AlterMann Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Klimbra, za kazen moraš enga ta rdečga spit, pol sva si pa bot. :OK: Da boš vedu drugič mal merkat kaj pišeš. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Klimbra, za kazen moraš enga ta rdečga spit, pol sva si pa bot. :OK: Da boš vedu drugič mal merkat kaj pišeš. :P ← A lohka jest tud kej prjavm, jest bi tud za kazen kej spiw? :lol1: :OK: :yea2: Rdeč je čist kul....sam ne Union ....dons laufamo na refoško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 A sta tut kej hecnga kadiwa? :blink: ← Ja, kasneje, ko swa domu pršwa. :naughty: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Klimbra, za kazen moraš enga ta rdečga spit, pol sva si pa bot. :OK: Da boš vedu drugič mal merkat kaj pišeš. :P ← Vredi......ampak sam pod pogojem,da ti častiš.....nekak mam moralni zadržek trošiti denar....seveda svoj.....za Union pločevninko. :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Ja, kasneje, ko swa domu pršwa. :naughty: :grim ← Pa pred tem nekaj uric porabiWa za prijetno zabavo. Čudno men tut takat najbl paše!!!!! :P :P :P :P :P :P :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Ja, kasneje, ko swa domu pršwa. ← Pušila a pušila :naughty: :smoke: :smoke: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Pušila a pušila :naughty: :smoke: :smoke: :smoke: ← Ne maram dima. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Po novem dobiš tudi brezdimne cigarete. A je kelnarca spet hodila okoli 50 kot mačka okoli vrele kaše? LP, El B. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 21, 2004 Deli Objavljeno November 21, 2004 A je kelnarca spet hodila okoli 50 kot mačka okoli vrele kaše? LP, El B. :P ← Ni upala niti do mize prit. :) Ker sem ubrala drugačno strategijo. :OK: JAZ sem se začela spogledovati z njo in ji mežikati. :grim Najino mizo je prevzel mlad natakar na praksi. :D :lol1: Kar me je ( moram reči) pa res do konca razveselilo. :OK: Vse se da porihtat, če ima človek smisel za ...... kaj že? :hmm: :afro1: :naughty: El B, hvala za skrb... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 21, 2004 Deli Objavljeno November 21, 2004 El B, hvala za skrb... :004 ← Je res, od včeraj razmišlja sam še o :afro1: :afro1: :afro1: :afro1: :afro1: ! Kdo ve zakaj :? :hmm: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 22, 2004 Deli Objavljeno November 22, 2004 Je res, od včeraj razmišlja sam še o :afro1: :afro1: :afro1: :afro1: :afro1: ! Kdo ve zakaj :? :hmm: B) ← Jaz,jaz vem....k razmišljam popolnoma isto!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Ko človek zgrožen ugotovi da naša tema že teden dni spi se brez odlašanja zapodi da jo spet na prvo stran preseli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Klimbra, vse se ti rima, vidim, da bo kmalu zima. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Zima nam že za vratom stoji a meni vse to dol visi se prav nič ne bom sekiral se po cestah noro zviral sem že včeraj poskrbel da korak bom varen imel! Alpina 40+1/2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Mar jezero, ki na njega obali stojiš, ni Klimbrič moj podoba tvoja. To noč je jenjal vojske šum vunanji, potihnil ti vihar ni v prsih boja. Ak prav uči me v revah skušnja moja, bolj grize, bolj po novih postih vpije, požrešniše obupa so harpije... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Mar jezero, ki na njega obali stojiš, ni Klimbrič moj podoba tvoja. To noč je jenjal vojske šum vunanji, potihnil ti vihar ni v prsih boja. Ak prav uči me v revah skušnja moja, bolj grize, bolj po novih postih vpije, požrešniše obupa so harpije... .) ← :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 :blink: Ježešna, kaj bi to moglo biti, da želim si pesem to na eks izpiti. Morebiti to je čar vsega, da Alter stari pesniti še zna. In Klimbra mu ob stran stoji: " Še poj, prjatu! " mu veli. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 In pel in pel je zlatoust umetnik , po stasu hrust nikoli nič ga ni motilo nikoli nič razžalostilo vedno bil je srečen on dokler je imel za poln flaškon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Ja,ja tut Cankar in Prešeren sta bila veeeeeeelika pesnika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Predvsem Cankar.....v svojem najplodovitejšem obdobju z Rožnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 le kaj revež na nardim naj pokličem al molčim naj odpravim se na pot ali umaknem v temni kot :? :? :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Ja,ja tut Cankar ← ...ja, predvsem Cankar je na veliko pesnil. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Brdan, a mičken nabijate? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Brdan, a mičken nabijate? :) ← Brdan, ne, a se ti je morebiti tako zazdelo? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Brdan, ne, a se ti je morebiti tako zazdelo? O:-) ← Nene, sam mičken ćekiram. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se