majaCRX Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Nevem, našel sem na netu, samo mislim da sta oba kromirana MB in Cobra, ker z photo shopom bi bolj težko naredo tista drevesa na pokrovu motorja ( havbi po domače :P ) tako je moje mnenje, kak pa je, to pa nevem :) ← Kromiran Skyline: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2004 novoletna jelka :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 novoletna jelka :lol1: ← odvisno od okolice :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Da nam ne zamre ta tema, spet kakšna slikca :OK: Tokrat pošiljka Opelčkov, starejših letnikov, a prav tako atraktivnih :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 kaj so te kadeti, enega starega opel gtja zalepi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Še mal Opelčkov :OK: @kocka: tud enga GT-ja sem našel v svoji zbirki :) no dost teh starih raket, bomo še kej novejšega poiskal lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 in kaj je to? znakec spredaj zgleda kt od Abartha- fiat :hmm: ← Sej tudi je Abarth :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 (popravljeno) Golf 3 (js sm itak na te mahnjen :P ) Popravljeno Januar 19, 2005. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 še en :) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 sem obljubil novejše, in tuki so enjoy! :OK: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 in še :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 in še malo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 še neki jih mam :) take mercedese bi mogla vlada kupit :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 ... na temu linku je pa še na stotine takih avtomobilovSAMI STROJI!!! lp cagiva :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 uff,alfa pa clio zmagata :OK: bom še jest neki pokazal...ma kdo take feltne in spojlerček odveč? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 (popravljeno) Lepe sanje mate vi to .) No ja jst sm si voje sanje uresnicil :devil: Crna Del Sol je v moji lasti :yea2: Popravljeno Januar 22, 2005. Popravil gas gas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Lepe sanje mate vi to .) No ja jst sm si voje sanje uresnicil :devil: Crna Del Sol je v moji lasti :yea2: ← Aha lepe so te Hondice :OK: Sej tvojo sem pa že videl, saj si bil takrat v Moby Dicku , k je bil kao srečanje gorencev (iz avtomobilizma seveda), jesen enkrat, k je prov dež padal??? Honda je itak zakon :worship: :worship: lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Bil jst ja. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 (popravljeno) Crna Del Sol je v moji lasti :yea2: ← Sem ravno zadnjič slišal, da si nekaj takega nabavil :) . Popravljeno Januar 22, 2005. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Jaz bi imel pa nekaj redkega in vrhunskega.... :OK: Toyota Corolla AE86 Kak gre pa to po ovinkih :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 No, pa še moja predelava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Tomozuki Need for Speed Underground 2 Rox .) Ford Focus :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Zdej se pa ne delat da vam ni všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 no a veš kva :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se