Bobbyx Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Pa še moja nova pridobitev! :whistle:
Gloga Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Se moja jajca... Zip Fast Rider 70 polini kit malossi multivar 2000 ena cudna kombinacija valckov lopute malossi leovince zx 17.5 dellorto denso svecka pa se kej bi se najdlo
klemchi Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) am evo..to je pa moja makina :worship: :trance_33_sleep: Peugeot Speedfight 2 iron- x. Moram rečt, da sem zelo zadovoljen z njim! Ni pa še doživel raznih predelav.! :S Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil klemchi
klemchi Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 am evo..to je pa moja makina :worship: :trance_33_sleep: Peugeot Speedfight 2 iron- x. Moram rečt, da sem kar zadovoljen z njim..!
aljaz2 Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 SPEEDFIGHT 2 X RACE ODSTRNJENE BLOKADA ,ZX KONČNA 85
buco9110 Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 ekkoo tle se moj... runner sp50 l.2006... predelave: odstranjeni stranski napisi,odrtranjena zadnja drzala , spredaj mrezica. zadaj odstranjen blatnik, drugi zmigavci, custom barva, motor.: polini 9riulli, polini 2g sklopka, malossi rhq 85mm gred, dr evolution2 , mallosi sport filter.. .skrit v airboxu :naughty:
Drejči Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 lepo :) čeprav... ni lepo če se plonka;) moj Nexus v belo-antracitni barvni kombinaciji.
Dejch Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Evo se moja Runnerca 50 sp stara kakšna 2 tedna.
Brejker Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Uuuuuu I LIKE :worship: :yes:
Maniac Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 (popravljeno) evo dam se jz mojga, sm ga kupu, pa ga bom zj cist obnovu :D za zacetk je, da se mau u masine popravlat naucim =D Popravljeno September 30, 2008. Popravil Maniac
AeRoxx Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Tuning Motor: Yamaha Aerox 01 Cilinder: DR EVO 70 Gred: BGM Evolution Izpuh: Top performance NARDO :** Sklopka: Malossi FLY Zvonec: Motoforce ( z rebrami za hlajenje ) Valjčki: nekje med 3,0g in 4,5g Jermen: Top Performances V-belt CDI: Top Performances Pokrov prenosov: Top Performances nardo Prenosi: Original Fergazer: Dellorto PHBG 19 BS Variomat: Top Performances Racing vario Ventil: Stage6 v-force3 Svečka: NGK - BR9ES Kabl za svečko: Ngk racing cable Povratna vzmet: Rumena se mi zdi + torsion controller Zadnji amontizer Forza Filter: Twin air Zadnji disk: Braking WAVE Sprednji disk: Braking oversize 250mm Zavorne ploščice zadaj: BGM PRO ( made by galfer ) Elektrika: ena mala črna škatlica :P ;) Lageri: SFK C4 Styling * Barvan komplet blok * pokrov mašine Str8 - narezan * Ročki krmila * Crom šraufi za plastike * Pohodna pločevina za sopotnika * Ročke za bremzo( poliraje by (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) ) * Amontizeri ( poliraje by (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) ) * Nosilec avspuha ( poliraje by (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) ) * Števec Koso universal * DH + distančnik bgm * Pohodna pločevina * Ventilčki za gume - crom * Obloga za DH * Sprednja bela luč * Prevleka za zic ( bela ) * Crom zamašek za kesl * Wannabe xeon žarnica in poziciske.. * BCD rit * BCD plastika za sopotnika * Piranha kurbl * Crom šraufi za variomat * Pobran blatnik ( zadi ) * Povišek * Stranska tačka * Pokrovćek zavornega cilindra * Pokrovček ključavnice * Nanovo pobarvane plastike BY ME ! ;) Video: lp Šiki
Roky994 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 uuuuu, zelo lep aerox ! :worship:
mw43al Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 evo ga moja makina P.S. ni ve? špeglu
mw43al Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Poglejte si še moj skuter: :naughty: Baotian :naughty: Taprave slike nimam ker mi fotoaparat ne dela; je pa isti.
Drejči Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Hej! tale elektro maxi sva pa mi2 z mojo videla v sredo popoldne. Se ne motim?
AndY1 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 (popravljeno) Čisto možno. Sem pa prvi in edini v Sloveniji :naughty:. Grem pa jutri malo proti Bledu :whistle: Aja, kje sta me pa videla? Popravljeno Oktober 10, 2008. Popravil AndY1
Drejči Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 Nekje v ali pa na obrobju Ljubljane, se ne spomnim sedaj točno kje, vem le, da je moja rekla: "ej! lej kak je pa ta skuter" in ko sem pogledal se mi je zdelo, da vidim Vectrix-a. In? Daj napiši kaj o tem tvojem električnem sesalcu v temi Moj maxiscooter.
Puse Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 (popravljeno) Tomos Alpino Moj Tomos :D Predelano: NIČ :D Popravljeno Oktober 28, 2008. Popravil Puse
flexer Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 No to pa je moj Flexer. Predelave: Zadnji zobnik menjan z 33 na 22. Avspuh od tomos automatic Končna hitrost:50km/h Styling deli: Ročke flame Zadnaj bela luč tomos maska Modra ali rdeča(Ki ni prikazana na slikah)osvetjlava Ključ za kontakt/Na sliki označen v modrem kvadratku Rdeča LED za priakzovanje temperatoure motorja/Označena v rdečem kvadratku na sliki Povejte kakšen se vam zdi,Kaj je dobro,in kaj ne.Hvala ..adijo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se