Skoči na vsebino

MOTOSI

Vojč

Priporočene objave

Danes sem po pošti dobila še obesek za ključe Akrapovič in našitek revije motoSI, ker sem sodelovala v akciji izbra naj zavarovalnice  :OK:  :OK:  :OK:

jst bi tud.... :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem po pošti dobila še obesek za ključe Akrapovič in našitek revije motoSI, ker sem sodelovala v akciji izbra naj zavarovalnice  :OK:  :OK:  :OK:

js pa samo našitek.... kje je moj obesek??? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst bi tud.... :(

poklič jih, al pa napiši dolg mail, v katerem jih ful pohvališ, pa povej, da bi biu vesel obeska in kulija pa našitka ... ni hudič, da ti ne bi poslali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem dobil vse to kar je Sym naštel, pa še koledar zraven, pa kondom z napisom Varno do konca, pa kuverto v kateri je bilo vse zapakirano !! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem dobil vse to kar je Sym naštel, pa še koledar zraven, pa  kondom z napisom Varno do konca, pa kuverto v kateri je bilo vse zapakirano !!  :P

Kondom itak vem da si ze porabil, obesek pa itak ne paše k tvojemu "mopedu" :P tak da bi mi ga lahko šenkal :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

katalog moto-si lahko primerjam z avto magazinovo izvedbo katero imam doma...tehnični podatki so bolj pregledni, kakovost papirja je meni boljša, cena glede na ponujeno je nizka....meni je moto si  :worship:

Cena je že zadosti visoka, ne jih spodbujat, da ga ne podražijo :D

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

maš prav ja... :grim

predrag je..lahko bi bil zastojn....ob plačilu zavarovalnine bi moral vsak motorist dobit še katalog.... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Precej mlačen vtis je pustila tale nova številka Motosi-ja :doze: . Imam občutek, da je zadeva iz številke v številko slabša, kot da je vse skupaj narejeno nekako površno, brez volje, samo na pol. Testi motociklov so napisani kot prosti spis…. če ma kdo možnost naj prebere test nove ninje 636 v hrvaškem Motopulsu in ga primerja s temle tukaj pa bo videl razliko v kvaliteti. Napis na naslovnici 'Najbolj strokovna motoristišna revija' se mi zdi za lase privlečen. Če v prihodnje ne bodo dvignili kvalitete revije… :hmm: pa še predraga je za to kar nudi :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Menim, da je malo boljši kot 4 številka :yea2:

Glede na napovednik, bil morala biti naslednja št. še boljša .)

Ali se mogoče izboljšujejo?? :hmm: ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

not je ...katalog motociklov in testi motociklov 2005(ki je v primerjavi za avto magazinovo izvedbo  :worship: )

katalog moto-si lahko primerjam z avto magazinovo izvedbo katero imam doma...tehnični podatki so bolj pregledni, kakovost papirja je meni boljša, cena glede na ponujeno je nizka....meni je moto si  :worship:

opazu sem da ima avtomagazinov katalog 2005 ogromno opisov motorjev "Copy-Paste" od lanskega 2004. kaj to se spodobi..??

MOTOSI mi deluje full v redu, upam da se ne bodo poslabšali, v primerjavi s Motoristom je razlika kot noč in dan.. Zavezaw sem se, da motorista ne kupim nikoli več, ma ni vreden niti za ogenj zakurit... vse neki prepisano, in povrh vsega ogromno napak, da ne govorim o kakršnih koli tehničnih zadevah, ki je vse zgrešeno...

MOTO PULS je tudi super (kupim na leto 4 številke), ampak imam občutek, da je v njem vedno več reklam... :/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Menim, da je malo boljši kot 4 številka :yea2:

Glede na napovednik, bil morala biti naslednja št. še boljša .)

Ali se mogoče izboljšujejo?? :hmm: ?

Pridi do mene, ti bom dal hrvaški Motopuls, pa boš sigurno spremenil mnenje .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prva in druga številka MOTOSIja sta še bili nekao na nivoju, tale zadnja je pa res žalost.

A ste brali, kako gospod Gustinčič opisuje zimska Goretex oblačila...saj bogi revež ja celo življenje živi v strahu, da se bo na svetu pojavilo še kaj več, kot njegova prva usnjena moto-obleka iz leta nevemkdaj.

