Čamac Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Ko tolko govorite samo aerox aerox aerox al pa runner runner runner... Kaj pa firefoxa al pa kaj podobnega pa nihče nima? Če bi jaz spet kupoval 50-ko bi kupo firefoxa. Raje kot DNA-ja.
k0ci Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Ko tolko govorite samo aerox aerox aerox al pa runner runner runner... Kaj pa firefoxa al pa kaj podobnega pa nihče nima? Če bi jaz spet kupoval 50-ko bi kupo firefoxa. Raje kot DNA-ja. firefoxa mam jas na kompu (mozillo :P ) drgač pa če bi jst kupval skuterja bi kupil novo aprilio (piaggio) na ferg seveda
-baSe- Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 No se strinjam aprilia tanova na ferg je najbl. Firefox men ni usec ga ma moj frend.
Cilindr Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 am jst bi nabavu zipa=)k se ga da dobr spedenat pa leti k svina=)al pa F-12 al pa DNA...=)
luka0 Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 ma jaz če bi še nekrat kupoval bi kupu yamaho krosa pa nč druzga
pero14 Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 ma jaz če bi še nekrat kupoval bi kupu yamaho krosa pa nč druzga veš koliko stroškov je s krosom? :)
50ccm Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 sploh pa ko te policaji dobijo al pa ko s zaletis na cest :glare:
play Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 sploh pa ko te policaji dobijo al pa ko s zaletis na cest :glare: Kdor se s krosm fura po cest očitno ne ve zakaj se tak motor uporablja. Če pa te kapsi ujamejo s krosm pa morš bit že dokaj nesposoben razen, če te počakajo doma, drgač pa nimajo za burek da te ujamejo :blink: :D
50ccm Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 tuki smo mel primer ko se je s 125 prpelu u ovink 90 stopin pa je avto prsu pa je pocl sm je zbejzu sm so ga dubil .... zanimivo je blo gledat cepriv:S
Matex_46 Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 pred policaji ne bežiš, se ustaviš in sprejmeš svoje krivostorjeno dejanje odgovorno, kaj ne? .)
luka0 Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 vem kuk je stroškov sm za tuk k bi se jaz vozu vrjem bi mogu reni servis delat 2 na leto tukrat kr pr skuterju sicer pa če te polcaji res dobijo pa da maš krosko si pa bukov
50ccm Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 pomoje se ne splaca krosa met tko...rekreacisko ze...
Cilindr Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 splaca se ga met ce zvis u enih routah k mas same htibe okol...pa tm ti ga se registrerat ni treba :OK: :lol:
50ccm Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 regostrerat ?? kros motor...se bojim da se ne da
pero14 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Se da. Gor moraš dati luči in ga peljat na homologacijo, samo to je tak brezveze zato ker je to narejeno za vozit za po rovtah in ne za po cest ker prehitro doseže končno hitrost.
Cilindr Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 ta homologacija je tut neki posebnga ....tok ene zajebancije da jo dobis ...prevec birokracije....
50ccm Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 se bul splaca endurco kupt pa tut ce krosca homulogiras pa te pizdarije nucas izpit
luka0 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 ma majmun gdu pa je tuk neumen tud če bi se dalu krosa registrerat ga nebi k maš enkrat tak motor ne nucaš registracije k itak ne sme it na cesto če dalš pa na krosa luči rata pa enduro majmuni:)
play Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Se da. Gor moraš dati luči in ga peljat na homologacijo, samo to je tak brezveze zato ker je to narejeno za vozit za po rovtah in ne za po cest ker prehitro doseže končno hitrost. Se da sam pol je že isti kurac če kupiš hard enduro pa maš kroslo z lučmi :closedeyes:. Nč ne doseže prehitr končno hitrost sploh tak motor ni narjen za na cesto vzmetenje je drugačno, gume so drugačne, nima luči in nič odvečne opreme, ki je potrebna za registracijo, krosle so pč narjene za dirkalne namene, se pravi za na kros progo. pred policaji ne bežiš, se ustaviš in sprejmeš svoje krivostorjeno dejanje odgovorno, kaj ne? .) Ne ! :D Sicer je pa tole vse skp nekm :topic:
Žarko G. Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 jst sm kupu že predelnga aaaa to so bli časi končna je bla 115 km/h! :OK:
luka0 Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 NO JA USE SM SKOR ZAMENOV ŽE NA MOTORJU OD BATA DO POVRATNEGA FEDRA JERMENA VALČKOV FEDR U SKLOPKI NAZAJ SM DAL ORIGINALN FILT AMPAK MOJ MOTOR SE ŠE ZMEREM BOJI KLANCA KAJ BI ŠE LAHKO BILO?
Cilindr Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 jst sm zihr da je neki u variomatu! lahk si ti to use zamenu sam k nisi dou pravih trdot not......kok ti pa gre po klancu gor?
luka0 Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 jst sm zihr da je neki u variomatu! lahk si ti to use zamenu sam k nisi dou pravih trdot not......kok ti pa gre po klancu gor? SPLOH NE GRE K SE U KLANC USTAV:)
Cilindr Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 :eek: :eek: uffff.....slabo!am povratna?si menu?sam kero si dou not?kere si dou nor ferdrcke na sklopki?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se