Skoči na vsebino

Tuning & styling

Zok

Priporočene objave

mene pa zanima kok in kaj bi se sploh poznalo na golf 4 1.9tdi če bi odstranil original zračni filter in dau gor ceusitem športnega.. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima kok in kaj bi se sploh poznalo na golf 4 1.9tdi če bi odstranil original zračni filter in dau gor ceusitem športnega.. :whistle:

3-4dB, glasnost. Druga pa nič... ;)

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

slišal sem šp. filter na meganu 1.9 dCi, dokler mi niso povedali da je dizel, sem bil prepričan da je bencinar

kaj pa turbino pa to se nurmalno sliši? eni pravjo da se na območju k se turbina užge bolš začut.. :rolleyes: :whistle: al so sam bučke?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

400eur :wacko:

ja spodi poglej kok je 130€ al neki tazga za 1.9d :winkiss: sam nevem zakaj ni slikc :krneki: :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 mesecev pozneje...
  • 1 mesec pozneje...

A se da na avtu homologirat samo gume oz. višino gum? Original (tovarniško) imam vpisano 195/45-15, rad bi dal pa 195/50-15.....je to sploh možno? 50 guma pa nikjer ne drsa po koloteku

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A se da na avtu homologirat samo gume oz. višino gum? Original (tovarniško) imam vpisano 195/45-15, rad bi dal pa 195/50-15.....je to sploh možno? 50 guma pa nikjer ne drsa po koloteku

Se da, vendar rabiš potrdilo od proizvajalca avtomobila, da je ta dimenzija primerna. Morda bi kak papir od 'TÜV' tudi pomagal (mislim, da se v Nemčiji temu reče 'Reifenfreigabe').

D.

PS: Za kateri avto pa gre?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vem ja, imel bo 3,5% napake, ko bo števec kazal 100km/h se bom dejansko peljal 103,5km/h, pa če vračunaš še neko toleranco ki jo imajo vsi števci bi moral potem bolj točno kazat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
vem ja, imel bo 3,5% napake, ko bo števec kazal 100km/h se bom dejansko peljal 103,5km/h, pa če vračunaš še neko toleranco ki jo imajo vsi števci bi moral potem bolj točno kazat

vprašej fante na citroenar-ju - xandrej, saxovts in ostali veseli štajerci ti bodo znali svetovat :yes: . lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Da ne odpiram nove teme. Iščem radkape 14", ki bi se pritrdile na platišče pod vijake !!

Gre za stara platišča 5 vijakov. Med vijaki je 90 mm premer kroga na katerem so razporejeni vijaki pa cca 145 mm

Drugačna montaža (plastik fantastik radkap) ne pride v poštev, ker platišče nima na notranji strani žleba, v katerega se sicer zataknejo običajne radkape.

Če ima kdo idejo ali kar radkape, na dan z besedo/ponudbo.

trance_07_beerchug.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 mesecev pozneje...

Hello

Mam problem rad bi dau u svojga coupeja stresn okn(šibedah) kdo to dela kle u sloveniji pa kok se kej to splaca=)?

PS: a se kdo slucajno ukvarja z Led luckami za avto? rabu bi ene po naročilu pa če nau predrago bi kupu...čene bom su pa sam to delat=) kle mate sliko pa mi povejte=)

Lp hvala za odgovore.http://www.caprioglioelectronics.com/newhome/vetture/street/coupe/index.html

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za šibedah vzameš žnoro, zacahnaš z njo po strehi, potem pa fleksarco v roke pa gas :lol: (tko se na dolenjskem dela).......za tiste angel eyes-e pa vzameš plastično paličico, jo segreješ in zviješ da dobiš krog, nato pa z vsakega konca kroga vstaviš eno LED diodo in zaradi odboja svetlobe cel krog sveti kot pri angel eyes-ih....najboljši efekt bo če paličica ni okrogla ampak večkotna, pa malo jo počez zacahnaš s kako fino žago da se svetloba tam ˝ujame˝

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hello

Mam problem rad bi dau u svojga coupeja stresn okn(šibedah) kdo to dela kle u sloveniji pa kok se kej to splaca=)?

PS: a se kdo slucajno ukvarja z Led luckami za avto? rabu bi ene po naročilu pa če nau predrago bi kupu...čene bom su pa sam to delat=) kle mate sliko pa mi povejte=)

Lp hvala za odgovore.http://www.caprioglioelectronics.com/newhome/vetture/street/coupe/index.html

Tu imaš naslov, mogoče ti bo prišel prav :hmm:: http://www.webasto.si/strehe/osebni_avto.htm

LP Robert

Popravljeno . Popravil trebor
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

mene zanima če splača za golfa 3 kupt lite felte 14col, 5krakov v sredini je vw znak. cena: 130evrov.

koliko se to kej pozna na porabi goriva?

proda kdo spoler za golf 3 zadni strešni?

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene zanima če splača za golfa 3 kupt lite felte 14col, 5krakov v sredini je vw znak. cena: 130evrov.

koliko se to kej pozna na porabi goriva?

proda kdo spoler za golf 3 zadni strešni?

LP

Kaj še čakaš... za takšno ceno super. Vendar pazi, da so ravne! Na gorivu se ne bo poznalo skoraj nič.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!