Po mojem, da ta človek še elektrike nima doma, ko je tako zelo nastrojen proti "novostim".

Oziroma, po mojem da se boji...ne vem pa česa...mogoče, da se bo negiral ko je kje pred 10-timi leti pisal, da je usnje oh in ah in sploh za zimske ture...ah, odraste naj!

Iz tistega članka je očitno razvidno., da še nikoli ni bil pozimi na motorju v Goretexu in normalni opremi

In piše kaj bolj konkretnega, kot pa prepisovanje člankov o motorjih iz tujih revij. Tisti "potovalni kotiček" pa je tud res bolj žalosten. Nasveti? Ja, po mojem tudi...vidi se mu, da ima motor samo za na kafe in "testiranja".

Ta številka je bila zadnja številka te revije, ki sem jo kupil.

LP, Matjaz

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men je motosi dobra revija, sploh Gustinčičevi članki. Mi je pa Avto magazin postala slaba, verjetno ravno zarad tega ker ni več Gustinčiča. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tisti "potovalni kotiček" pa je tud res bolj žalosten. Nasveti? Ja, po mojem tudi...vidi se mu, da ima motor samo za na kafe in "testiranja".

Ta številka je bila zadnja številka te revije, ki sem jo kupil.

LP, Matjaz

Pri "potovalnem kotičku bi se lahko res bolje potrudili". Vse na kratko opisano in praktično nič dokumentirano. Lahko bi tudi kakšno tujo turo prikazali. Veliko nas fura že zunaj naših meja in bi kakšna taka tura, zraven slovenskih, zelo prav prišla. V ekipi naj bi imeli človeka, kateri naj bi bil prava pravcata enciklopedija. Naj bi poznal že skoraj vsak kotiček v Evropi in naj ne bi bilo poti, katere je ne bi že prevozil, in še dober fotograf naj bi bil povrhu. Potem, zakaj ga ne angažirajo tudi za kakšen "potovalni kotiček" po Evropi. Zakaj ne kakšno turo bolj podrobno opišejo in to prikažejo s slikami, tako kot so to v prejšnji številki za Normandijo. Sem upal, da bo kaj takega v vsaki številki, potem pa dobim v roke novo številko in glej ga zlomka, opisane štiri poti v par stavkih. Ma, ne vem, pustmo se presenetit, mogoče bo naslednjič drugače :P

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa ne kupujem več revij, ker vse izvem na motosvetu.

Izkušnje napišejo lepšo zgodbo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No recimo ena od stvari,ki me resnično moti je ta, da Gustinčič v vsaki številki kataloga, še iz časov ko je bil pr AM, napiše pr Cagivi MITO,da ima 7-stopenjski menjalnik :angry2: ,kar sploh ni res, že od l.99 MITO nima več 7 prestav,ampak samo 6 .)

Drugač se mi pa zdi najboljš motorevija pr nas, ne vem zakaj,ampak Črnologar in njegovi "madžari" mi nekak niso všeč, vsaj ne tko kt Motosi :doze:

No ja drgač pa kot je že nekdo omenil, nas pa Hrvati z Motopulsem še zmer prekašajo v vseh pogledih :OK:

To je res dobra revija, in kupujem jo že od 2. številke dalje vsakič, to je že mislim da 6 let tega....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja drgač pa kot je že nekdo omenil, nas pa Hrvati z  Motopulsem še zmer prekašajo v vseh pogledih  :OK:

:grim

....pa tudi kao test Rossijeve yamahe in kawasakija iz motoGP-ja se mi zdi čist brez veze, saj so to motocikli iz nekega drugega filma :doze:

...ko pa še zraven napišejo cene... :hmm: zavorni koluti za kawasakija stanejo kot novi športni šeststotak :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zavezaw sem se, da motorista ne kupim nikoli več, ma ni vreden niti za ogenj zakurit... vse neki prepisano, in povrh vsega ogromno napak, da ne govorim o kakršnih koli tehničnih zadevah, ki je vse zgrešeno...

