Skoči na vsebino

SAG - Scooter Area Gorenjska

Priporočene objave

Objavljeno

ze dolgo casa smo premisljevali, da naredimo eno "konkurencno" stran ljubljancanom, da nebodo samo oni mel svojga kluba :P . Zaenkrat nam manjka samo se nekaj drobnih stvari na strani, forum je ze narejen, vse skupaj pa naj bi v roku 14 dni delovalo, kisto za upload ze mamo, samo se domena je vprasljiva... za zacetek bo :yea2: . Tko da, vsi k mate skuter pa ki ste iz gorenjske, pa bi bli notr mi posljite slikco skuterja + nick, da bomo dal na stran.

stran si zaenkrat lahko ogledate TUKAJ

moj email: racing@g-kabel.si

zahvala pa velja predvsem Rain -u, ker je on vse skup spravu, jest sm sam komandirov :lol1:

Objavljeno

3 krat hura za Raina :D :yea2:

Objavljeno

Ok no. Stran je čista kopija naše.

Ampak ste se vseen potrudl. A klub bo registriran?

Sicer se bomo pa enkrat zmenl pa bosta oba kluba naredla eno fešto.

Objavljeno (popravljeno)

glede registracije se nismo se nic pogovarjali <- a mate vi registriran?, drgac pa glede feste ni problema sploh :OK: . Pri vas mate tut odstale motorje zravn (neskutrje)?

Popravljeno . Popravil Langus
Objavljeno

Okej, ocigledno langus malo prehiteva dogodke. :) Da pojasnim:

To, kar zrete na zgoraj objavljenem linku je zgolj beta verzija strani. Trenutno moram popraviti se nekaj malenkosti z enkodingom (šumniki in podobno sranje) in nekaj reči povezanih z dizajnom... Tako računam, da bo stran lahko zagnala nekje v soboto ali nedeljo. Forum bo dosegljiv že prej.

Res, da je stran ta moment praktično prazna, a se to kani kajkmalu spremeniti. Namreč trenutno (namesto da bi se ucil :doze: ) delam takorekoč zadnje popravke na forumu. Tega bom nato prenesel na obljubljeni žohtno hiter strežnik. Videl sem, da se vas je nekaj ze registriralo: potrudil se bom, da se vam ne bo treba znova (saj veste, da rade nastanejo komplikacije).

Ustvarili bomo (oziroma imamo namen) bazo vseh skuteristov na področju gorenjske.

Seveda ste vabljeni na forum tudi drugi, štajerci in ljubljanci in pa tudi tisti, ki (še) nimajo skuterja. Za te sem ustvaril nekaj splošnih forumov.

Upamo in želimo, da bo stvar uspela in da bova z Langusom za trud nagrajena z vašim obiskom.

Na uspešen zagon in še mnogo erekcij. :beer2:

Objavljeno
Ok no. Stran je čista kopija naše.

Ampak ste se vseen potrudl. A klub bo registriran?

Sicer se bomo pa enkrat zmenl pa bosta oba kluba naredla eno fešto.

Glede tega se nismo še nič kaj pogovarjali. Po vsej verjetnosti stvar registrirana ne bo, ker za tem pride nebroj papirjev in ostalega sranja.

Sami ciljamo bolj na to, da udejanimo kotiček, kamor se bodo radi zatekali vsi slovenski skuteristi. Vsled tega sem se dol vsedel in naredil očem prijazen stil foruma, (katerega upam, da boste radi obiskovali ;) ).

V bazo pa bodo vpisani le gorenjci.

Vsi, ki se boste vpisali v bazo

LANGUSU SPOROČITE NASLENJE PODATKE:

-Najprvo pristavite sliko skuterja

-Ime (samo ime)

-Vzdevek

- Kraj, iz kjer prihajate (npr. Kranj, Naklo, Breg pri Žirovnici)

-Znamka skuterja + njega letnik

Objavljeno

Juhu lepo to da bomo gorenjci mel svoj skuter klub. Svaka vam čast :notworthy: :notworthy: ;)

Objavljeno

ej pogi, tvoj mail sm dobu, samo slikce ni blo :?

Objavljeno

zdej so pa še štajerci na vrst pol pa še primorci pa prekmorci pa še vsi z notranjske :? pol bo pa že kr vsa slo pokrita na področju scootrstva :)

:) stran pa zgleda lepo res :notworthy:

Objavljeno
a mate vi registriran?, drgac pa glede feste ni problema sploh  . Pri vas mate tut odstale motorje zravn (neskutrje)?

V bistvu se mi zlo pogovarjamo o tem da ga bomo registriral. Drgač pa mi pokrivamo vse kar je do 180cc, pa ni važn na obliko.

Objavljeno
ej pogi, tvoj mail sm dobu, samo slikce ni blo :?

aha sej zdej sm spet poslov ;) ;)

Objavljeno
zdej so pa še štajerci na vrst

Em...ce ne ves smo mi z to sceno zaceli potem pa se nasi kolegi z Lj....Tak da zdaj nevem kdo je ki na vrsti....

