thumper Objavljeno Julij 13, 2020 Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 en najbolj banalnih - če je sistem tlačni - pokrovček za ekspanzijsko posodo ne drži več pritiska - popusti vzmet.. če je navoj enak lahko daš kateregakoli , ki mu na notranji strani pokrovčka piše enaka vrednost v barih.. lahko pa ti je termostat zapikal in ostal zaprt in hladilna tekočina ne kroži (če se motor pregreva ni dobro za tesnilo glave agregata) lahko je vodna črpalka. Shillien in MiNa 2
Shillien Objavljeno Julij 14, 2020 Opozori Objavljeno Julij 14, 2020 Drugac se tud meni na hondi ventilator vklopi pri 106 izklopi pa pri 104. Tako da okrog 100 oz malo cez zgleda se ni problem. Glede izmeta hladilne je meni na avtu to delalo ko je bla hin glava masine, si imel motor pregret in si skrivil glavo ali dihtngo? (Ali pa oboje)
_ales_ Objavljeno April 5, 2021 Opozori Objavljeno April 5, 2021 Pozdravljeni. Bil sem lastnik letnika 2005, in so mi doma ostale "pozabljene" dirkalne plastike z tank coverjem vred. Mogoče kdo ve, ali je to še aktualno in koliko je vredno.
ukica Objavljeno April 6, 2021 Opozori Objavljeno April 6, 2021 On 4/5/2021 at 9:52 PM, _ales_ said: Pozdravljeni. Bil sem lastnik letnika 2005, in so mi doma ostale "pozabljene" dirkalne plastike z tank coverjem vred. Mogoče kdo ve, ali je to še aktualno in koliko je vredno. 100, mogoce 150.. odvisno od stanja, barvane. Komplet novih, ampak surovih za k6/7 je 250..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se