..pa mal na pamet.... :doze:

Drugač se mi pa zdi najboljš motorevija pr nas, ne vem zakaj,ampak Črnologar in njegovi "madžari" mi nekak niso všeč, vsaj ne tko kt Motosi 

...maš res :doze: ..le kaj mislijo, da so..... teli mađari, da bojo nas slovence ucili motorje vozit :angry2:

:whistle:

Popravljeno . Popravil Nagaya
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..pa mal na pamet.... :doze:

...maš res :doze: ..le kaj mislijo, da so..... teli mađari, da bojo nas slovence ucili motorje vozit

Sicer to morda ni prava tema za to, ampak vseeno. Nekaj casa sem kupoval motorista. Vsaka stevilka, ki jo imam je nabito polna slovnicnih napak. S casom sem ga nehal kupovati, ker sem ga na koncu kupil samo zato, da sem iskal napake in me je to nehal zabavati. Ne vem katero verzijo ti dobis v roke, ampak to da pavsalno zanikas ocitke o nestrokovnosti se mi pac ne zdi realno. Dejstvo je, da sam verjetno nisem nek hud faktor pri uredniskih odlocitvah, vseeno pa ne verjemam da ga bom se kdaj kupil. Preveckrat sem se opekel, da bi verjel v zagotovila o povecani kvaliteti. Da sploh ne govorim o dobesedno prepisanih clankih s spletnih strani, kjer je prevajalec mirno podpisal sebe kot avtorja. O tem sem ze pisal v drugih temah, ce si bos zelela dokaze.

Da ne bo pomote, tudi v motosi najdem pomenske pomankljivosti (ena ki sem si jo zapomnil je - pri testu celad navajajo da Arai dela skoljke v treh velikostih, v resnici pa jih v sedmih). Ocitno pa se je pri njih nekdo vsaj spell checker v Wordu potrudil pognati.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da sploh ne govorim o dobesedno prepisanih clankih s spletnih strani, kjer je prevajalec mirno podpisal sebe kot avtorja. O tem sem ze pisal v drugih temah, ce si bos zelela dokaze.

ne rabim jih ker jih mam pred seboj in vem kaj in kako se je pisalo, kje kradlo, kje kopiralo, koga podpisovalo ......

in to ni point ki sem ga hotla postavit...

z besedami Zorana Predina: "pravico imate da ne razumete" :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

z besedami Zorana Predina: "pravico imate da ne razumete"  :grim

Nimam obcutka da ne bi razumel. Samo vsec mi ni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimam obcutka da ne bi razumel. Samo vsec mi ni.

to da ti je vsec al ne je tvoja izbira...ne razumes pa kaj sem hotla povedat....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Here we go again... :yea1:

Sem se v neki drugi temi zavezal, da v njej ne zinem nobene več, ampak k sreči ste odprli novo, hehe... O:-)

O Motoristu je bilo že toliko povedanega, da nam bo, če bomo nadaljevali, lahko nekdo očital, da eden drugega prepisujemo, ker vedno ponavljamo iste stvari. Ampak look at the bright side! Končno imamo v Sloveniji možnost izbire med tremi specializiranimi motorevijami, ki jih lahko bolj ali manj dobro razume vsak povprečen Slovenec. Vsak si izbere svojo, pa je. Motopulsa ne bom komentiral, ker mu je splošno mnenje na forumu dokaj naklonjeno. Motorist se je z obnovljeno ekipo izboljšal, to je dejstvo, kako bo z njim vnaprej, pa bo pokazal čas. Svoj krog bralcev in oglaševalcev ima, tako da lahko normalno funkcionira. Tudi MotoSi je dober, in je to bil že vse od prve številke, česar za Motorista ni moč trditi. Se mu pa pozna mladost in iskanje svojega prostora pod soncem. Vsekakor ga lahko najde mnogo prej kot ga je konkurent. Je in bo pa med njima obstajala velika razlika: mesečnik se težko primerja s trimesečnikom. In tu ima prvi nedvomno prednost glede stalnosti in prisotnosti na trgu. Za izdelavo revije je vsak mesec potrebnega veliko dela, sodelavcev in denarja, če pa to razdeliš na tri mesece, imaš precej večji manevrski prostor, večjo ustvarjalno svobodo in navsezadnje ćas pridobivati sredstva. Tak izdelek bi moral po vsej logiki presegati vse druge še najbolj pa samega sebe z vsako naslednjo številko. To od njega pričakujejo tudi bralci. Tako je MotoSi zagotovo pod ostrejšim drobnogledom javnosti, in mora še bolj paziti, kaj dela.

Jaz svoje veselje, če ga ne najdem v domači ponudbi, iščem na tujem. Tudi tam je veliko bullshita, verjemite.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!