Vale Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 In da nikol več ne rečeš, da se ne oglasim, ko se v LJ :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 In da nikol več ne rečeš, da se ne oglasim, ko se v LJ :fight2: ← :cry: :cry: :cry: Vem.....kriv sem....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sam, k je biu toooook lep popoldan......... Se bom oddolžil v prvi priliki........ablubm :blush: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Klimbra je na chatu :kva2: :kva2: Po moje se mu je čist odfukalo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Klimbra je na chatu :kva2: :kva2: Po moje se mu je čist odfukalo :grim ← Od prevelike al premajhne "kilometraže"?? :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Klimbra je na chatu :kva2: :kva2: Po moje se mu je čist odfukalo :grim ← Ni na četu.....sam napačno sem stisnu......in ker mam narjen, d me avtomatično prjavla....... BTW........kilometraža...........kaj je že to????? A misliš, do službe pa nazaj.....bednooooooooooooooooooooooo :angry2: :angry2: BTW.......ko sexas.....sexaj s srcem..........nikol ne veš, kdaj je bilo zadnjič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 ......ko sexas.....sexaj s srcem.......... ← Ni nujno. Komot lohk ponucaš kak drug organ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Ni nujno. Komot lohk ponucaš kak drug organ. ← A se ti ne zdi.....da je moj malček prešfoh za take eksperimente :hmm: :hmm: :hmm: BTW.......Sex......je mast božja!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 BTW.......Sex......je past božja!!!! ← :blink: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Mejte si jih čez praznike ... jaz grem zdaj na škarpeno s krompirjem ... jutri je The Dan ... vreme je nizko oblačnostno ... z Maxijem grem na pizzo in na furico ... pa kak pirček bova zvrnila ... pa še vse druge kozlarije bom počela ... :010 Če bo kdo po Obali laufal pa naj pokliče ... sicer težko verjetno, da me dobi, ampak nikol se ne ve :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Mejte si jih čez praznike ... jaz grem zdaj na škarpeno s krompirjem ... jutri je The Dan ... vreme je nizko oblačnostno ... z Maxijem grem na pizzo in na furico ... pa kak pirček bova zvrnila ... pa še vse druge kozlarije bom počela ... :010 Če bo kdo po Obali laufal pa naj pokliče ... sicer težko verjetno, da me dobi, ampak nikol se ne ve :rolleyes: ← In ti boš rekla, da ti ni z rožicami postlano :angry2: BTW......ko zaideš v pasti.........te morda le sex reši hujših posledic!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Mejte si jih čez praznike ... ← Točn tko! B) Arivederčimars :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 500g nepasirane skute 250ml kisle smetane 1 žlica smetane za kuhanje Ščepec soli Vse zgornje zmešađ Vlečeno testo (cca 300g) Maslo "POLIVKA": 1 jajce 250ml kisle smetane Zmešaš 100g ribanega polnomastnega sira Razvaljaš testo, ga namažeš z maslom in do polovice z nadevom. Zviješ, daš v pekač in poliješ s polivko. Daš v pečico na 190 stopinj za 30 minut. Po 30 minutah pečenje daš na vrh še nariban sir in daš nazaj v pečico za 10 min. Nato izklopiš pečico in pustiš v njej še 10 min. Pripraviš mizo, narežeš, daš na krožnik, vzameš iz hladilnika jogurt in poješ. :) Malo je še ostalo. Vabljeni .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 Ne, hvala, ker manjka poglavitna sestavina: MESO! :P Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Treba mal praha spucat v našem peskovniku ... smo se ful igrali, potem pa šli, ne da bi kdo za sabo pospravil :rolleyes: Alla skuto lahko zamenjaš z mesom, ki ga popražiš na čebuli in česnu ... :P ... malo domišljije draga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 A je Klimbra seksat končno začel, da ga ni več videt :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Vale, don't be ridicuolus... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Inžinir.ing Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 ne mi rečt ne vem za kaj se gre haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 vsak zakaj ima svoj zato ! zato se sprašujem zakaj je človeška ribica slepa, ljudje pa ne vidimo v temi ? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 (popravljeno) vsak zakaj ima svoj zato ! zato se sprašujem zakaj je človeška ribica slepa, ljudje pa ne vidimo v temi ? :grim Zato. :D :P Popravljeno November 9, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 vsak zakaj ima svoj zato ! zato se sprašujem zakaj je človeška ribica slepa, ljudje pa ne vidimo v temi ? :grim Dragi Rude! Moram te razočarati, da se motiš. Človeška ribica ni slepa. Slepi smo ljudje, ker ne vidimo tistega, kar vidi ribica. In tudi ljudje vidimo v temi. Lep primer so vse slepe kure, ki najdejo zrno ... :grim BTW pri nas je sonček, prideš na kavo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 pridem ! ko bo sneg pobelil deželo in bo rumeno le tam kjer psi opravljajo potrebo in ko bo soseda priznala da je mož pogosto zdoma, da najraje vidi konja v postelji, zato ker je analno priklopljena na slonov rilec, ta pa ne rine z glavo skozi zid, še zlati ne na plaži kjer je velik direndaj ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Rude, don't be ridicuolus... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 frivolous !? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 :cry: Klimbro sem zadnjič za trenutek našla, zdej se je pa spet zgubu :cry: Če ga kdo najde, naj ga vrne prijaznemu najditelju :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 Mal me sapa daje.... :? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se