Roman Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 roman evo v dveh urah se bos resu odpadkov Saj to ni čisti odpadek, ker še na Dinosu dobim 170 sit za kg, ampak vem kako sitno je, če potrebuješ en majhen kos, prodajajo pa samo cele pološče.
k&4 Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 Aluminij (s "solzicami" na površini) uporabljam pri svojem kak pa to zgleda sploh :?
zivijo Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 tko po tri crtice ma skp pol pa tri kontra obrnjene
k&4 Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 a pol se temo reče "solzice" hudo :)
zivijo Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 mene pa zanima ce kdo pozna koga ki kromira rad bi dal kromirat pokrov masine pa me zanima ce poznate koga pa kolk to kej pride
zivijo Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 tukaj imate se slikico ce si kdo nezna predstavljati
zivijo Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 aja se neki me zanima ce kdo ve kje bi se dal dobit samolepilno folijo z vzorcem karbona
k&4 Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 jz sm pa vidu da so prodajal v city parku v media svetu(kje je pa zdej media svet :? ) čist tko k pa tak pleh :) k je bla za avte da bi si naredl predpražnke :huh: sam je blo tega full in tud tako ceno je mel 5000sit sam je pa bolš lepo odrežeš pa je :D
beno Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 aja se neki me zanima ce kdo ve kje bi se dal dobit samolepilno folijo z vzorcem karbona v modelarski trgovini
zivijo Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 beno ce se prov spomnim si enkrat kazal da ga mas ti gor samo ti imas rumenega ali prodajajo crno-sivega ce sucajno ves pa ce mas ksno cifro od ksne stacune v lj k sm bolan pa ne morm okolt letat da poklicm
denZ Objavljeno Januar 26, 2004 Opozori Objavljeno Januar 26, 2004 jst sem zadnjič na motokros stezi našel to karbon nalepko..........približn 20x20cm....verjetn jo je kdo tam pozabu :hmm: .zdej pa je že moja, sam zdaj ne vem kam jo nam nalimam (sprejemam ideje) :D
beno Objavljeno Januar 27, 2004 Opozori Objavljeno Januar 27, 2004 (popravljeno) beno ce se prov spomnim si enkrat kazal da ga mas ti gor samo ti imas rumenega ali prodajajo crno-sivega ce sucajno ves pa ce mas ksno cifro od ksne stacune v lj k sm bolan pa ne morm okolt letat da poklicm Tisto ko mam jest je taka da jo mores segret z vročim fenom da se napne in prilepi imenuje pa se oracover folija ... samo se da dobit tut samolepilne ... Maš pa u Lublan --> Mantua Model Popravljeno Januar 27, 2004. Popravil beno
_Roba_ Objavljeno Januar 27, 2004 Opozori Objavljeno Januar 27, 2004 aja se neki me zanima ce kdo ve kje bi se dal dobit samolepilno folijo z vzorcem karbona V Stupitu jo majo
Zok Objavljeno Januar 27, 2004 Opozori Objavljeno Januar 27, 2004 (sprejemam ideje) :D ...auspuh?? :) namesto Tank Pad-a?? :) podlaga na armaturki?? :) zascita zgornjega kriza vilic?? :) se kak predlog?? :) pi es: priporocam stevilcnice + na prozorno folijo natisnjene stevilke, pa prek nalimane!! .) pa ce bos razdiru bos lahk se kilometre mal nazaj prevrtel! :D
denZ Objavljeno Januar 27, 2004 Opozori Objavljeno Januar 27, 2004 ...auspuh?? :) namesto Tank Pad-a?? :) podlaga na armaturki?? :) zascita zgornjega kriza vilic?? :) se kak predlog?? :) pi es: priporocam stevilcnice + na prozorno folijo natisnjene stevilke, pa prek nalimane!! .) pa ce bos razdiru bos lahk se kilometre mal nazaj prevrtel! :D dušilec je že karbonast, tank pad tudi, zdej še sam obrobe števcev :)
vuca77 Objavljeno Januar 27, 2004 Opozori Objavljeno Januar 27, 2004 Pozdravljeni! Tudi jaz sanjam o karbonastih nalepkah ;D. V Linde imajo [ SAMOLEPILNA FOLIJA CARBON STYLE cm. 20x35 po ceni 2.157] Jaz bom kupil tole.Je pa res fuul cool k zgleda potem kao da maš caron dele na skuterju :DD LP :kva2:
JAN49 Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 Dej napište kva bi še kej oblepl s temi malepkam k jst sem čist brez idej :?
JAN49 Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 A morš nujno kej polimat?? Ja sej glih zato k bi kej s kevlerjem prelepu, pa zaenkrat še ni nben dal take ideje k bi mi bla všeč :huh:
denZ Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 tam ko pride pod zicom tisto črno plastiko lohk prelimaš.....sam boš dost folije nucal.....jst si bom bilanco pa tam okol števcev zalimal
JAN49 Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 A folijo si že kupu? Pa če si kok si dal, pa kok je velka?
denZ Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 A folijo si že kupu? Pa če si kok si dal, pa kok je velka? :D ne, jst sem jo na motokros stezi našu pa sem jo vzel.....okol 20x20 je velka....verjetn jo je ker tam pozabu, sam zdej je že moja B)
PRJATU Objavljeno Januar 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 :yea2: dobu alu podlago je zelo lepo in natančno narjena brez ostrih robov cena je bla pa 3000 :OK: :OK: :notworthy:
JAN49 Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 :yea2: dobu alu podlago je zelo lepo in natančno narjena brez ostrih robov cena je bla pa 3000 :OK: :OK: :notworthy: In kje si jo pa dubu :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se