Mačica Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: quote: Ej, a bomo mi do jutri do službe fertik? WB Gregs ! Lojzi, in kaj naj bi bilo WB? Warner Bros? Wage Bond? Warrant Bond? Weber? Weekly Bulletin? Gregs WB = welcome back jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Ice Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: kaj naj bi bilo WB? Warner Bros? Wage Bond? Warrant Bond? Weber? Weekly Bulletin? Warm Beer? ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Ice Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: No, no, Ice, Climber pa res ni sinko prijateljice noci... bi me tudi razocaral,ce bi naenkrat ratal oderuski ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
lojzi Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: quote: Ej, a bomo mi do jutri do službe fertik? WB Gregs ! Lojzi, in kaj naj bi bilo WB? Warner Bros? Wage Bond? Warrant Bond? Weber? Weekly Bulletin? Čisto preprosto Welcome Back ! Lojzi ma vas rad
Perla Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote:Jutri ob 20h samo za vas, prikaz diasov s potepanja po Grciji in Turciji! LP Climber Climber, bilo je odlicno!!! TNX! Perla
Lucky Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 Meni je pa zelo žal, da se nisem mogel udeležiti včerajšnje projekcije. A bo mogoče kakšna repriza? Na novoletnem FS mogoče? Pliz, Climber, pliz. Burn to be wild
Gregs Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 Macica in Lojzi: glej, glej, glej, na welcome back se pa nisem spomnil... ejejej, se križi nabirajo...
klimbra Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 Gregs...sej ti je oproščeno...si predolgo časa samo Amerikansko govoru...pa verjamem da ti je ušlo iz spomina Triumph....za vaše telo in vašo dušo
Hanzi Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 climberja ponovno predlagam za carja Škoda ker je že mraz
Gregs Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 Ej, Klimbra, saj sem kar precej slovensko govoril! Sestra še vedno zna, nečak pa tudi, čeprav ne pozna vseh besed. Kdo bi mu pa zameril, saj pri 6-ih letih govori "samo" tri jezike...
Ice Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: ... saj pri 6-ih letih govori "samo" tri jezike... ej....to _spljoh_ ni izgovor.... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
klimbra Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: quote: ... saj pri 6-ih letih govori "samo" tri jezike... ej....to _spljoh_ ni izgovor.... ------- Injection is nice but I´d rather be blown. JA....to je pa dokaz o uspešnosti Ameriškega načina izobraževanja Klimbra....samozavest serijsko
kekec III Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Climber, bilo je odlicno!!! TNX! Perla
Gregs Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: JA....to je pa dokaz o uspešnosti Ameriškega načina izobraževanja Ej, niti ne, ker nihče od staršev ni Američan (no, razen Latino američan).
Climber Objavljeno November 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2001 Do zdajle nisem odgovarjal spljoh, ker internet ni delal nikamor. Bljisk in grom pa deljala povsod. LP Climber
klimbra Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 Climber Glede na to , da imaš smisel za take potopise...samo upam,da je na zalogi še nekaj tisoč diasev , ki bi lahko popestrili zimsko mrtvilo.
Climber Objavljeno November 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: Climber Glede na to , da imaš smisel za take potopise...samo upam,da je na zalogi še nekaj tisoč diasev , ki bi lahko popestrili zimsko mrtvilo. Nekaj malega bi se ze naslo, ampak niso motoristicni. Plezarija, voda, ... LP Climber
Gregs Objavljeno November 10, 2001 Opozori Objavljeno November 10, 2001 quote: Glede na to , da imaš smisel za take potopise...samo upam,da je na zalogi še nekaj tisoč diasev , ki bi lahko popestrili zimsko mrtvilo. Jaz imam diase blondink. A bi to tudi poživilo hladne zimske dni?!...
Ice Objavljeno November 10, 2001 Opozori Objavljeno November 10, 2001 quote: Jaz imam diase blondink. A bi to tudi poživilo hladne zimske dni?!... ne ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
suzuki Objavljeno November 10, 2001 Opozori Objavljeno November 10, 2001 Hola! Normalno, da ne pomaga! Imeti bi moral diase crnolask!!! (kajne Zarja) Sorry, nisem se mogel zadrzat... LP suzuki freya in SharpNinja 2
Brrrm Objavljeno November 11, 2001 Opozori Objavljeno November 11, 2001 quote: Sorry, nisem se mogel zadrzat... Kaj je Suzuki? A si svršio? Brrrm
suzuki Objavljeno November 11, 2001 Opozori Objavljeno November 11, 2001 Hola! Hja, dobro si me, ni kej - pa se sam sem se nastavil... Ampak kot sem povedal - bi, pa ni diasov... Da ne bomo prevec zasli: tudi jest imam nekaj diasov za pokazat - letosnje Dolomite. Naceloma bi lahko to naredili naslednjo sredo (to sredo ima menda ze zakupljeno Gregs). A ste za? LP suzuki SharpNinja in freya 2
fisherman Objavljeno November 11, 2001 Opozori Objavljeno November 11, 2001 Ja, Suzuki, smo za to. A boš pokazal tud one, ko si
Gregs Objavljeno November 11, 2001 Opozori Objavljeno November 11, 2001 Pa jasno, tudi zaloga cnolask se bo nasla... Samo so bolj redka vrsta, veliko si jih namrec zmanjsa IQ z razbarvanjem las na svetlejso barvo... Na sreco Zarji se ni prislo to na pamet... pa se kateri drugi tudi, da me ne boste vse prebutale...
Priporočene objave