Manu Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 (popravljeno) OK, wse ostalo štekam (više/manje) ampaq: kako člowk postane idol pohanih pšancow??? :blink: V navalu veselja ob prebiranju Klimbrinih postov sem spregledala to malenkost. :krneki: Ok, da si pšanc.... :) Ok, da si pohan.... tako je pač življenje... :) Ampak, da si pšanc, že spohan in si po vsem tem sposoben imeti še svojega idola..... :grim :grrr :grim :grrr In to mene.... :slap: :wacko: :whistle: :xx: Pepe, dobro vprašanje :yes: Manu! Lepo da si kaj pomahala :( Sem tolk mahala, da sem bla cela zmahana. :kva2: Pa ni nič zaleglo. :trance_33_sleep: Popravljeno Januar 26, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 V navalu veselja ob prebiranju Klimbrinih postov sem spregledala to malenkost. :krneki: Ok, da si pšanc.... :) Ok, da si pohan.... tako je pač življenje... :) Ampak, da si pšanc, že spohan in si po vsem tem sposoben imeti še svojega idola..... :grim :grrr :grim :grrr In to mene.... :slap: :wacko: :whistle: :xx: Pepe, dobro vprašanje :yes: Sem tolk mahala, da sem bla cela zmahana. :kva2: Pa ni nič zaleglo. :trance_33_sleep: :hmm: :hmm: :hmm: MOgoče sem pa te zamnejal za kakšno od fenic :grim bom mel tretjič še večja ušesa in oči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: MOgoče sem pa te zamnejal za kakšno od fenic :grim bom mel tretjič še večja ušesa in oči Kaj pa usta? :naughty: :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Kaj pa usta? :naughty: :devil: :P NOooooooooo, no mi bo nerodno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 V navalu veselja ob prebiranju Klimbrinih postov sem spregledala to malenkost. :krneki: Ok, da si pšanc.... :) Ok, da si pohan.... tako je pač življenje... :) Ampak, da si pšanc, že spohan in si po vsem tem sposoben imeti še svojega idola..... :grim :grrr :grim :grrr In to mene.... :slap: :wacko: :whistle: :xx: Pepe, dobro vprašanje :yes: Sem tolk mahala, da sem bla cela zmahana. :kva2: Pa ni nič zaleglo. :trance_33_sleep: OK....se posipam s pepelom....lapsus lingue.......porka motorka....Pepep, a ti nikol kako mal izvan konteksta ne ustreliš......... Mislu sem, da je način in okus njenih pohanih pšancev tako fenomenaln.....da so mi postali idol pohanja....pohane kulinarike............kok ste dlakocepski!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 ....Pepep, a ti nikol kako mal izvan konteksta ne ustreliš......... Klimbrbra, yst skor zmeri kako mal izvan pa to. Nisam vedu da ti tututut... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Klimbrbra, yst skor zmeri kako mal izvan pa to. Nisam vedu da ti tututut... :P Izvan ... iza čoška ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 I to više puta odjednom..... :P :P ....bez vađenja :blush: :P :P Hropci rulz!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 Eto mene - došao idol kur in ...... :hmm: ( kako bi bila že moška oblika samostalnika "kur" ) :grim :grrr :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Ej Manu. Avatar maš v okvari.....Leon že cel dan prtiska...tebe pa nikakor naked videti... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Čudn. Men pa dela. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 AlterMan ti boš še dolgo živel, ker imaš možnost buljti božansko oprsje. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 He, he...zgleda, da boš ti večno živel Leon :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Hropci in podmladek, ki je na dobri poti. :doze: Babi, greva na moški striptis. :) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se