Objavljeno

a to je strog skutr klub a so loh člani tud drugi :hmm:

Objavljeno
Em...ce ne ves smo mi z to sceno zaceli potem pa se nasi kolegi z Lj....Tak da zdaj nevem kdo je ki na vrsti....

ups mal sm zaj*** :xx:

Objavljeno

Krasno!! Še ena skuterska stran!! :lol1: :wacko:

Objavljeno

pol bo treba pa se ustanovit SCAS - Scooter Club Assotiation of Slovenia - skuter klubi vseh dezel, zdruzite se!! :P pol bojo pa skuter mitingi po vsej sloveniji, itd... :yea2: :OK: :D

Objavljeno

sam to ni tak slaba ideja, sam po moje bi se kregal kje bi biu glaun sedež tega kluba :fight2: :fight2: :fight2:

Objavljeno
sam to ni tak slaba ideja, sam po moje bi se kregal kje bi biu glaun sedež tega kluba :fight2: :fight2: :fight2:

od tistih k bi jih blo največ :?

:) hudo bo k se bomo vsi skup dobil skutrji iz cele slo :) kva ns bo :kva2:

Objavljeno (popravljeno)

samo smo mi najmocnejsi - mamo benota :naughty:

@jerry: mislm da ne, nismo se tolk pogovarjal okrog tega, a te zanima :?

Popravljeno . Popravil Langus
Objavljeno (popravljeno)

lp stran je v redu predvsem pregledna.no ne strinjam se pa z vami ko ste napisali konkurenca scoOT pro ridersom to ne bo drzalo saj vi ste gorenci mi pa ljubljancani tko da konkurentje bi bili ce bi v ljubljani nastal se en klub. drugac pa veliko obiskov na vasi strani pa tud jst bi prsu mal poskilt ,ce le nimate nc proti.lp prosem brez otrocjih .mi mamo pa to oni pa tega nimajo, mi ne takmujemo y nobenu ,sicer pa moj moto je ena stran na kateri se dobijo informacije za vso slovenijo,

Popravljeno . Popravil romans1
Objavljeno

Nismo sovražno nafrfuljeni, vse prej kot to. V bistvu imamo namen sodelovati z drugimi skuter crewi pri organizaciji meetingov.

Se pa strinjam, kar se tice konkurence. To konkurenca v bistvu ni, saj ste vi klub (pustimo al registriran al neregistriran), mi pa nekakšen skupek vseh skuteristov gorenjske. Oz. nameravamo postati.

Jerry_junior, če si gorenc, pol se lahko vpišeš na listo.

Objavljeno (popravljeno)
,26 Jan 2004 @ 20:20] Nismo sovražno nafrfuljeni, vse prej kot to. V bistvu imamo namen sodelovati z drugimi skuter crewi pri organizaciji meetingov.

Se pa strinjam, kar se tice konkurence. To konkurenca v bistvu ni, saj ste vi klub (pustimo al registriran al neregistriran), mi pa nekakšen skupek vseh skuteristov gorenjske. Oz. nameravamo postati.

Jerry_junior, če si gorenc, pol se lahko vpišeš na listo.

no to mi je ze bolj vsec in kdo je boss ..bossa prosem da ce mi posle pm al pa po posti da se neki dogovorimolp

Popravljeno . Popravil romans1
Objavljeno

v bistvu sva to z langusom, sem pa trenutno na ircu na kanalu #skut , nick mam pa [rain]]AwY tako da se oglasi tam, ce se lahko.

Objavljeno
' date='26 Jan 2004 @ 20:29'] v bistvu sva to z langusom, sem pa trenutno na ircu na kanalu #skut , nick mam pa [rain]]AwY tako da se oglasi tam, ce se lahko.

se bom samo sedaj obnavljam com -ker ga je virus nacel tko da bom prisel z malo zamude

Objavljeno

kar se tiče registracije je bolj tako. Mi smo že lani razmišljali o tem da bi skuteCREW maribor registrirali. Vendar se zato nismo odločli. Kdo je bil na našem meetingu mu je mogoče jasno zakaj ne. Če bi bil klub registriran bi imeli nonstop pravne probleme. Kajti na meetigu se pač veliko članov "razživi" (saj ni nič narobe s tem :yea2:) ampak potem bi bili problemi za vodstvo kluba. Zavedat pa se tudi morate, da če je klub legalen, moraš vsako takšno zbiranje kot so meetingi prijavit na upravno enoto, policijo, priskrbeti si moraš varovanje, nujno medicinko pomoč...... V glavnem ni tako enostvno. Sicer je pa poseben čar biti v ilegali, ko se na meetingu zbere veliko število skuterašev (seveda v mejah normale).

Potem ti tile fantje iz 2. meetinga spodaj nič ne morejo. Naj citiram kolega, katerega je mestni paznik na trgu svobode v MB, ko je videl in slišal trušč na pešconi sredi trga vprašal: "Kaj te imate tukaj za hudiča?" ---------------> "Nič, s kolegi sem prišel na sledoled!"

post-18-1075143300.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!