Ice Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Fahrdynamik und nicht maximale Raum-Ausnutzung stehen beim 4,25 m langen Kompakt-Bayern im Vordergrund. Vierzylinder-Motoren treiben die Hinterräder an. Nach dem Start des Fünftürers im Herbst sind ab 2005 auch Kombi, Cabrio und Roadster geplant. vir: auto touring naj bi prisel v tretjem kvartalu 2004. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Tole nej bi bil pa razred Golfa, če se ne motm!? Bo kr drift mašinca :D ....samo cena bo pa tud najbrž zasoljena... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Tale je pa mal čudn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Tale je pa mal čudn. čudn že...sam na lep, pozitiven način....mi je kr všeč.....kdo si pa ne bi želel takega v garaži.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
4nY Objavljeno Januar 8, 2004 Deli Objavljeno Januar 8, 2004 Tale je pa mal čudn. ..js bi raj reku novodobn.. :naughty: ..moje mislenje.. full mi je usec od spredi :OK: ..hude linije pa luci :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Lepo,lepo :OK: :OK: :OK: Kakšna bo pa cena??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 Lepo,lepo :OK: :OK: :OK: Kakšna bo pa cena??? Mal več kot BMW 7 i nmal manj od BMW 3... tam okoli 2,3 miljončka tolarjev, z vso opremo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
4nY Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 tam okoli 2,3 miljončka tolarjev, z vso opremo! ..sej pol pa se nau tok drg.. B) sm mislu d bo vec.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 Ce se ne motim sem v eni ital. reviji zasledil, da bo osnovna cena cca.17.000evrov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 ..sej pol pa se nau tok drg.. B) sm mislu d bo vec.. :OK: :lol1: :lol1: Bom še malo počakal z nakupom novega 4-kolesnika. Pa še itak si moram 2-kolesnika prej omislit. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 Ce se ne motim sem v eni ital. reviji zasledil, da bo osnovna cena cca.17.000evrov! Hmm ... mozno, ce gre za avto velikosti serije 3 compact. Cena tega je zdaj okoli 5mio. Res pa je, da mi tale BMWjeva strategija modelov ni vec jasna, nova trojka naj bi spadala sedaj v visji razred kot je sedaj ali kako :? A serija 1 bo zdaj manjsi avto? Hmmm 4 mio SIT. Verjetno to pomeni 1.6 motor, ce ne se kaj slabsega ... bomo videli. Oblika mi je zelo vsec, samo dejstvo da bo pogon se vedno na zadnja kolesa pa tudi :OK: Mogoce bo pa celo (meni) dosegljiv ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
4nY Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 Furioso kej je smesn ?? sej ce bi biu BMW1 2,3 miljona tolarjev z vso opremo nebi blo tok drago.. sej je BMW3 tm cca 6 mio.. (ce se motm me popravte) :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 Furioso kej je smesn ?? sej ce bi biu BMW1 2,3 miljona tolarjev z vso opremo nebi blo tok drago.. sej je BMW3 tm cca 6 mio.. (ce se motm me popravte) :? :? V bistvu bi bilo ekstremno poceni, se ti ne zdi? :naughty: Ravno temu se rezimo, ker 2.3 miljona nisi vzel za stos ... 2.3 miljona je bil moj clio ... pa niti vse opreme nima :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 Mogoce bo pa celo (meni) dosegljiv ;) seveda ti bo. ti je že zdaj, tudi trojka. samo dovolj zapufat se moreš, pa je :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 Se nekaj slik, ki sem jih nasel ... vprasanje koliko jih je pristnih ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 Hehehe, takole skrcen zgleda hecno :D (mislim na to pomanjsano sliko ;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 http://www.bmwinfo.com/515.html The available engines will be: - 116i (115 HP) - 118i (129 HP) - 120i (150 HP) - 118d diesel (122 HP) - 120d diesel (163 HP) Zanimivo, dvoliterski dizel naj bi bil kar opazno mocnejsi od enako velikega bencinskega motorja. Morda imajo pa se vedno kak "zamik" v oznakah ponekod ("316" pomeni 1.8 litra recimo :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 pi..e švabske so na alfo namonteral od gnojnega voza masko pa misljo da so avto naredl...ja ja tko kot so rusko fronto zmagal :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2004 pi..e švabske so na alfo namonteral od gnojnega voza masko pa misljo da so avto naredl...ja ja tko kot so rusko fronto zmagal :BUA: :BUA: :BUA: in to seveda lahko vse utemeljis. right? :grim go take a flying jump through a rolling doughnut. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 pi..e švabske so na alfo namonteral od gnojnega voza masko pa misljo da so avto naredl...ja ja tko kot so rusko fronto zmagal :BUA: :BUA: :BUA: a ti se z gnojnim vozom še okol voziš? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se