Skoči na vsebino

SAG - Scooter Area Gorenjska

Priporočene objave

Objavljeno
sam to ni tak slaba ideja, sam po moje bi se kregal kje bi biu glaun sedež tega kluba :fight2: :fight2: :fight2:

:hmm: pomoje najbl fer lublana ... k je glavno mesto pa sredina slovenije pa za use je prblizn enak za pridt an ... :hmm:

Objavljeno

se server mormo dobit pa bo... grrrr :doze: O:-)

Objavljeno (popravljeno)

Fantje a jest bi se lahka včlanu čeprov žvim v ljubljani, ampak mamo na jesenicah vikend k je provzaprov moj drugi dom. :naughty:

samo smo mi najmocnejsi - mamo benota 

Ja in če ga mate. Ljubljančani majo pa mene - Državni prvak v atletiki (ekipno) :OK:

Popravljeno . Popravil gapi
Objavljeno

romans pros gorence da se nebi kregal a gapi glih dela nasprotno

Objavljeno

za ta mariborski scooter crew je kje kak stran na netu?

Objavljeno (popravljeno)
samo smo mi najmocnejsi - mamo benota  :naughty:

Mi pa Kesaka,Jovan,Vojkota&tak naprej... :P

Pa se najvec udelezencov smo meli lansko leto na mitingu,mitingih :) :D

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno
za ta mariborski scooter crew je kje kak stran na netu?

Em...se z Romanom dogovarjama nekaj....Pocasi se dalec pride....

Objavljeno
Fantje a jest bi se lahka včlanu čeprov žvim v ljubljani, ampak mamo na jesenicah vikend k je provzaprov moj drugi dom. :naughty:

Ja in če ga mate. Ljubljančani majo pa mene - Državni prvak v atletiki (ekipno) :OK:

:D o sportu bi se dal kr precej razpravlat :P tut mi nismo tok svoh , sicer pa brezzveze razpravlat od tega. back to topic - rain a se je ze ksn server najdu :?

Objavljeno
Državni prvak v atletiki (ekipno) :OK:

Sicer ti morm čestitat ... bravo vsa čast :notworthy: :004

.... ampak kaj ma to veze z motociklizmom oz. skuterji???

Objavljeno

Pomoje pa da je najbolsi klub tisti ki ima največ članov in največ skuteristov na meetingih. Ampak pomoje je bolje da se povežemo in kaj pametnega zmenmo kot pa tekmujemo en proti drugemu in primerjamo kaj ma kdo slabse/bolse, kdo kaj ma in kaj ne ...

Kot glavni cilj za to poletje bi si moral zadat da se usi skuteristi iz vseh klubov nekje zberemo in naredimo res huddd meeting :yea2:

Objavljeno
:D o sportu bi se dal kr precej razpravlat :P tut mi nismo tok svoh , sicer pa brezzveze razpravlat od tega. back to topic - rain a se je ze ksn server najdu :?

dons bo romanst sporočil, če bomo lahko meli plac pri Scoot pro ridersih.

Objavljeno
Kot glavni cilj za to poletje bi si moral zadat da se usi skuteristi iz vseh klubov nekje zberemo in naredimo res huddd meeting :yea2:

To bi slo samo ves kako je potem spet z tem...Eni bi prisli eni nebi,drugim se nebi dalo...potem pa se spet nebi nic zmenli....

Objavljeno (popravljeno)

Fantje no da jest zdele pojasn moje nabijanje v tej temi.

V bistvu sm sam sprobavu kolk potrpežlivi so gorenci ker mam pač mal slabe izkušne z sosedi na vikendu k misljo da so neki carji.

Drgač ste pa zlo vredu.

Aja beno hvala za čestitko, drgač se bova pa še kej srečala ker se grem jest letos ubit v minimoto.

Popravljeno . Popravil gapi
Objavljeno
Aja beno hvala za čestitko, drgač se bova pa še kej srečala ker se grem jest letos ubit v minimoto.

ej sej če boš padu ne boš daleč dol padu :D :D

Objavljeno

Ja ponavad skoplejo sam 2 metra pod rušo :D

Objavljeno

daleč dol ne... ampak zna bit grdo :? k motorji res da so mejhni sam pa niso počasni

Objavljeno

glede sag: forum ze dela, klik hir , zaenkrat je zacasno na enmu bl "svoh" serverju, v roku 14 dni bo pa delala tut ostala stran, tko da bom dal vase slikce, ki ste mi jih poslal gor. :)

Objavljeno

Forum smo zavoljo dejstva, da server dobimo sele cez 1 teden, pognali ze sedaj in sicer na testnem serverju. Vsa sporočila in uporabniška imena bodo, ko dobimo prostor, prestavljena na nov server.

Vec info na http://sag-crew.tk

Objavljeno
Mi pa Kesaka,Jovan,Vojkota&tak naprej... :P

Pa se najvec udelezencov smo meli lansko leto na mitingu,mitingih :) :D

Ja mi u Novem mestu smo mel tut velik udeležencev na mitingu!!!!! :lol1: :lol1:

Objavljeno

Ql to da majo tut gorenci kaj. Sam sm gorenc (živim čist na meji), sam mam namen bit kr pr SPR-ih. Upam da ne bo zamere od "kolegov" gorencov :rolleyes:

Objavljeno

Sej pomoje si lahko pr obeh včlanjen.

Objavljeno

Ja nevem no, bomo vidli :)

Objavljeno

fantje sam na vaši strani noče nč delat, razen forum :( A boste to kmal zrihtal?

Objavljeno

me veseli, da me nazivas v mnozini :). Rihtam, kolkor hitro se da.

Drgac pa zdj dela tut sekcija Clani in pa Dogodki.

Kdor bi se rad dal na listo, naj mi poslje sliko skuterja in podatke (vzdevek, pravo ime, kraj bivanja, znamka in letnik skuterja) na mail rain@mladez.org

LP.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!