dave the wave Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 Ne vem no, ke se sekirate za proračun <_< . Država bo sedaj sigurno izbrisala vse zaposlene v šolstvu, zdravstvu, policiji, carini, vojski, sodstvu, javnih zavodih, državnih in drugih organih ter organizacijah. Pa je problem rešen :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 Ne vem no, ke se sekirate za proračun <_< . Država bo sedaj sigurno izbrisala vse zaposlene v šolstvu, zdravstvu, policiji, carini, vojski, sodstvu, javnih zavodih, državnih in drugih organih ter organizacijah. Pa je problem rešen :) . prosim izbrišite tudi mojega profesorja na faxu! za natančne podatke me kontaktirajte na PM, če niste sigurni jih zbrišite več, eden bo že pravi :devil: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 *se zal vam bo, saj ste zasluzni za razpad jugoslavije* se hihita ljubljeni vodja in si mane roke v ozadnju. (komunistiüberallespress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 še kar nekaj takšnih packarij nas čaka, do takrat bo pa EU že propadla in začelo se bo plačevati z življenjem vseeno upam da bodo krivci denarnega zahtevka pristali na blažje izplačilne pogoje, kot je to uspelo banki slovenije pri svojih zaposlenih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jlaznik Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 A kdo ve, kakšen je postopek za registracijo nove države? :hmm: Ta bo šla v stečaj! :cry: Kako gre pa stara v stecaj ? Mislim, a obstaja kaksen postopek za to ? Joj kaj sm se spomnil. Ce bo nova drzava bo verjetno spet novi pasos. Zadnje cajte jih tolk menjamo, da si sploh ne upam na mejni prehod, ker en vem ce me bojo ven spustli. :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 http://www.finance-on.net/show.php?id=63247&src=pj121203 nekaj se dogaja, morda. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 Pri vsem tem sem samo pomislila na vse zaposlene v gospodarstvu, kjer so šla podjetja v stečaj in niso in ne bodo nikoli dobili nobenih plač, ki so jim jih ostali dolžni ... kaj šele zamudnih obresti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 Pri vsem tem sem samo pomislila na vse zaposlene v gospodarstvu, kjer so šla podjetja v stečaj in niso in ne bodo nikoli dobili nobenih plač, ki so jim jih ostali dolžni ... kaj šele zamudnih obresti ... mislim, da se bodo hitro oglasili če bo to izplačano in prav je!!!! zamudne obresti, pa kaj še!!! prokleti javni sektor spet rovari, če hočejo met boljše plače naj grejo v gospodarstvo kjer je konkurenca, ne pa da si enkrat policaj ali učitelj in si to doživotno neglede na to če delaš dobro ali slabo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 Ja oglasijo se lahko, sam podjetja so šla v stečaj in nimajo od koga terjat, država pa žal ne more v stečaj :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 mislim, da se bodo hitro oglasili če bo to izplačano in prav je!!!! zamudne obresti, pa kaj še!!! prokleti javni sektor spet rovari, če hočejo met boljše plače naj grejo v gospodarstvo kjer je konkurenca, ne pa da si enkrat policaj ali učitelj in si to doživotno neglede na to če delaš dobro ali slabo! wrong pervy, a nisi nekaj pisal o svoji materi , da ne dobi nekaj plačano al kaj že. delal sem v gospodarstvu šli smo v stečaj in moj denar tudi, nimaš koga prijeti za jaj...., v državni upravi pa lahko, to je razlika. res 5. maš plačo ampak kakšno????, plača pa je - zaradi tega sem še tu zaradi varnosti-štekst du mir? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se