Skoči na vsebino

Tuning & styling

Zok

Priporočene objave

Kaj je ta likalna deska nad zadnjo šipo?

To je zato, da je vodljivost cca. 75-ih podivjanih konj boljsa :) :xx:

@lena100: res me firbec daje - koliko je pa konjicev pod havbo in koliko vec bi jih dobil za ceno onih felten + "likalne deske"? ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veš kako ti povem, tkole ta vto ma serijsko 100KM/74 kw cena za feltne je bla kr uredu ampak se te ne tiče in tud ne vem zakaj bi menu feltne pa likalno desko za konjičke. Drgač jih ma pa moj zdej natanko 136. Upam, da sm ti odgovoru na to kar te je zanimalo!!!

lp sharky :yea2:

PS: lohk se smeješ al pa ne sam ta likalna deska ima dejansko svojo funkcijo, kakšno boš pa ugotovu tako, da vzameš v roko knjigo o aerodinamiki in podobnih zadevah pa mal prečitaš o sami stabilnosti iotd itd... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehehe...likalne deske pri dobrih 130 konjičih....fascinantno...funkcijo pa edino, če zapelješ skozi jato ptic, da pobiješ vse kar zgrešiš s sprednjimi plastikami... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Peugeot 407 Silhouette :OK: :yea2: :notworthy:

118955150.jpg

118955152.jpg

320 konjičev O:-)

Popravljeno . Popravil Zeus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Renault Espace F1 z mašino od formule :naughty: (800 konjev/2,9 do 100 km/h :ph34r: ) - le koncept :(

003.jpg

Popravljeno . Popravil Zeus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Likalna dejska gor ali dol. Zopet izjave ljudi:

- ki kažejo svojo faušijo,

- si ne upajo storiti kaj takega, pa si želijo, vendar nimajo jajc, zato so vsi tisti, ki to delajo bedaki in je treba iz njih norce brit. Bedno!

P.S.

Tale Polo je :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

- si ne upajo storiti kaj takega, pa si želijo, vendar nimajo jajc, zato so vsi tisti, ki to delajo bedaki in je treba iz njih norce brit. Bedno!

P.S.

Tale Polo je :OK: :OK:

so pa tudi takšni ki jim ta "kič " enostavno ni všeč

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja codeine vse je res hvala lepa za tole spodbudo. To mi je ušeč, da je še en tak k upam kej povedat, fovšarije je pa itak vedno dost ja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

so pa tudi takšni ki jim ta "kič " enostavno ni všeč

Ja seveda, do sedaj še nisem srečal človeka, ki bi mu bil lepši avto z železnimi feltnami namesto z Alu.

Sicer pa, kaj je zate kič. Recimo predelan Hyundai kupe (ki je na zgornjih slikah) je veliko lepši kot pa skropucalo, ki so ga naredili pri Hyundau.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja seveda, do sedaj še nisem srečal človeka, ki bi mu bil lepši avto z železnimi feltnami namesto z Alu.

Sicer pa, kaj je zate kič. Recimo predelan Hyundai kupe (ki je na zgornjih slikah) je veliko lepši kot pa skropucalo, ki so ga naredili pri Hyundau.

Vsaka strar ima svoje meje. Alu feltne so že fajn, samo da niso alu valjarji nekajkrat večjih dimenzij od originala, blazno nižanje, neokusno širjenje blatnikov,...

So predelave okusne in neokusne. Tista fiesta zgoraj je ena neokusnih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tista fiesta zgoraj je ena neokusnih.

okus je subjektiven. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

okus je subjektiven. .)

Se strinjam s tabo Zok :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nismo se razumeli.

Mislil sem rect, da v je v tem cenovnem rangu bolje denar ze na zacetku nameniti v nakup avtomobila. Recimo, gotovo je omenjeni primerek stal v koncni fazi precej vec kot tovarniski clio 2.0 sport. Ima pa 170KM ...

Drzi, to je se vedno clio. Ampak ipak - uno je pa se vedno polo :naughty:

Oboje sta pa sportna avtomobila wannabe. Oba izhajata iz navadnega mestnega avtomobilcka. :) In vseeno - serijski clio sport nima jeklenih 14" gor :D

Sicer je pa stvar okusa. Oni polo je ze ok, ampak za moj okus brez likalne deske - in to ravno zato, ker nima efekta :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej stari moj cyc moj polo je bil brez predelav cca 3.800.000,00 sit + dodatki, nov clio 2.0 sport je bil pa že v osnoi 4.300.000,00 pa še mal pa če si bral mal teste si kupu za ta denar totalno nevaren avto, ker je blo glede na dobro športno podvozje so bili zglobi prešvoh za 170 KM no ja zakaj bi ti to rtazlagu sej je use pisal, pol je pa tuki še oblika pa aerodinamika pa kvaliteta pa izdelava pa še pa še tko, da...........!!

Drgač pa cagiva dobre fotke obe!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oboje sta pa sportna avtomobila wannabe.

pelji se s cliotom in se enkrat pomisli ce pase tistra beseda wannabe k opisu le tega... :D

raketapress :grim

cagiva, toti mi je lep, k ni nacickan, ni kicast... :) ...drugac se pa vozi po MB en tanov Accord, crne barve, mal dou prbit, lite feltne (mislim da 17 col) sivo grafitne barve, zlo okusn dizajn, zatemnjene sipe (crn avto + crne sipe + kromirane obrobe - ZAKON!!! :OK:), pa zadi en spojlercek, bolj diskreten, cel avto je tak skladen - fuuuull cartig!! :wub: :wub: :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pelji se s cliotom in se enkrat pomisli ce pase tistra beseda wannabe k opisu le tega... :D

To sem napisal zato, ker Codeine temu pravi konzerva. Jaz ne podcenjujem tega avta ... in bi me veselilo kak krog it.

@lena100: saj jaz imam cisto navadno piksno, 1.4 ... Sem bral pred casom teste, pac ko je bila zadeva relativno nova, niso imeli takih kritik. Kritike so sle na predolge hode menjalnika in podobno. :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To sem napisal zato, ker Codeine temu pravi konzerva. Jaz ne podcenjujem tega avta ... in bi me veselilo kak krog it.

@lena100: saj jaz imam cisto navadno piksno, 1.4 ... Sem bral pred casom teste, pac ko je bila zadeva relativno nova, niso imeli takih kritik. Kritike so sle na predolge hode menjalnika in podobno. :?

Itaq, da je konzerva... Konec koncev bi lahko rekli tudi, kaj če ti 170 KM v tem avtu, saj je še vedno Clio in še vedno konzerva. :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni se zdi bolj fora v tem, da daš vozilu svoj lasten pečat in si ga predelaš po svojem okusu. Marsikateri avti imajo že serijsko lahko raznorazne bodykite in feltne, pa to še ne pomeni da teh stvari ne smeš zamenjat z drugimi deli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!