Manu Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :eek: Ježešna, a spet neki zamujam? :slap: Spet bom ujel začetek konca. Čeprav :hmm: tut to ni nujno slabo. Ponavadi se vse zgodbe končajo na koncu in konec je potemtakem pomembnejši od začetka. Začetek je zanimiv samo zato, ker takrat še ne veš kakšen bo konec in če sploh bo. Ampak po navadi je. :hmm: Je pa po eni strani tudi začetek del konca. Pravzaprav je začetek prvi del konca. Lahko celo konstatiramo, da je vse skupaj en sam konec. Konec. Grem delat. :whistle: ← Manu 25 Aug 2005 @ 09:43 Objavljeno: #601 Legenda Skupina: Člani Objav: 6.656 Član od: 4.05.2002 Od: potresna prelomnica Član št.: 635 Nikoli ni konec. Vedno je začetek. Tudi, če je to začetek konca. V bistvu so pa konci koncev najboljši. GorazdH 25 Aug 2005 @ 09:46 Objavljeno: #602 Vseved Skupina: Člani Objav: 1.335 Član od: 11.10.2004 Od: Solkan Član št.: 5.364 konec začetka ima prav poseben pomen...pove ti, da imaš dovolj volje, cajta, karkoli že, da si šel naprej od začetka...konec je pa še zmeri negotov...ker začetek konca lahko pomeni, da je začetek konca tistega kar si začel za dobro ali slabo... morm it na malco ker se mi že meša... -------------------- ma dobro, kakšna prekleta usrana norost je pa to zdej? Biba 25 Aug 2005 @ 09:47 Objavljeno: #603 Mojster Skupina: Člani Objav: 507 Član od: 13.09.2002 Od: Plaža Član št.: 1.052 Konec koncev je lahko tudi konec konca dober. Ko se končno konča. -------------------- Fasten your seat belt and refrain from smoking - we are ready to fly ... Manu 25 Aug 2005 @ 09:51 Objavljeno: #604 Legenda Skupina: Člani Objav: 6.656 Član od: 4.05.2002 Od: potresna prelomnica Član št.: 635 In na začetku začetka je bila itak samo beseda. Zato je ćisti konec konca od osnovnega začetka najboljši. Ker je končno konec besed. Biba 25 Aug 2005 @ 09:54 Objavljeno: #605 Mojster Skupina: Člani Objav: 507 Član od: 13.09.2002 Od: Plaža Član št.: 1.052 ... in beseda je meso postala? -------------------- Fasten your seat belt and refrain from smoking - we are ready to fly ... Zresn se. :doze: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :cry: ← :fight2: :fight2: :fight2: Nehi cvilt, ka si fajn dec. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :cry: ← Ja hudič je, ko morš tiho bit :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Ja hudič je, ko morš tiho bit :grim ← :yes: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :yes: :cry: ← Še hujše, če morš bit tiho in še seksaš ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :? Rad' se 'mejmo. Klimbrič, ne kriči. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Še hujše, če morš bit tiho in še seksaš ne :P ← :cry: :cry: :cry: :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 Meni so všeč tiste o oslu. :) :love1: Meni pa o grozdju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 :love1: Meni pa o grozdju. ← Lisička je prav zvita zver ... Aja to je pesem, ne basen :slap: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 :trance_33_sleep: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 :trance_33_sleep: :cry: ← A ne uporabljaš Malizie? Kakšen moški pa si?! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 Klimbra sexa. Zato je tih. takle :cry: je pa zato, ker je njegov sex očitno bolj... :cry: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 Klimbra sexa. Zato je tih. takle :cry: je pa zato, ker je njegov sex očitno bolj... :cry: :whistle: ← :slap: :fight2: :nono: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 V bistvu so pa konci koncev najboljši. Ne vem če so najboljši, zagotovo pa dober denejo če niso pr mir. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 Klimbra sexa. Zato je tih. takle :cry: je pa zato, ker je njegov sex očitno bolj... :cry: :whistle: ← Eh Lojzek ti ga pa pihneš-TO JE ZATO, KER SO GA BABE ZGONILE DO UMETNEGA DIHANJA!! Bogi klimbrič :friend1:zgleda da bo treba še mal potrenirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 Vrane v nizkem preletu ... mater je folk zafrustiran ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Klimbra je pa včeraj govoril ... in to zelo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Klimbra je pa včeraj govoril ... in to zelo :grim ← Ja........mili deklič.....nekdo ti je pač moral sledit...... .) .) Hvala za prevoz!!!!!! BTW.....a to sem že povedal........brez sexa.....se še čevelj ne obuje!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Ja........mili deklič.....nekdo ti je pač moral sledit...... .) .) Hvala za prevoz!!!!!! BTW.....a to sem že povedal........brez sexa.....se še čevelj ne obuje!!!! ← Nema na čemu ... zate vedno :004 In prosim ... jaz sem bila včeraj bolj redkobesedna, kot ponavadi .) BWT ... kdor ne seksa ni župnik .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Zadnje vremensko poročilo: Kanin: 15 cm; suh Vogel: 12 cm; moker Cerkno : 11 cm; suh Krvavec : 16 cm; rahel Kekec : 21 cm; trd... B) ← :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 In prosim ... jaz sem bila včeraj bolj redkobesedna, kot ponavadi .) :grim :grim :grim in zasanjanega :love1: pogleda :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Nema na čemu ... zate vedno :004 In prosim ... jaz sem bila včeraj bolj redkobesedna, kot ponavadi .) BWT ... kdor ne seksa ni župnik .) ← Za razumet......................oproščeno :004 :004 BTW.....kdor ne sexa........drugemu jamo koplje In prosim ... jaz sem bila včeraj bolj redkobesedna, kot ponavadi .) :grim :grim :grim in zasanjanega :love1: pogleda :photo: ← Pa lačna....lačna .) :OK: :OK: :OK: ........ :? :hmm: česa že :hmm: :hmm: :hmm: BTW......volk dlako menja.......sexa pa ne :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 včasih, no včasih pa tud sexa :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 včasih, no včasih pa tud sexa :naughty: ← ...s tipom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se