Skoči na vsebino

Tuning & styling

Zok

Priporočene objave

:eek:  :OK:

wide bodykit nekako skoraj nobenemu avtomobilu ne pristoji. :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...ki ga pri pospeševanju od 80 do (ne vem kolk- v glavnem do konc Top gearove proge) v 5. prestavi dol pihne stilo 1.6.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...ki ga pri pospeševanju od 80 do (ne vem kolk- v glavnem do konc Top gearove proge) v 5. prestavi dol pihne stilo 1.6.

Pa kaj je zdej to važen,.... važn da avto leti tko kt je treba :OK:

sej tud BMW GS ma pospešek od ne vem 80-140 al kolk že bolši kt Aprilia RSV...pa je še zmer Aprilia v celoti gledano hitrejši motor .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo opomnil sem, da je avto precej neuporaben za normalno vožnjo.

400 KM pa res kupiš takrat ko si želiš normalno vožnjo :hmm: :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo opomnil sem, da je avto precej neuporaben za normalno vožnjo.

hvala za nasvet, sedaj ga prav iz tega razloga ne bom kupil ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hej...kaj ko bi zraven avta vsaj kaj napisali....mogoče iz katere strani je vzet, kakšne podatke...

:slap:

Ne, ne to so vse njihove domače živalce, :photo: slikane pred domačo garažo. :huh:

:grim Tako da svojih domačih naslovov :whistle: ne želijo odkriti motosvetovi javnosti O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@majaCRX: kar je Hondic so tko in tko vse skor iz vašga-našga foruma :OK:

drgač pa se bomo probal potrudit v prihodnje.. .)

lp cagiva

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sošolec me je spraševal, če se da na škodo fabio 1.4 MPI namontirat sprednjo masko v obliki BMW, njegov foter bi rad mev fabio, ki ne bi bila abia, ampak BMW serija 1 :OK:

a slučajno kdo ve koliko stane menjava maske, maska bi sigurno morala biti narejena po naročilu, sam mislim da bi to stalo vsaj 150k sit, kaj pa vi

če ima kdo kakšen link, kjer bi lahko videl slike ali karkoli v zvezi z menjavo maske, naj ga prosim napiše

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sošolec me je spraševal, če se da na škodo fabio 1.4 MPI namontirat sprednjo masko v obliki BMW, njegov foter bi rad mev fabio, ki ne bi bila abia, ampak BMW serija 1  :OK:

a slučajno kdo ve koliko stane menjava maske, maska bi sigurno morala biti narejena po naročilu, sam mislim da bi to stalo vsaj 150k sit, kaj pa vi

če ima kdo kakšen link, kjer bi lahko videl slike ali karkoli v zvezi z menjavo maske, naj ga prosim napiše

Lažje bo če bmw-ja kupi :grim pa še bol original bo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!