Špilferderber Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Moški-gospodar v hiši ← reality show je v drugem nadstropju.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 reality show je v drugem nadstropju.. ← Kaj tm kjer je Alma 24/7??? :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Moški-gospodar v hiši ← Aha. Oddelek z znanstveno fantastiko je v drugi kleti. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 a drugače še zmeraj skače !? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Zmenite se s križniki. ← Imbus in gedore :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 A se bosta na koncu poročila? :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 A se bosta na koncu poročila? :love1: ← Ja, in to v Zgornjem Oldu :grim :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 odvisno od režiserja ! ne reži, poserji ga ! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 :cry: Se mi že od ganotja oči rosijo ... ma ne, to je samo prehlad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 :cry: Se mi že od ganotja oči rosijo ... ma ne, to je samo prehlad. ← Šnopčk sz klimbrozavra baje pomaga-na slamco :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 :cry: Se mi že od ganotja oči rosijo ... ma ne, to je samo prehlad. ← yst sm tut enmaw gonjen :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Počakam, da bodo reklame, potem grem pa do hladilnika ... po čokolado. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Počakam, da bodo reklame, potem grem pa do hladilnika ... po čokolado. :blush: ← :eek: Ježešna, a spet neki zamujam? :slap: Spet bom ujel začetek konca. Čeprav :hmm: tut to ni nujno slabo. Ponavadi se vse zgodbe končajo na koncu in konec je potemtakem pomembnejši od začetka. Začetek je zanimiv samo zato, ker takrat še ne veš kakšen bo konec in če sploh bo. Ampak po navadi je. :hmm: Je pa po eni strani tudi začetek del konca. Pravzaprav je začetek prvi del konca. Lahko celo konstatiramo, da je vse skupaj en sam konec. Konec. Grem delat. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 nedokončana ... :hmm: moja simfonija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 js sem pa končala ... ESRR :OK: ... ne morem belivit :010 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :trance_33_sleep: ← :fight1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :trance_33_sleep: ← :hmm: bo treba sexat? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Preveč seksa škodi. :yes: Al se posušiš al se pa napihneš. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Al se posušiš al se pa napihneš. :whistle: ← To se zna zgodit tudi od pomanjkanja seksa ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Se mi zdi, da obstaja na to temo nekaj basni :hmm: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 (popravljeno) Se mi zdi, da obstaja na to temo nekaj basni :hmm: ... ← Oja, kar nekaj jih je. :) Meni so všeč tiste o oslu. :) Zakaj že? :hmm: Ah.... :slap: je čas suše in revščine in je čas obilja.... B) p.s. Drgač sem pa sam mal uletela, da poslinim Bibs in Vale. Nimam cajta. :wacko: Itak. :wacko: Aja, mimgrede, a kdo bajto kupi? :xx: Popravljeno Oktober 14, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Manu :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Preveč seksa škodi. :yes: Al se posušiš al se pa napihneš. :whistle: ← To se zna zgodit tudi od pomanjkanja seksa ... ← Daš al ne daš - uveneš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se