igralec Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) http://www.sxoc.co.uk/site/rides/ride.php?Member_ID=5171 Moj projekt, iz 169KM/228NM na 329KM/426NM... ni slabo za 1.8 mlinček (je naprodaj če koga zanima, potreben samo še kakega stylinga po okusu) :) Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil igralec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 mene pa zanima kok in kaj bi se sploh poznalo na golf 4 1.9tdi če bi odstranil original zračni filter in dau gor ceusitem športnega.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 mene pa zanima kok in kaj bi se sploh poznalo na golf 4 1.9tdi če bi odstranil original zračni filter in dau gor ceusitem športnega.. :whistle: 3-4dB, glasnost. Druga pa nič... ;) D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 3-4dB, glasnost. Druga pa nič... ;) D. slučajno veš kašn bi biu glas.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 slišal sem šp. filter na meganu 1.9 dCi, dokler mi niso povedali da je dizel, sem bil prepričan da je bencinar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 slišal sem šp. filter na meganu 1.9 dCi, dokler mi niso povedali da je dizel, sem bil prepričan da je bencinar kaj pa turbino pa to se nurmalno sliši? eni pravjo da se na območju k se turbina užge bolš začut.. :rolleyes: :whistle: al so sam bučke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 v mislih sm meu kej tazga... http://www.a3m-tuningshop.com/Classificati...ssID=0106000010 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 400eur :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 400eur :wacko: ja spodi poglej kok je 130€ al neki tazga za 1.9d :winkiss: sam nevem zakaj ni slikc :krneki: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tine27 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 v mislih sm meu kej tazga... http://www.a3m-tuningshop.com/Classificati...ssID=0106000010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 A se da na avtu homologirat samo gume oz. višino gum? Original (tovarniško) imam vpisano 195/45-15, rad bi dal pa 195/50-15.....je to sploh možno? 50 guma pa nikjer ne drsa po koloteku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 A se da na avtu homologirat samo gume oz. višino gum? Original (tovarniško) imam vpisano 195/45-15, rad bi dal pa 195/50-15.....je to sploh možno? 50 guma pa nikjer ne drsa po koloteku Se da, vendar rabiš potrdilo od proizvajalca avtomobila, da je ta dimenzija primerna. Morda bi kak papir od 'TÜV' tudi pomagal (mislim, da se v Nemčiji temu reče 'Reifenfreigabe'). D. PS: Za kateri avto pa gre? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 citroen saxo vts, 1,6 16V..........a mogoče veš če bi se na netu kje našlo kaj tuv papirjev za OZ feltne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 sam pol ti števec ne bo delal tko kot more, ker spremeniš obseg kolesa (večji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 vem ja, imel bo 3,5% napake, ko bo števec kazal 100km/h se bom dejansko peljal 103,5km/h, pa če vračunaš še neko toleranco ki jo imajo vsi števci bi moral potem bolj točno kazat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 stuff: Današni lastniki SUV avtomobilov ITQ malokrat oz. nikoli ne zapeljejo na makedam in brezpotja. Ta se še ležečjega izogiba http://i65.photobucket.com/albums/h211/gdu...207-1-07/10.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 vem ja, imel bo 3,5% napake, ko bo števec kazal 100km/h se bom dejansko peljal 103,5km/h, pa če vračunaš še neko toleranco ki jo imajo vsi števci bi moral potem bolj točno kazat vprašej fante na citroenar-ju - xandrej, saxovts in ostali veseli štajerci ti bodo znali svetovat :yes: . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Da ne odpiram nove teme. Iščem radkape 14", ki bi se pritrdile na platišče pod vijake !! Gre za stara platišča 5 vijakov. Med vijaki je 90 mm premer kroga na katerem so razporejeni vijaki pa cca 145 mm Drugačna montaža (plastik fantastik radkap) ne pride v poštev, ker platišče nima na notranji strani žleba, v katerega se sicer zataknejo običajne radkape. Če ima kdo idejo ali kar radkape, na dan z besedo/ponudbo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Hello Mam problem rad bi dau u svojga coupeja stresn okn(šibedah) kdo to dela kle u sloveniji pa kok se kej to splaca=)? PS: a se kdo slucajno ukvarja z Led luckami za avto? rabu bi ene po naročilu pa če nau predrago bi kupu...čene bom su pa sam to delat=) kle mate sliko pa mi povejte=) Lp hvala za odgovore.http://www.caprioglioelectronics.com/newhome/vetture/street/coupe/index.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 za šibedah vzameš žnoro, zacahnaš z njo po strehi, potem pa fleksarco v roke pa gas :lol: (tko se na dolenjskem dela).......za tiste angel eyes-e pa vzameš plastično paličico, jo segreješ in zviješ da dobiš krog, nato pa z vsakega konca kroga vstaviš eno LED diodo in zaradi odboja svetlobe cel krog sveti kot pri angel eyes-ih....najboljši efekt bo če paličica ni okrogla ampak večkotna, pa malo jo počez zacahnaš s kako fino žago da se svetloba tam ˝ujame˝ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 hehe zanimive teorije sam jst bi neki konkretnga ker mislm avto men neki cajta nebi kr neki brusu itd=D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 (popravljeno) Hello Mam problem rad bi dau u svojga coupeja stresn okn(šibedah) kdo to dela kle u sloveniji pa kok se kej to splaca=)? PS: a se kdo slucajno ukvarja z Led luckami za avto? rabu bi ene po naročilu pa če nau predrago bi kupu...čene bom su pa sam to delat=) kle mate sliko pa mi povejte=) Lp hvala za odgovore.http://www.caprioglioelectronics.com/newhome/vetture/street/coupe/index.html Tu imaš naslov, mogoče ti bo prišel prav : http://www.webasto.si/strehe/osebni_avto.htm LP Robert Popravljeno Januar 13, 2010. Popravil trebor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 ja to sm najdu na netu---a mogoce kdo ve kok je to kej evrov? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
durhmarsh Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 mene zanima če splača za golfa 3 kupt lite felte 14col, 5krakov v sredini je vw znak. cena: 130evrov. koliko se to kej pozna na porabi goriva? proda kdo spoler za golf 3 zadni strešni? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 mene zanima če splača za golfa 3 kupt lite felte 14col, 5krakov v sredini je vw znak. cena: 130evrov. koliko se to kej pozna na porabi goriva? proda kdo spoler za golf 3 zadni strešni? LP Kaj še čakaš... za takšno ceno super. Vendar pazi, da so ravne! Na gorivu se ne bo poznalo skoraj nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se