Pravokotar Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 Manu Objavljeno dne: 6 Aug 2003 @ 15:38 Legenda Skupina: Člani Objav: 5.098 Član od: 4.05.2002 Od: Severna Primorska. Član št.: 635 PEPE, MORAM povedati na glas :blablabla..... Prepričana sem, da mi danes ne bo treba gristi nohtov. :fight2: :grrr :004 :grim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Ups. :blush: :blush: :blush: Priznam, PEPE :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Ups. :blush: :blush: :blush: Priznam, PEPE :closedeyes: ← Viš ga vraga......a ma dobr spomin kaj????? Porka flek.....jest morm skos pazt kaj napišem.,ker nikol ne vem kje me bo najdu....... Pepe je ipaQ Pepe :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 ..jest morm skos pazt kaj napišem.,ker nikol ne vem kje me bo najdu....... ← Tebe pa res ni težko najdit, dragi prjatu. :devil: :D :grim :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Porka flek.....jest morm skos pazt kaj napišem.,ker nikol ne vem kje me bo najdu....... ← Prjatu Klimbrič, če boš ukinil klicaje, vprašaje, smeškote...boš v trenutku čist neopazen. :ph34r: :ph34r: :ph34r: TkoKtJestPress :ph34r: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Itaq. Kerokol temo odpreš - evo ga Klimbra :blink: (al pa TC) Yst si že konzerve ne upam več odpret... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Yst si že konzerve ne upam več odpret... :ph34r: ← Yst pa sam še pirovsko piksno. :) Ker sem zihr, da ga ne bo not. :) Kukr ga poznam, se je namreč vedno loti od zunaj navznoter. :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Ker zdej? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Ker zdej? :huh: ← Pepe? :hmm: A si mislu kej vprašat? :? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Klimbre u Unionovi piksni nauš najdu, garant... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Pepe? :hmm: A si mislu kej vprašat? :? :P ← Pravzaprav ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Yst pa sam še pirovsko piksno. :) Ker sem zihr, da ga ne bo not. :) Kukr ga poznam, se je namreč vedno loti od zunaj navznoter. :D :OK: ← :fight2: A ne bi ti, namest de tuki odpiraš pirovske konzerve, šla men burek spečt? Čez 2 uri bom že doma (če ne bom šel kar direktnga h Mostičerju - bom držou mizo za zvečer. Da je ne bi kdo uzel :grim ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 :fight2: A ne bi ti, namest de tuki odpiraš pirovske konzerve, šla men burek spečt? Čez 2 uri bom že doma (če ne bom šel kar direktnga h Mostičerju - bom držou mizo za zvečer. Da je ne bi kdo uzel :grim ). ← :fight2: Burek ti je spekla Nika. :fight2: K Mostičerju greva jutri zvečer. :fight2: Miza je rezervirana. :fight2: Lahko greš pa plačat rezervacijo, ko boš na poti mimo. :kva2: Al pa raje ne. :kva2: Ti kar domov prit... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Ti kar domov prit... :afro1: ← :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 :doze: ← -------------------- Ni slabo biti bedast, če je neumnost samo tvoja! Ch. Bukowski :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 -------------------- Ni slabo biti bedast, če je neumnost samo tvoja! Ch. Bukowski :) :004 ← :yea2: Tole si pa zdej pogruntala. A je blo težko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 :yea2: Tole si pa zdej pogruntala. A je blo težko? ← Niti ne. :music3: :love1: :music1: :smoke: :music4: :yea1: :004 :blush: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 Manu, a ti ni sumljivo, da ga vleče h Motičerju???? :hmm: :hmm: jaz ga ne bi kr tko pustila.............no prow pol pa naj hodi...... :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2004 Deli Objavljeno November 13, 2004 Manu, a ti ni sumljivo, da ga vleče h Motičerju???? :hmm: :hmm: jaz ga ne bi kr tko pustila.............no prow pol pa naj hodi...... :P :P :P ← A misliš zarad une kelnarce zadnjič? :kva2: :kva2: :kva2: Pa res, pozabla...... dobro, da te imam. :004 Bom kar takoj skenslala za zvečer. :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 13, 2004 Deli Objavljeno November 13, 2004 Kot je Wobi pravilno ugotovil.....draga Manu.....u Unionovi piksni me ziher NI!!!!! Naslednja pravilna ugotovitev......piksne se vedno lotim od zunaj na not.....pa še kake druge stvari tut!!!!!!! Tretja ugotovitev......... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: sive celice!!!!! Lav ja olllllllllllll :004 :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2004 Deli Objavljeno November 13, 2004 Kot je Wobi pravilno ugotovil.... ← Al pa če je bil Alter :doze: Peesda, spet si ga užalu! :ph34r: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 13, 2004 Deli Objavljeno November 13, 2004 Al pa če je bil Alter :doze: Peesda, spet si ga užalu! :ph34r: B) ← Res je.....Alter.....opravičujem se in se posipam s pepelom......le kako sem lahko tako napačno pogledal in zapisal......moje dejanje pač nima poravičila....vsaj takega ne,ki bi ga lahko sprejel nekdo,tvoje veličine in pomena v mojem lajfu..........hudo mi je in grozno se sramujem ob napaki,ki jo je povzročil moj zamegljeni um!!!!!!!! :( :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 (popravljeno) Spodobna Martinowa večerja, wčeraj zvečer, midwa, papawa, se gledawa iz oči v oči, se maw za rokce držiwa, spet maw račke ( :kva2: ) pojewa, pa mlince , pa polnjena puranowa prsa ( :blink: ) pa rdeče zelje. skratka, pa wse..... in fifty vstane in gre kukr en desc na vece. :yea2: In pride nazaj, se wsede, me pogleda globoko w oči in reče : " Draga, ta wečer pa res ni šew w prazno..." :grim :OK: :yea2: :notworthy: :D :afro1: p.s. Opazla, da je še FIFTY prjawlen......... TO SEM JAZ, JAZ PIŠEM, JAZ JAZ!....... :kva2: :kva2: :kva2: Popravljeno November 14, 2004. Popravil fifty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 A sta tut kej hecnga kadiwa? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 A sta tut kej hecnga kadiwa? :blink: ← Pa kej hecnga popiwa........torej....vsaj eni so mel SVOJ večer!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se