: IceTours, a boš objavil spisek prijavljenih? Koliko nas je zdaj? //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Preveč, zato se pa dons skriva, če nis porajtou. Je pa sevede vse relativno ! Lojzi ma vas rad
Ice Objavljeno December 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2001 Placali so: 2 Easyrider + Josy 2 Lojzi + Tina 1 Zoolo 1 Gregs 2 Climber + Climberka 1 Viragica 1 Zarja 2 Perla + Roly 2 dr. Looney + Gogi 2 Uzzy + Marici 1 Desmo 2 Tadej + Misha 1 Anubis 2 Lucky + Janja 2 Macica + Diablo666 1 Twix 2 Trisha + Raf 2 Brrrm + Lady 1 Stari Faker 2 Pero + Natasa 2 Hanzi + Monika 1 Suzuki 2 Andro + Alenka 1 Motomaniac 1 Cyc ND/Leedee,Codeine/Darinkus in Icetours pa se bodo. napovedani so se en frendica od SF in lindau z lady. ca.50 frizov se naj bi narisalo pri ratniku. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
LuCy Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 Eno neumno vprašanje: a ima agencija ICETOURS morda še dve prosti mesti - brez prenočevanja ? V soboto imava s frendico namreč ravno ene opravke v MS pa bi potem spotoma še na FS skočile pogledat ... V glavnem, mogoče prideva danes v Twina, pa bomo videli... LuCy
Ice Objavljeno December 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2001 njet panike,vidve kr.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Lucy, the more the merrier...
LuCy Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Pa keš? Da ne bova uletele kot ene padalke ... Sicer pa še ni 100% da prideva. Če bodo slučajno snežni zameti pa to ... LuCy
Gregs Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 Prinesita s seboj 3000 SIT po glavi, ce bosta jedli + spali, ce bosta pa samo jedli, pa 1500 SIT. No, ce bosta prisli prevec nazrti, lahko placata tudi samo za spanje, ki pa je ekvivalent hrani... vsaj cenovno...
Priporočene objave