lojzi Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Hola! Da ne bomo prevec zasli: tudi jest imam nekaj diasov za pokazat - letosnje Dolomite. Naceloma bi lahko to naredili naslednjo sredo (to sredo ima menda ze zakupljeno Gregs). A ste za? LP suzuki Pa Katanec ! Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 Lojz, ne sekiraj se za Katanca, ker ga v sredo v Twin ne bo, ker bo menda v Romuniji na obisku pri Drakuli. Brrrm
kekec III Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Pa jasno, tudi zaloga cnolask se bo nasla... Samo so bolj redka vrsta, veliko si jih namrec zmanjsa IQ z razbarvanjem las na svetlejso barvo... Na sreco Zarji se ni prislo to na pamet... pa se kateri drugi tudi, da me ne boste vse prebutale... Gregs,zvedelo se je da si podpisal peticijo proti uvozu peroksida v državo in te sedaj vse mestne blondinke preganjajo..... Lp
Zarja Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 Joj, kaj vse se tukaj dogaja in to brez moje vednosti... Pa brez panike fantje, modni trendi za letos se nagibajo k naravni barvi las, zato so peroksidne blondinke out. Nazaj na temo: Torej v sredo gledamo diase, v torek predstavitev knjige o varni voznji? Zarja
.T. Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Nazaj na temo: Torej v sredo gledamo diase, v torek predstavitev knjige o varni voznji? Zarja V torek se v Twinu zbirajo člani moto kluba Moto Guzzi Slovenija. Oni so tudi organizirali predstavitev knjige o varni voľnji. Knjigo bo predstavljal avtor knjige. Brane Legan pa je povabljen na predstavitev, ampak ąe ne ve če bo lahko priąel. Easyrider ti si iz kluba Moto Guzzi, pa nam povej, če je predstavitev knjige samo za člane ali pa lahko pridejo tudi drugi ? Tadej
Gregs Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Torej v sredo gledamo diase, v torek predstavitev knjige o varni voznji? Ne, v sredo bo Desmo prinesel računalniški projektor, jaz bom pa vklopil prenosnika in vam razkazal lepote Floride, na žalost brez motociklov (razen ene malenkosti)...
Desmo Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 Ob kateri uri naj bi v sredo začeli? Glede na to, da bom predvidoma od 18:00-19-45 gledal eno grozljivko(če ne bo podaljškov) bi bilo fajn, če bi se zmenili za ob 20:30. Bye Desmo
Gregs Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 Ma ni problema, seveda lahko tudi ob 20:30. Mogoče bom tudi jaz gledal omenjeno "grozljivko". Ali pa jo bomo gledali kar tam...
Perla Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 Danasnja predstavitev Binterjeve knjige je samo za Motoguzziste. quote: quote: ... v torek predstavitev knjige o varni voznji? Zarja V torek se v Twinu zbirajo člani moto kluba Moto Guzzi Slovenija. Oni so tudi organizirali predstavitev knjige o varni voľnji. Knjigo bo predstavljal avtor knjige. Brane Legan pa je povabljen na predstavitev, ampak ąe ne ve če bo lahko priąel. Easyrider ti si iz kluba Moto Guzzi, pa nam povej, če je predstavitev knjige samo za člane ali pa lahko pridejo tudi drugi ? Tadej Perla
Gregs Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 Danes, sreda, 14.11., bom pokazal nekaj slikic s Floride, če bo koga zanimalo. Ni sicer veliko motorjev (natančno 4 slike, vendar bom samo eno pokazal, ker so ostale podobne ), ampak ker se sedaj z večino že dobro poznamo, pa bo koga zanimalo tudi čisto navadno potovanje. Ker bo Desmo gledal nogomet in sem odvisen od njegovega računalniškega projektorja (slike imam namreč v digitalni obliki), bomo torej začeli ogled enkrat po koncu tekme - torej kakšne pol ure po tekmi, da pride Desmo (in jaz tudi) po koncu. Se vidimo!
