Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

.... ta fotoaparat ima definitivno nekaj proti meni!

Zarja

Sem tudi jaz opazil......sam , da nima slučajno Gregs kaj prste zravn

Klimbra....DAZED AND CONFUSED

Objavljeno

No, na to pa niti pomislila nisem... ampak glede na izredne fotke ostalih.... hmmmm, Gregs? angry-smeskoti ne delajo, ;-)

Zarja

Objavljeno

Čaki, čaki, čaki....

Kaj pa je narobe?! Fotograf nič kriv!!!

Zarja, a to ti misliš, ker si roko nekaj premikala, pa se te ne vidi?! Ma nisem jaz kriv, sem rekel, da bodite vsi pri miru - kot v starih cajtih...

Zarja, bova midva naredila enkrat privat "fotosession", pa se boš lepo zrihtala, pa te bom poslikal, pa bomo takoj objavili gor - namesto bajkbejb...

Uf, že vidim, kako me bo pregarbala v sredo v Twinu...

Objavljeno

Zdaj sem malo bolj natančno pogledal slike: ja, pa res je Zarja na večini malo drugačna kot običajno. Ampak ne vem, če je foto vedno kriv. Kaj pa tista šalčka, v kateri se je vedno - čudežno - pojavljalo kuhano vino?! A to misliš, ni vplivalo na kvaliteto slik, a?!...

Objavljeno

gregs,takoj ko bom imel cas,ti pridem na pomoc.

-------

Injection is nice but I´d rather be blown.

Objavljeno

quote:

gregs,takoj ko bom imel cas,ti pridem na pomoc.

Zdaj pa ne vem, kaj naj rečem?!

Kdor ima take prijatelje, ne potrebuje sovražnikov?!

ALi: hvala za pomoč?!

Tako dvoumno je naš Gospod 500 and counting...

Objavljeno

ka te zej?!? kaj je dvoumnega?? _ko_ bom imel cas,ti pridem na pomoc.....tu ni nic dvoumnega

-------

500 and counting

Objavljeno

Gregs, Zarja

Jaz bom tud pomagu

LP Climber

Objavljeno

Sicer ne vem kdo bo zdaj komu pomagal... PRIDEM TUD JST... komu bom pa pomagala bom pa potem videla.

lav ja ol

Viragica

Objavljeno

Ljudje, vas moram razočarati: Zarja me ni nič garbala... očitno je bila utrujena, pa se ji ni dalo še z mano zezat...

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!