_Nejkooo_ Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ko sem še bil mlajši sem bil veren, vsak večer sem molil za dve joškati blondinki pa nič od tega, zato sem se zatekel k svoji religiji - čas za molitev porabiš v bufi ob pivu in iščeš žrtve. mogoče ni obljubljen raj, ampak boljše ena pijana povprečna rjavolaska v postelji kot dve joškati blondinki v posmrtnem življenju. :whistle: The Church of Pervy še vedno sprejema nove kandidate in predvsem kandidatke :evilgrin: hahahahahahahahahhaahahah :worship: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) Ups... No frx. Niti ni bilo grdo razumljeno, bolj kot odmik od polemike. Imaš prav. Glede tematike smo nedvomno :topic: že nekaj časa. Bo treba odpret eno tako umirjeno nevtralno temo o RKC in njenem vplivu na politiko in zakonodajo - "pa da se pobijemo, ko ljudi!" :P Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil Fritz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ... "pa da se pobijemo, ko ljudi!" :P Ajmo... Sam da najdem moj stari "lanac od Kawasakija", pa lahk' začnemo... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Verouk ali religijouk, to je zdaj vprašanje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Verouk ali religijouk, to je zdaj vprašanje ... Niti ne, verouk za boljši fuk ima prednost... (T2press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se