Desmo Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 Gregs, jaz prinesem projektor in podaljšek. Ne vem , kje je Climber dobil belo plahto, ali jo je s postelje potegnu ali je prt nafehtal v Twinu. Climber??? Bye Desmo
klimbra Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 Prinesel je od doma...ker u Twinu tega nimajo!!!! Klimbra....DAZED AND CONFUSED
Climber Objavljeno November 14, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2001 Desmo Sem ze snel rjuho s postle!! Mal je povaljanam pa bo ze LP Climber
Desmo Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 quote: Desmo Sem ze snel rjuho s postle!! Mal je povaljanam pa bo ze Good, saj drugače bi pa Gregs ene gate od stare mame razparal. Bye Desmo
Gregs Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 quote: Good, saj drugače bi pa Gregs ene gate od stare mame razparal. Pa misliš, da ne bi bile prevelike?!...
Gregs Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 @ Desmo: hvala za podaljšek in projektor. Se vidjamo!
Desmo Objavljeno November 14, 2001 Opozori Objavljeno November 14, 2001 quote: @ Desmo: hvala za podaljšek in projektor. Se vidjamo! Ni blema Bye Desmo
Perla Objavljeno November 15, 2001 Opozori Objavljeno November 15, 2001 Gregs, ne vem, ce si opazil, da je bila dvorana vceraj polno zasedena, medtem ko si nam dal "za posnofat" Florido?!!! TNX!!! Perla
Gregs Objavljeno November 15, 2001 Opozori Objavljeno November 15, 2001 Ja, je bilo kar nekaj ljudi, ampak se vidi, da si imamo še veliko za povedati... Ljudje so kar veliko govorili.... ampak saj zato se pa dobivamo.... Hvala za spodbudo! Ko grem še kam, tako bolj eksotično, bom pa še kakšno predstavitev naredil... Uredil - gregs on 15/11/2001 21:11:36
klimbra Objavljeno November 15, 2001 Opozori Objavljeno November 15, 2001 Obožujem aligatorje...posnete z varne razdalje. Gregs...lepe fotke si naredu...pa čeprav meniš,da aparat ni najbolš....je čist OK. Klimbra....DAZED AND CONFUSED
Gregs Objavljeno November 15, 2001 Opozori Objavljeno November 15, 2001 quote: Gregs...lepe fotke si naredu...pa čeprav meniš,da aparat ni najbolš....je čist OK. Tega nisem jaz rekel. Rekel sem samo, da v temi ima probleme, ker nima fleša. Sem pa celo slišal komentar, če je fotoaparat/kamera iz praška, ker je tako majčken/a... E, dragi moji, ni, ker Intel nima tako poceni izdelkov... je pa res relativno poceni za to, kar nudi (v ZDA stane 80 USD).
Gregs Objavljeno November 15, 2001 Opozori Objavljeno November 15, 2001 Mimogrede: Noise-u sem poslal včerajšnje slike iz Twina. Čakam odziv. Zaenkrat je enak ledišču vode...
Zarja Objavljeno November 16, 2001 Opozori Objavljeno November 16, 2001 quote: Sem pa celo slišal komentar, če je fotoaparat/kamera iz praška, ker je tako majčken/a... ......saj ves to je zato, ker .... Res smo bili zelo zgovorni. Zarja
Gregs Objavljeno November 18, 2001 Opozori Objavljeno November 18, 2001 quote: ....saj ves to je zato, ker .... Draga Zarja, blage veze nimam, kaj mislis s tem... A mi bos razlozila v sredo v Twinu?! Mogoce sem prevec tup, kaj pa vem...
Zarja Objavljeno November 19, 2001 Opozori Objavljeno November 19, 2001 .... ta fotoaparat ima definitivno nekaj proti meni! Zarja
Priporočene objave