Skoči na vsebino

Yamaha Aerox

Priporočene objave

Objavljeno

ubistu če prov nastavš frgazar men ne pije nč več kukr mi je do zdej k mi je skuz pil tm 3.5 na 100km taku da tud če dam jaz original filtr gor isti šmorn

Objavljeno

Preglej variomat k pomojm tici problem nekje tm. Najvrjetneje je problem tak da ko gre skuter v klanec mu padejo obrati s tem pri skuterjih skuter da v 1 prestavo pri tebi pa najvrjetneje ostane v 2gi. Preglej variomat

Objavljeno

WTF, kake 1, pa 2 prestava? :blink:

Objavljeno

sm tku ne skutr sploh ni star in je redno servisiran letnik je pa 04 tko da nevem če ga nebom zrihtov bom šu pa u merkur pa dal ene 10 tisoč za 20kg macolo pa ga stovku k bika

Objavljeno

WTF, kake 1, pa 2 prestava? :blink:

tko se reče za lažje razumevanje, drgač pa itq vsi vedo kaj je mislu s tem

Objavljeno

tale tema je pa ratala prov zanimiva, smisel za humor na visku :grrr

sportn filter na 12mm fergiju :yea1: , aja, ce se brez filtra vozis bo se bolj slo :kva2: :lol1: :lol1:

o marija pomagi, kok si ti lolek, na 50cc šp filter? nikamor ne gre? Ko ti bo zaribal se ti bom smejal z vso dušo, ker vidim da si trmast in itak nobenega ne poslušaš. Nazaj daj airbox, al si pa naredi stroške ko bo piknilo :naughty:

Objavljeno

filtr si dau najbrs sam zarad zvoka a ne?Jst sm meu tut na zacetku takoj k sm dobu motor kupu RMS filtr gor nabasu in se pelu..=)(12 frgazar)

Pol sm dou dol k je brez veze to k se pozna ksn kilometr , dva u - pr koncni .)

(tok o filtru :) )

Am pomoje tebe zajebava ksna povratna ...pravs da si dau polini zeleno?am jst sm meu na originalu not belo(sam to je bla malossi pa rumeno isto malčossi)tko da probi se to ...k valcki dvomm da bi bli kle kej krivi...

jst pravm da je povratna :)

Glede macole...ves kokrat je to mene prjel ...sam nebi dau niti za macolo kr porinu bi ga u ne grabn pa sam zazgau!!!!! :devil: :OK: sam pol te mine :)

Meni povratno ...pa pejt k serviserju pa rec da tako k je original pa probi...

Objavljeno (popravljeno)

ksn kilometr , dva u - pr koncni

ja seveda pa kaj še :eek:

S tem na 50ccm orginal samo zgubiš in nič ne pridobiš. .)

Popravljeno . Popravil pero14
Objavljeno (popravljeno)

Če ma nek filter večjo prepustnost ko original bo iz pravilno nastavljenim fergom normalno, da boljš delalo iz bolj prepustnim filtrom kot pa z manj.

Popravljeno . Popravil ts007
Objavljeno

sm tku ne skutr sploh ni star in je redno servisiran letnik je pa 04 tko da nevem če ga nebom zrihtov bom šu pa u merkur pa dal ene 10 tisoč za 20kg macolo pa ga stovku k bika

LOL :grim

Objavljeno

ksn kilometr , dva u - pr koncni

ja seveda pa kaj še :eek:

S tem na 50ccm orginal samo zgubiš in nič ne pridobiš. .)

Ja sej to sm reku da je slo manj... :BUA:

Objavljeno

ubistu k ste usi nekej pametni da bo šlu slabš s športnim filtrom nč ne gre sploh se ne pozna če mnene uprašaš so sm mal pospeški bolši pa zvok mi je lepši k zdej usak k se ne 75 pelem usaj motor slišm ne ne pa prejt k je bil res k en sesalec aja sm probov dat notr use original pa še zmerej ne gre celo s frendu sva šla probat sm sklopko zameno k ma zdel novga aeroxa pa tud ne pomaga kaj naj še naredim?

