Hellenca Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 ...s tipom :whistle: ← A jest mogoče še kaj ne vem? :hmm: ......to sezono sem malo zadaj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 ......to sezono sem malo od zadaj..... ← Res :eek: Sem mislila, da Volki samo od zadaj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Res :eek: Sem mislila, da Volki samo od zadaj :hmm: ← :slap: :worship: Volk multipraktik :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 :slap: :worship: Volk multipraktik :worship: ← čestitke za napredek.... :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Klimbra se je pa baje na medicino vpisal :grim :lol1: :lol1: :lol1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Klimbra se je pa baje na medicino vpisal :grim :lol1: :lol1: :lol1: :004 ← Napaka, kolkr jest vem u vesoljsko šolo Huston, Texas, USA....tm take menda rabjo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Napaka, kolkr jest vem u vesoljsko šolo Huston, Texas, USA....tm take menda rabjo :OK: ← :grrr je ugotovil, da se splača dežurat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 :grrr je ugotovil, da se splača dežurat :P ← Nope, za take pravjo da ni škoda, če jih na poti iz ali v orbito raznese.... Joj Klimbra vem, sej bom dau za per, sam ne me tepst :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Nope, za take pravjo da ni škoda, če jih na poti iz ali v orbito raznese.... Joj Klimbra vem, sej bom dau za per, sam ne me tepst :topic: ← Ne moti ga, ker dežura :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 de žura :fight2: ← :eek: A de žura :? A spet kej zamujam? A sem spet na začetku konca ? :doze: Sicer pa človek nikoli ne ve: ali je bolje začeti na koncu začetka ali na začetku konca. Pa tudi vsak konec je... :D :D :D :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Ne moti ga, ker dežura :fight2: ← Klimbra se uči. :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 :doze: :doze: Le kaj je meni tega treba bilo oj dete mlado oj dete lepoooo sovražim ZUP sovražim učenje sovražim........ sovražim Ustavite Zemljo.....rad bi izstopil........................ nema.....napačna postaja :xx: BTW.....kdor ne sexa......naj ne je!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Klimra sej bo... :friend1: boš videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 (popravljeno) Klimra sej bo... pojdi na boš videl,da bo bolje. ← :OK: :OK: Popravljeno Oktober 20, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Ajgorče........ Pa ti si utelešena dobrota :004 :004 :004 BTW......bolje slabo sexat......kokr dobr spat!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Ajgorče........ Pa ti si utelešena dobrota :004 :004 :004 BTW......bolje slabo sexat......kokr dobr spat!!! ← Brez sexa Klimbri živeti ni ... zato na roke si ga vrže en dva tri :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Brez sexa Klimbri živeti ni ... zato na roke si ga vrže en dva tri :P ← :angry2: Ne vela.....to je pesmca.....rekl smo PREGOVORI!!! ......300km/h na zapestju!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Bolje Klimbra v roki, kot slab sex ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 Bolje Klimbrin v roki, kot pa od koga drugega na strehi. :OK: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 bog ne daj Kekyjevega na strehi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) Bog ne daj na strehi in v roki in kjerkoli.... ampak ne Keky-jev :) Drgač pa..... :SS :SS :SS :slap: :photo: :xx: p.s. Biba? :ninja: Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Drgač pa..... ali v prevodu: drugače pa skače ! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Kako lep dan :OK: :OK: :OK: Začneš ga s fuco do službe. Na MS te podučijo, da si prasec.....no, glede na to kok kilc mam, sem bol "odojkec" Obeta se sonček..........upam BTW.......če lahko seksaš danes.....tega ne prelagaj na jutri :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Kako lep dan :OK: :OK: :OK: Začneš ga s fukom do službe. ← :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 :eek: :eek: :eek: ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: To bi bilo nooooooooooooooorooooo Štartaš v Šiški......v misjonarskem položaju po Celovški, malo od pozada do podvoza na Drenikovi.....nadaljuješ s strani do stadiona.....se obrneš in do šihta še v tem položajčku. Ko se končno pobereš.....ugotoviš da si nafukal cca 4km!!!!!! Kulllllll :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se