cime Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 roost : to že, samo povej kolko se ta tvoj strojček tudi kvari.. ;)
Profi Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 Ni ga scooterja ki napali tega tomosa: :D Verjamem,da ima tale Tomos kar visoko končno, a na kartodromu nima šans proti srebrnemu skuterju s številko 18 :naughty:
zivijo Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 a to je ze serijsko vodno hlajenje al kako ste ustimal to
pogi Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 za tole mašinco sm pa že slišov. pa menda ma 80ccm LC cilinder od ene Yamahine krosle, pa mislm da laufa na etanol. ;) sm 100% da tale prehiti vse nas s skuterji, ampak proti dirkalnmu 70ccm skuterju nima šans ;) :P :P :P
_Roba_ Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 a to je ze serijsko vodno hlajenje al kako ste ustimal to Od krosle cilinder je
atomaz12 Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 :lol: Bom kar se da kratek ;) Malo poglejmo iz drugega stališča :? Hm recimo da ti prideš s Tomosom hitreje nekam,sam je pa razlika,da se jaz prfjakam s skuto, ti pa s nečim podobno samokolnici :devil: v mesto.Mislm da s Tomotom lahk rečeš dijo punce
SeLoTeJp Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 kakšen mal bolji tomos prehti mojga Syma, jez pa mem njega švignem k nemu za prvim voglom zariba :)
zivijo Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 ce ti pa pade na motor je itak kes picka kaj bos s tako kozo delu
_Roba_ Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 ce ti pa pade na motor je itak kes picka kaj bos s tako kozo delu Tako tako
Jebediah Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 zato pa mam jz še enga avtomatika doma prvič k sem k njej prš sem pršu z avtomatikom, polj pa z skuterjem šele pa sma še skupi tak se najlažje naredi ;)) O:-)
atomaz12 Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 Haloooo!One night stand :devil: :devil: :devil: Kaj pa je važn al je keš al pa pleh važn da rada da :naughty: nisem mel v mislih tist,da si greš z motorjem iskat punco,s katero bi rad živel do konca življenja in imel 5 prečudovitih otrok,psa hišo in avto.in bla bla bla bla....
Jebediah Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 celo brez sem raje, ko pa s tako, ker če je tebi rada dala, potem si najbrž že n-ti... :doze:
Zok Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 peugeot... ...tristo sedmi... :lol1: ne, ne, ne, raj sm sam k pa s plehpicko. pr men je blo tak: najprej ples, pol par zmenkov, pol sma zacela hodit, pol sm ji povedu da sm motorist, pol sm ji povedu kak motor mam, pol mi je ona povedla kak avto ma (pa kolk se je najhitrej pelala :D :D :D ), in zivela sta srecno do konca svojih dni, ceprav si js ne upam pelat z njo, ona pa z mano ne... :lol1: :lol1: :lol1: sej ne, tale zadnja izjava je bla v sali. :) sicer pa ce te s skuto vsuje mas prec 80 jurjev skode, me je pa z APNko razmetal da zase nism vedu (offroad & stuff - cestna guma na blatu je takooooo zabavna!! :D :D :D ), sm travo dol potrgal, stopalko nazaj poravnal pa se pelal naprej ko da ni blo nic... :D pa ce ti je ribnal - bat z obrockoma, sornikom in zegerjema je stal 4 jurje, cilinder das brusit za 2,5 jurja, nova motorna gred, kompletna je bla 10 jurjev, najbolj sportivo auspuh pod soncem za APNko je 13 jurjev (in SPLOH ni slab!! :yea2: ), tk da si lahk za mali dnar tapravi lokalni racer! anything else?? B)
zivijo Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 ja racer k more skoz neki srufat sj ne zagovarjam skuterjev ampak tomos je bl tko tko mam tut sam enga frcija pa vem kako je pa je cist standard
kađiva Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 Tomos je čist dober moped pa tud leti kar fajn,če ga zrihtaš ,samo ko pa ga začnejo kakšni ¨strokovnjaki¨šraufat pol pa crkuje eno za drugim. Kar se pa hitrosti tiče,nekaj let nazaj je bil v kranju ATX,ki ga noben skuter ni mogel prehitet (na žalost je ribnu po enem mesecu :ph34r: )
Kremšnitar Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 Pr nas tud eni tomose čist prerihtavajo... enkrat je en dal na atx-a tok široko gumo, da mu je drajsalo pa se je peljal 30kmh :D
Petzl Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 Tomos je čist dober moped pa tud leti kar fajn,če ga zrihtaš ,samo ko pa ga začnejo kakšni ¨strokovnjaki¨šraufat pol pa crkuje eno za drugim. Kar se pa hitrosti tiče,nekaj let nazaj je bil v kranju ATX,ki ga noben skuter ni mogel prehitet (na žalost je ribnu po enem mesecu :ph34r: ) a vidis... ribnu po 1 mescu, ti tut lahk skutr ustimas da gre ko marija, sam kaj ti pomaga kokr ribne... tomos... da ne govorimo o konstrukciji pa voznji skoz ovinke k se use skp krivi
Zok Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 tomos... da ne govorimo o konstrukciji pa voznji skoz ovinke k se use skp krivi me zanima s cim bi bil hitrejsi skoz ovinek - z runnerjem k ma 90 kil z gumami 120/130 mm na 12-colskih kolesih, al z avtomatikom z 2,25 colskima gumama (sava MC) na 16-colskih kolesih z ravno balanco, k ma manj k 50 kil... B) js definitivno z drugim!! :yea2:
cime Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 ZOK : z zipom sp in sava racing soft gumami ;)
roost Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 Verjamem,da ima tale Tomos kar visoko končno, a na kartodromu nima šans proti srebrnemu skuterju s številko 18 :naughty: Kaj pa na Grobniku? :devil: Ma pa ta tomos boljše pospeške kot scooter št.11 :D Pa gume so od GP125. :P
Petzl Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 me zanima s cim bi bil hitrejsi skoz ovinek - z runnerjem k ma 90 kil z gumami 120/130 mm na 12-colskih kolesih, al z avtomatikom z 2,25 colskima gumama (sava MC) na 16-colskih kolesih z ravno balanco, k ma manj k 50 kil... B) js definitivno z drugim!! :yea2: teoreticno ja, ampak me zanima kaj se krivi pri 80km/h skozi ovinek, apn ali pa runner? logicno pa je, da ti spadas v starejso generacijo in zagovarjas mopede, s katerimi ste se vozili takrat, jest pa skuterje - logicno 2 razlicni generaciji. Sploh pa tukaj ne gre samo za ovinke, gre se tudi za pospesevanje in zaviranje (o zaviranju bi sploh lahko ksno rekl in o nenatancnih menjalnikih tomosov) :wacko:
atomaz12 Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 ja to je pa res...Smo mel doma primer :yea2: starejši brat meu šterko pa je meu baje od enga avta citroena forgazar :yea2: Z avtom so ga merl pa je šlo 120km/h zdej nevem kolk je to realnih...Je pa kmal zaribal,je sam ketno potegnl in konc :xx: torej ful kratka je talke s tomosi :lol1:
nagajiček Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 sam a vete folk od kar je frči ribnu pa ko sem vozim s skuto prav pogrešam tisto šravfarijo avtomatika :( ko je bil vsak tedn na panku pa na narazen mašina zdaj si pri skuti to ne upam pustimo času čas,tudi ta pride drugo leto na vrsto :naughty: :naughty:
nagajiček Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 ROBA ka je daj z izpuhom? nehaj me jeb... v glavo!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se