JaRaNe Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 Lažje bo če bmw-ja kupi :grim pa še bol original bo ← ja sj to sm mu tud jst že puvedu, pa ga boli kurac rajš ma fabio k zgleda kot BMW, kot BMWja, pa ne vem zakva pumoje bi se rad njegov foter mal považnov d ma kao ql stuniran avto :slap: vseeno, če kdo kaj ve o menjavi sprednje maske pri fabiji, gor bi namontiral masko v obliki BMW, naj napiše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :OK: :004 ← to je golf III, ane? model bi pa rad mev A3 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 Kva mora pa to trgat gate!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: Mazda 323 GT-R 4WD :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 (popravljeno) tole je pa avto ko bi ga jaz mev :wub: :wub: Popravljeno Februar 26, 2005. Popravil KEBO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 tole je pa avto ko bi ga jaz mev :wub: :wub: ← Kako pa bi se s takim v Lom pod Storžičem sankat hodil :? , meni je naša mrcina :rolleyes: :lol1: še s 4-o kopala, tale bi pa še s 40-o , če bi jo imela :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 toyota celica :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PBlade Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 takle je zdej takle pa bo, sam da pragi ne bojo kromani...Obvezno car tatoo v obliki čoperja imejte na umu, da je to na hit spacan v photopaintu; felge bojo tud druge (ker te pač ne bojo več šle v kontest) pa 2x dvojni ror zadi, Concord style. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 @PBlade: a je to 3.0 v6 ??? Sam ta car tatoo upam da bo zlo drugač izpadu kot zgleda zdej to na hitr narisan :) no to mi je všeč da tud svoje avtomobile sem dajete :OK: sej res jz lahko moj projekt pokažem, sam zdej ga že nimam več... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Evo to je blo to kar sem hotel zrihtat, ampak dalj kot do tega da sem ga poštrihal in feltne gor dal nisem prišel :( moral sem ga prodat,da bom lahko mojo ljubico ( CBRo) zrihtal :OK: Drgač je pa bil to C Kadett 1.2N Kar sem pa mislil predelat je pa blo: sedeži od Calibre Turbo,ki sem jih že imel doma :) , pol ta spojlerček spredej od Irmscherja, nižanje z Apex fedri 60/40 ,feltne so od Yugota rally-razširjene, pa spredej je hauba mal pošvasana,da ma kao "grd" pogled :P ,...sčasoma bi še motor menjal,.......ampak kot sem napisal mi je mal keša zmanjkalo tko da sem ga moral prodat :( A jebi ga sej bom že enkrat neki kupil :D lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Jest sm si pa tega nagledou. Še mal dnara pršparam, pa bo moj. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Una Accord-ka je pa tok huda da bi kr umru zanjo! :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Una Accord-ka je pa tok huda da bi kr umru zanjo! :wub: ← ja lepa bi bila, sam to je dost slab photoshop :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Una Accord-ka je pa tok huda da bi kr umru zanjo! :wub: ← Kak bi se pa potem fural z njo :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 JAPAN POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ....jaooo kva so mi te Honde carske!!! :worship: :worship: :worship: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ...in še mal "zverin".... :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ...tok za zdej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 golf 3 GT, september 04: trenutno ma: zadaj distančnike 30mm, spredaj 18mm, dva dimnika fi: 65 V garaži caka na montazo se: podalsek sprednjega spojlerja VR6 (se mu dodaja spodnji pladenček in stransko krilce s poliestra :D ), nato barvanje v metal črno :yea2: naročeni pragovi in zadnji podalšek rieger... (bomo vidli kdaj bo kej k čakam že mesec...počasi me obup ) Notranjost: Menjana prestavna ročica in prevleke sedežev, barva črno-srebna (simoni racing) Akustika: Alpine CDE-9827R, REVAC RP406, Coral Power line 16+tw, Rainbow SLC 300 (dela? dela :grim :music3: :yea2: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 no, k bom mel ksne novejše slikce prbijem gor... (čakam sonce d ne bo umazan :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 @gizmOkak: sej tebe sem pa enkrat vidu k si se glih tm pr gradbenmu faxu ustavil na vogalu...se mi je zdelo da si ti :) lepo zgleda ta tvoj Golf-ič :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 @gizmOkak: sej tebe sem pa enkrat vidu k si se glih tm pr gradbenmu faxu ustavil na vogalu...se mi je zdelo da si ti :) lepo zgleda ta tvoj Golf-ič :D :OK: ← Ja možno, sm pršu po tvojga sololca, mojga s srednje (Kosič)... Čaki na poletje, ga še znižam, če bi ga zdej bi plužu po naši ulici (že tko sm :doze: ) No če me kdaj vidš pa pocukej za rokav al pa kej, gremo na drink... (delam, pa na tem d bom mel dele homologirane (rieger pa to, zto gre bl počasi vse skupej), k mam že puhna jajca "ta plavih" :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se