BlazS Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 Vsak dober na svojem podrocju ima veliko moznosti za dober zasluzek. Je pa res, da je ekonomistov kar veliko in je zarad tega tud vecja konkurenca. Men studij druzboslovnih ved smrdi. Studiram elektrotehniko in sem vec kot zadovoljen za enkrat. Sicer sem pa sele v prvem letniku faksa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 a si predstavljaš njegovo delo čez leta, ko bo recimo 6 let zapored za 750 na uro programiral? Pa dobr, ljudje, saj nam boste z dumpingom cel lajf uničili !!!!! 750 SIT na uro dobiš, če parkirnino pobiraš. Če pa se ukvarjaš z informatiko (in ne kak word dokument FTPjat na web), potem si poglej stran Gospodarske zbornice SLO, pa preveri tarife za omenjena dela. (Sym, tvoj post samo citiram, naslovnik drugje...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 na kratki rok ja...a si predstavljaš svoje delo čez leta... Oooo, aja, čez leta ..... čez leta bom pa že diplomirala in šla (najbrž) v državno (redno) službo B). Pol leta po tem bom menda že "kreditno sposobna" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 ...potem si poglej stran Gospodarske zbornice SLO, pa preveri tarife za omenjena dela. Bi se dalo link dobit kje to piše. Sicer sem sam iskal, pa nič našel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Bi se dalo link dobit kje to piše. Sicer sem sam iskal, pa nič našel. Združenje za informatiko in telekomunikacije v okviru GZS Izberi storitve in dobiš referenčne cenike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se