Objavljeno (popravljeno)

Kup si tomosa :P Zdej morte mal ločit športne filtre eni lahk majo celo slabšo prepustnost ko orig. eni pač majo boljše prepustnosti in iz tem filtrim mate možnost dobi neki več iz določenga premra ferga. če ga nastavte prav. Če bi si nastavl ferg. da bi vam laufu brez filtra bi mislal, da mate enga za kak mm večjiga gor :)

Objavljeno

men je filtr pa frgazar nastavu povblaščeni serviser za yamaho delta team krško taku da njim čist zaupam

Objavljeno (popravljeno)

Ka ma pa pooblaščen serviser veze iz mojim postom :) Jes sem sam povedu, da je razlika filtrov v prepustnosti in bolj je prepustn nek filter boljše je, če je pol seveda pravilno nastavljen ferg. Aja glede serviserjev ko si omenu, oni so pri men zadnji kerim bi jes nesel kej naredit al pa naštelat :)

Objavljeno

ah sej ko bos vec presraufal bos vedel kako pa kaj, pač ste usi pametnejši, sej ok :grrr

Objavljeno

kko z aerox standart....se to splaca nabavt ?...al bi blo buls runner

Objavljeno

50ccm tle se menmo drugih stareh ne kaj kupt amapak kako popravt

Objavljeno

aha pa ti je tezko povedat kasne iskusnje mas z aerox? :blink: B)

Objavljeno

DOBRE ČEPROV GILLERA BUR GRE AMPAK JE AEROXA MEN LEPŠ VOZT K SM VOZU ŽE SKOR USE SKUTERJE TAKE DOBRE

APRILIAO AEROXA GILLERO POL PIAGOTA PA TAKU DALJE ČEPROV ČE MENE UPRAŠAŠ SI KUP MOTOR DA SI SAM MENAŠ KUP KAKŠNO YAMAH SUPERMOTO K ČE TA MOTOR DOBR ZRIHTAŠ KRE KOMOT 100 FRENDA SO DUBL K JE MAL ZRIHTOV GA SO GA NA RADAR DUBL 105 PO RAVNINI

Objavljeno

aerox se velik bol voz k runnerca...res...nekam trde so te runnerce...jst mam sicer SRko(98) pa je tok mehka pa se velik lazij voz k runner tut k Dna...

Sej pravm AEROX! :OK:

Am men je slo slabi z sportnim filtrom.... .) In tut k sm se pogovarju s serviserji so rekl da je ORIGINAL najbols s sportnim bos meu veliko sreco ce ti bo slo usaj isto k z org. :glare:

Objavljeno

DOBRE ČEPROV GILLERA BUR GRE AMPAK JE AEROXA MEN LEPŠ VOZT K SM VOZU ŽE SKOR USE SKUTERJE TAKE DOBRE

APRILIAO AEROXA GILLERO POL PIAGOTA PA TAKU DALJE ČEPROV ČE MENE UPRAŠAŠ SI KUP MOTOR DA SI SAM MENAŠ KUP KAKŠNO YAMAH SUPERMOTO K ČE TA MOTOR DOBR ZRIHTAŠ KRE KOMOT 100 FRENDA SO DUBL K JE MAL ZRIHTOV GA SO GA NA RADAR DUBL 105 PO RAVNINI

To je res se splača kj tazga kupt, sam se mi pa zdi da so cene malo višje kot za skuterje, samo ti bo pa po vsej verjetnosti šel že samo brez blokad 80 km/h. :D

Objavljeno
In tut k sm se pogovarju s serviserji so rekl da je ORIGINAL najbols s sportnim bos meu veliko sreco ce ti bo slo usaj isto k z org. :glare:

Aja če so pa serviserji to rekl pol pa more bit res .)

Objavljeno

sej runner gre tut brez blokad ene 85 :trance_33_sleep:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!