Skoči na vsebino

Suzuki GSXR 600

Priporočene objave

Objavljeno
Ne bo lepo.. K4/k5 ima precej bolj agresivne linije od prejšnjega modela že na prvi pogled.. Če bo samo zadek novejši bo to takoj padlo v oči in ne bo lepo. Poleg tega pa verjetno brez kakšnega rezanja kovinskega nosilca zadka ne bo šlo.. Se ti sploh splača delat to na tako starem motorju, že zadek nekaj stane, tudi če je poliester, pa tudi luč ni poceni..

no ja..odvisno od želja..

kar pša se rezanja tiče..sej lahko kak "zbit" del kupiš, ga malo predelaš, daš predelat pa ni problema..

da se..

Objavljeno

Sej bi novejš model kupil pa mi nekak ne sede spredaj,tega pa tudi nebi še prodajal ker je kot nov.Če bi bilo treba kaj žagati je res brez veze,razen če bi dobil cel zadnji konc od kšnega zbitega.

Mislim da nebi slabo izgledal.Lani smo pri vaških bojsih kot nalašč bili sami gixerji in mi tanovi ne sedejo glih najboljš,preveč oski se mi zdijo.Ne vem točn kter motor je še mal "nabildan" proti ostalimi,mislim da Kawasaki,tazadn model?

Mal primerjave:

suzuki-gsx-r-1000-k1-k2-.jpg

1097095636.jpg

Objavljeno

Res pride grdo, k da bi mel dilo zadi zabito :D.

Sej tale suzuki je že sam po sebi dost lep, ne vem kaj to predelujejo.

Objavljeno
Mene zanima če bi se dalo na gsxr 600 letnik 01 namestiti zadnje plastike od gsxr letnika 04.Namreč,mi je starejši lepši spredaj,edino zadaj bi dal vso plastiko od novejšega modela.

A ima kdo šno doma da enkrat preiskusimo koliko bi bilo predelav.

Ali pa če ima kdo iz poliestra zadnji konec,ga bom pa sam mal predelal in poštrihal.

lp

na ta letnik ful sede plastiko za pod rit, z lučmi. in pride zelo sexy ritka ven

Objavljeno (popravljeno)
še slike za predstavo:

...

meni osebno je 3 kombinacija najboljša

Ne pozabi, da po tej beli barvi šprica sprej od ketne ter razna umazanija tako da zna bit precej svinsko(še posebi če te kje kašna dežna kaplja ujame).Zato je po moje met bols kr tko kot je, razen če ne dokupiš še blatnik za zadno gumo, kar pa spet stane.

lp

Popravljeno . Popravil malakai
Objavljeno

ajde ajde, jaz mam beli motor pa ni niti malo umazan, čistim ga enkrat na mesec in to je to. Če želite dokumentiram z slikovnim gradivom.

Suzuki mora bit belo plavi, vse drugi ni suzuki

Objavljeno (popravljeno)

Dobiš za per :worship:

No ,točno tko sem mislil jest predelat :OK:

Tuki je mal več slikc

http://www.bikepics.com/members/01gixxxer600/01gsxr600/

Popravljeno . Popravil Senna
Objavljeno

Sam, ce se men prou zdi, nima noben na telih fotkah od 04 riti gor :whistle:

Objavljeno

Ni nobene riti od 04 05 modela, če rabiš iz poliestra res kvalitetno narejeno kontaktiraj forumaša Pohajač . Frajer ti bo naredil res dobro in ugodno. Kontaktiraj me če želiš kakšno slikco in/ali njegovo telefonsko.

Objavljeno
Sam, ce se men prou zdi, nima noben na telih fotkah od 04 riti gor :whistle:

Vem vem,je pa podobno,samo da sem videl kako izgleda :worship:

Objavljeno

Aha no dobr, sm že mislu da moj ni 04 :whistle: haha

Objavljeno
ajde ajde, jaz mam beli motor pa ni niti malo umazan, čistim ga enkrat na mesec in to je to. Če želite dokumentiram z slikovnim gradivom.

Suzuki mora bit belo plavi, vse drugi ni suzuki

Pol je lohk Kawasaki sam zelen, Ducati sam rdeč, Suzuki modr...? So to njihove značilne barve sam to ne pomen da rumen Ducati ni Ducati.

Sam mam črnga Gsx-a in je full lepši od modrga(moje mnenje).

Čist tko baj d uej :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
A se ni to dal neki kao original dobit vcasih?Predvsem sem to videl na 750-kah K1-K3.Kdo kaj ve?

pred kakim letom so še bile v Tc - Motoshop za cca 130 eurov

Objavljeno
Pol je lohk Kawasaki sam zelen, Ducati sam rdeč, Suzuki modr...? So to njihove značilne barve sam to ne pomen da rumen Ducati ni Ducati.

Sam mam črnga Gsx-a in je full lepši od modrga(moje mnenje).

Čist tko baj d uej :)

Ni suzuki:) To je isto kot da bi na ferrarija dal OZ feltne :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A kdo ve,kje bi dobu kake normalne smernike za zadi (okej,poleg strica Louisa) ??? Mam en sranje zadi,pa se cist nc ne vidi in zna bit za trenutke kr mal nevarno :( Gre se pa za k1?

Ve kdo kaj,kaksni predlogi??

Objavljeno

V TC Motoshopu imajo čisto luškane smernike, ki odlično svetijo za zmeren denar, 20€ par. Boljši kot iz Louisa.

LP

Objavljeno

Fantje, ali ima mogoče kdo navodila za GSX-R 600 k1-k3?

Lp Simon

Objavljeno
Fantje, ali ima mogoče kdo navodila za GSX-R 600 k1-k3?

Lp Simon

Mislim da jest,dej me spomn da jih najdm,sam so menda u angleštini al pa u nevem ktermu jeziku.

Kaj te pa zanima,ali bi jih rad samo imel?

Objavljeno
A kdo ve,kje bi dobu kake normalne smernike za zadi (okej,poleg strica Louisa) ??? Mam en sranje zadi,pa se cist nc ne vidi in zna bit za trenutke kr mal nevarno :( Gre se pa za k1?

Jz mam 4 male karbonske,2 mala črna mal posebne oblike.In dva original od kawasaki ninje-zadaj,sta malo večja,če te zanima.So pa vsi ko novi! :whistle:

Objavljeno

Senna- rad bi jih samo imel...če imaš skener, bi ti bil zelo hvaležen, dobiš ob priložnosti kakšen pir :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

par strani nazaj, kolikor se spominjam, maš link do service manual-a, seveda v ang.

lp

Popravljeno . Popravil malakai

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!