Aleks007 Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Bilo je super, pa un swift ki je zmagal v kurjenju gum ni iz nemčije, pač pa iz Dolenske :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 :OK: gsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozicag Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Še mal pa bo tole moje... ...pa ne mislt da babe ne znamo furat (no ja, ene res ne)!! To pa je JAPONSKO ČUDO! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 ... To pa je JAPONSKO ČUDO! :rolleyes: :kva2: Joži, Corsa gsi = from Dojčland :naughty: Tolk o Japanu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 na še neki japonskega :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 za spremembo nekej korejskega :lol: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 made in vietnam :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 (popravljeno) na še neki japonskega :kva2: GizmO ne ga srat :lol1: Zdej bo sele nasa Joži zmedena :afro1: Popravljeno September 18, 2004. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2004 ...tole je pa rusko. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2004 :) Ce dobro pogledas vidis zadaj rdec Jugo :D to je Monstrov yugo - svaka cast mu! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Še mal pa bo tole moje... ...pa ne mislt da babe ne znamo furat (no ja, ene res ne)!! To pa je JAPONSKO ČUDO! Oooo, kaj da ne znate furat, se posebej dobr furate na zadnjih zicih :stupid: In katera "baba" si ti, k znas, al una k misli da zna :naughty: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 una k misli d misli d je pomisnla d zna :lol1: made in japan :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 made in afganistan :kva2: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 made in vietnam :naughty: :lol1: Kaj je to slučajno tvoj stroj (enkrat sem te nekje slišou da maš golfa) :hmm: :hmm: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2004 made in afganistan :kva2: :lol1: :lol1: tak stylan avto bi js tud mel - moder lightshow na strehi da bi me opazli, sound effects, moder cartatoo okol in okol, pa se moja telefonska bi bla d bi se picke limale... ...ce mal pomislis majo policaji prav cefursko porihtane avte... :lol1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Kaj je to slučajno tvoj stroj (enkrat sem te nekje slišou da maš golfa) :hmm: :hmm: Lp Burnout ja moj ja :xx: @zok: to sm tud js pomislu. Sam gasilci pa reševalci niso tko doro naštimani ku pipicajoti :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 za vse ki se zanimajo za TDI chip tuning.... 1 zlo "poceni" varjanta - sicer za proizvajalca... v billih-tuningBOX-ih... ki se jih dobi za 300 - 600 € ... no, v teh črnih kišticah je nič druga kot: - upor ( vrednost: 10-20 centof ) - in kišta sama (verdnost: 10€ ) in to je to... nikjer sledu po kakšni optimizaciji pretoka goriva primerni za motor.... tak da... 1. pazite pri nakupu 2. naredite si sami :) LP -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 (popravljeno) a ja... pri uporabi te kištice se moč opazno poveča slabe strani pa so: da bol kadi, da se ustvarja pol mastna mešanica, da je večija temperatura izgorevanja.... LP -matej Popravljeno September 19, 2004. Popravil CrashOver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 crashover-jev nasvet s čip tuningom in tistim čingumom v škatlci ter vse gajbe od krompirja doma pobrane in zbite skupej, pa obilo deteregenta za pomivat posodo in pridemo do tega :devil: BTW: made in vietnam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2004 :SS :SS :SS ko da bi ga neki nigerji skup sestavl, ko res ne vejo vec s cim bi se se preseraval! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 sej pravim GAJBA :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 za moj okus lepo urihtan golf 3 :kva2: edin feltne mi niso všeč :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 evo, še zadi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 kofano :music3: :music1: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozicag Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 :rolleyes: :kva2: Joži, Corsa gsi = from Dojčland :naughty: Tolk o Japanu B) PARDON :notworthy: , POD MOJE ČEČKANJE SE BI MOGLA PRLIMAT ENA LEPA SLIKCA NOVE MAZDE6 PA JE NISN NIKAKOR MOGLA.... Se iskreno opravičujem....... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se