Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Heh, eni imajo preveč barve B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Evo mojo sanjsko lepotico ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 (popravljeno) Prilagam nekaj utrinkov iz Pesara.. :) Ta je bil simpatičen :rolleyes: Tega bi mela :grim Ta je bil hecen :lol: Od tle naprej pa sploh ne komentiram več.. :wub: :wub: :wub: Popravljeno November 18, 2005. Popravil devilish Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 (popravljeno) Fiček je zakon :OK: RX-8 pa tudi ni slabi :wub: treba letos več slik narediti v Genevi v tunning hali :D En RX-8 iz lanskega salona v Genevi :) Popravljeno November 18, 2005. Popravil SiMoN` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 RX-8 pa je avto, ki vsaj za moje pojme serisko izgleda veliko boljše kot home-made predelava. Pri vsakem naslednjem najdeš kakšen grdo štrleč odbijač, neugledne izpuhe, likalne deske itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 RX-8 pa je avto, ki vsaj za moje pojme serisko izgleda veliko boljše kot home-made predelava. Pri vsakem naslednjem najdeš kakšen grdo štrleč odbijač, neugledne izpuhe, likalne deske itd. Meni je tudi serijski ful lep... in bi se strinjala s tvojim mnenjem... sam če je bla pa ta predelava tko perfektna.. :wub: Meni vsaj.. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 One pure heart :OK: Kakšen M5, AMG, RS.... Quattroporte je tisto pravo! In to stari model... S temi svojimi 276KS je pomoje kar pošteno tolkel po konkurenci. Heh, pa 2.0 mašina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 (popravljeno) Citroen C4 Popravljeno November 19, 2005. Popravil SiMoN` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 Novi Ford Focus ST. 2,5l, 5 cilindrov (od Volvo) 225 KM 320 Nm od 1600 rpm naprej 241 km/h 0-100 km/h ...6,8 s povprečna poraba 9.3 l/100km :glare: O:-) cena v Nemčiji 24.200 EUR = 5.800.000 SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 evo stroja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 Ta Focus je kar dober ja, čeprav bi se pomoje prej odločil za Civica Type R, ki pa žal več ni v proizvodnji. Mislim, da so pred kakimi tremi tedni naredili zadnji primerek tega modela, če se ne motim so jih sestavili 35.000 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 še BMW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 (popravljeno) Moj okus: Popravljeno December 1, 2005. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 M5 Turbo http://www.vsmotor.no/img/m5-rudskogen5.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 "Nič posebnega", ampak deda je car ( Gabat namreč ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 (popravljeno) Spet me mika, da bi kupu eno karjolo od calibre, ko gledam take fotke :wub: Popravljeno November 28, 2005. Popravil hajoktejn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 Ko bi mi to imeli namesto 1.6 16v :D Opel Meriva OPC :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lowc__46 Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Kača strupenjača... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Zadeva je že lep čas doma, a kaj ni dovolj $$$, da bi mu bil vsaj podoben... :grim :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Zadeva je že lep čas doma, a kaj ni dovolj $$$, da bi mu bil vsaj podoben... :grim :wub: a maš C Kadetta? :) :) jz tud,sam a maš coupeja ti? :kva2: evo še dva,...un k je pa v travi parkiran navadn limozina je pa moj,...do pomladi bo upam da že zrihtan :devil: ta rumeni je pa moj prejšen,k ga nisem do konca zrihtal :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 a maš C Kadetta? :) :) jz tud,sam a maš coupeja ti? :kva2: Mam oba! :OK: limo je celi, kupe pa spredi zlama do konca. :OK: Sem se zabil pri hitrosti cca 40km/h, a posledice so ble katastrofalne!! :D Armaturko mi je premaknilo skoraj na zadnje sedeže. :whistle: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 ah, sam šrot... :BUA: to so igrače :lol: Manta A :fredy: :xx: 190, EVO 3 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se