k&4 Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 sj jz bi tud dav špegle dol :) sam pol je pa sranje k nč nazaj ne vidš :BUA: -se morš cev obračat <_<
JerryTDM Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 nalepke grejo drgač tud čist lepo dol s fenam... sam na robu jo zagrabš pa segrevaš pa se nč ne pozna da je bla gor :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 nalepke grejo drgač tud čist lepo dol s fenam... sam na robu jo zagrabš pa segrevaš pa se nč ne pozna da je bla gor :D :angry: fak tole me pa že rahlo mot da skos fotr prjavlen
PRJATU Objavljeno Marec 15, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 s čim si pa uno plastiko nad gumo oz pod zicom barvu????? jst sm tud dons skp zmetov plastiko tko d se ene dele dobim,ki mi jih že hudičevo dolgo nosjo pa prlimam slikce!
Jerry_exc Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 jest bi reku da so nalepke :D k se tm k niso na ravni površini mav vid kšn mehurčk spodej... :hmm:
_Roba_ Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Z start sprejem grejo ostanki nalepk oz. tisto lepilo super dol... :OK:
italjet maniac Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Ma ne nisem barval to je samolepilna folja .) Ful poceni pride ampak malo zivcki trpijo poleg :P
PRJATU Objavljeno Marec 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 no in še moje fotke pozim sm delov -barvanje enih delov -led stop luč -barvanje auspuha -alu podlage -folija pri luči ------mozn d sm se kj pozabu mam se u načrtu sam d se dele dobim - ledice na vsak stran od zica po 2 pa se nad zadnjo lučjo 1 (plave) ....to mam ze sm morem se zvezat na stikal -strehca + tablica odzadi bom odrezov stran pa žmigavce dav obstran pa tablco na en nosilc. -omejevalec obratov -stranska tačka -še ena led dioda( se ne vem kam bo šla in se fotke: cev od strani
PRJATU Objavljeno Marec 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 ammmm. slikce so mal velke zato jih ne morm gor dat :((( k to porihtam jih boste vidl :rolleyes:
PRJATU Objavljeno Marec 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 slikce najdete tukaj http://www.mobisux.com/album/showgallery.p...cat=500&thumb=1 pa :hmm: mator je biv dost umazan zato :kva2: oprostite :)
WacKer Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Lep je sam pomoje bi leps izpadl ce nebi farbu alu podlag na rumeno :hmm: Drgac je pa supr :D
PRJATU Objavljeno Marec 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Finta... :) :OK: kaksna finta???? maybe ne verjames???
denZ Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 dobr narjeno alu podlage pa bi jaz pusto take kot so
PRJATU Objavljeno Marec 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 dobr narjeno alu podlage pa bi jaz pusto take kot so sem tud jaz razmišljal ampak sem reku če bo ze vse na rumeno pa naj bo se to in sem pol tiste črtice dol zdrgnu,bomo vidl kolk se mi bo se ostalo spraskalo :? :hmm:
erzo Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 obstaja kako razredčilo, oz. kaj podobnega da bi vlil po plastikah za smerokaze in bi postale bele? Je ze kdo probal kaj takega?
_Roba_ Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 obstaja kako razredčilo, oz. kaj podobnega da bi vlil po plastikah za smerokaze in bi postale bele? Je ze kdo probal kaj takega? Ce mas zatemnjene pa bi jih rad scistil ti samo vlij razrecilo not postanejo beli :) Sej ne...ne vlivaj not razrecila ker se stopijo pa na belo potegne....In potem ne mores nic vec nardit
erzo Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 ja sej to bi rad! Pomoje so najprej tovarnisko cisto prozorne šipice, pol jih pa pobarvajo. Ce bi vedo s cem jih barvajo se bi dalo, ce upostevamo kemijske zakone, da bi jih nazaj v prvotno stanje dal, skoda 25 eur za nove-bele!
seemon Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 ja sej to bi rad! Pomoje so najprej tovarnisko cisto prozorne šipice, pol jih pa pobarvajo. Ce bi vedo s cem jih barvajo se bi dalo, ce upostevamo kemijske zakone, da bi jih nazaj v prvotno stanje dal, skoda 25 eur za nove-bele! Po moje so pa tovarniško kar iz rumene plastike, saj si že kdaj videl kakšen zdrobljen žmigavc...
Maniak Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 3.) kak si lightke naredu modre...žarnca al pobarvano?
italjet maniac Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 Plave pozicijske sem nabavo, tisti mali kondomcki za prek luci ne dajejo tak vredi plavega odseva .)
PRJATU Objavljeno Marec 27, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 sem tud jaz razmišljal ampak sem reku če bo ze vse na rumeno pa naj bo se to in sem pol tiste črtice dol zdrgnu,bomo vidl kolk se mi bo se ostalo spraskalo :? :hmm: alu podlage bom namazov z LAVO da bo sla barva pa lak dol k se mi cist mal že lušči flekastga pa nebi rad mev tko d bojo original aluminij barva.mogoče jih bom samo z lakom prozornim čez pošprical zaradi oksidacije da bodo ostale lepše.
PRJATU Objavljeno Marec 28, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2004 ??? s čim mate nekateri napise na gumah pobarvane?rebu bi rumeno barvo? a tistim ko mate teblico ob strani skifi zarad tega kaj težijo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se