Climber Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 Jutri ob 20h samo za vas, prikaz diasov s potepanja po Grciji in Turciji! Ker to ne bo predavanje si lahko potopis preberete pod topicom romantika s poti. Vabljeni!! LP Climber
lojzi Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 A to misliš u Twinu? Lojzi ma vas rad
twix Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 NE LOJZI, V GARDALANDU !?!!? READ MY FACE
Perla Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 Climber, VSI pridemo! Perla Uredil - Perla on 06/11/2001 16:32:27
klimbra Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 Jest najmanj eno uro prej!!!!!!!!!!! ZA DOBR ZIC SE JE TREBA POTRUDITI!!!!!!!!!!!!! Triumph....za vaše telo in vašo dušo
klimbra Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 PARDON....ZAGREBST Triumph....za vaše telo in vašo dušo
Climber Objavljeno November 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2001 quote: A to misliš u Twinu? Lojzi ma vas rad Natnacno tako, v Twinu! LP Climber
Ice Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 climber,nebi ti tega tudi na novoletnem FS pokazal...za ostale interesente,ki ne bodo v twinu... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
dr.looney Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 quote: climber,nebi ti tega tudi na novoletnem FS pokazal...za ostale interesente,ki ne bodo v twinu... ------- Injection is nice but I´d rather be blown. dr.looney
Climber Objavljeno November 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2001 Za dobr dnar, no problem Kaj je to dober dnar, bom pa dolocil po jutrisnji projekciji LP Climber
vragica Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Uff to pa moram videt... bom tiho kot miska... ne... lav ja ol Viragica
kekec III Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 quote: NE LOJZI, V GARDALANDU !?!!? READ MY FACE kdaj je odhod ? LP
Ice Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 climber,matr si me razocaral....spet eden,ki samo na kes misl ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Gregs Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Jaz vam pa na računalniku lahko pokažem slikice s Floride danes v Twinu!
Ice Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 quote: Jaz vam pa na računalniku lahko pokažem slikice s Floride danes v Twinu! ....in pri ratniku ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Mačica Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Danes tudi ogled fotk iz prvonovembrske Dalmacije by Macica, Twix in Postopac jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Noise Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 A ne bi blofajn, da bi to mal porazdelili? Just a hint ... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
lojzi Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Ej, a bomo mi do jutri do službe fertik? WB Gregs ! Lojzi ma vas rad
Desmo Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Matr, ste tolk reklame nardil za tale omnibus, da se bom moral še jaz primajat v Twina. Bye Desmo
Climber Objavljeno November 7, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2001 quote: climber,matr si me razocaral....spet eden,ki samo na kes misl ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Ma Ice, to je bla samo fora, da sem priklical konkurenco. In kot si verjetno ze opazil, mi je ze ratal Glede denarja pa - ne spomnem se da bi se mi kdaj tko v sanjah ali podobnih stanjih kdaj priakzoval dnar tko kot lepe zenske, ali dobra hrana recimo LP Climber
Ice Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 phew climber....an´ A been thinkin´ You gotta be a money grubin´ SOB... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Gregs Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 quote: quote: Jaz vam pa na računalniku lahko pokažem slikice s Floride danes v Twinu! ....in pri ratniku Ja, Ice, samo za tvoje oci bom prinesel carunalnik v Prekmurje...
Gregs Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 quote: Ej, a bomo mi do jutri do službe fertik? WB Gregs ! Lojzi, in kaj naj bi bilo WB? Warner Bros? Wage Bond? Warrant Bond? Weber? Weekly Bulletin?
Gregs Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 quote: phew climber....an´ A been thinkin´ You gotta be a money grubin´ SOB... No, no, Ice, Climber pa res ni sinko prijateljice noci...
.T. Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 Climber res dobri diasi - zanimo popotovanje. Hvala za včerająno projekcijo. UF ko bi vedel, kako smo ti bli fouą!!! Tadej
Priporočene objave