Vale Objavljeno Januar 13, 2005 Deli Objavljeno Januar 13, 2005 Tko ... neki morm napisat zdejle ... NEKI :whistle: :rolleyes: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Tko je to u življenju. Vsaka tema ma svoj začetek in svoj konec. Tole je KONEC. Ker preprosto ne more biti začetek! Ker slej ko prej, ljudje pokažemo SEBE! Včasih se tukaj KONČA! :grim PS: včasih :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 fifty :hmm: a je že prazen... :hmm: ...sod. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 fifty :hmm: a je že prazen... :hmm: ...sod. :hmm: ← Zgleda....... Drugače si nekako ne znam predstavljati kaj bi bil tako nesrečen.......... :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Zgleda....... Drugače si nekako ne znam predstavljati kaj bi bil tako nesrečen.......... :hmm: :hmm: ← :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Tkole, zdajle sem en čik upalila, ker: - sem še vedno v službi in bom še najmanj 6 ur :blink: - ker vem, da so hropetlni nekje na kupu in kadijo ko turki - ker ne vem več česa se prej lotim in se mi mogoče med čikanjem posveti - ker moram tle gor mal nabijat, ker se mi ne da več delat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 - ker vem, da so hropetlni nekje na kupu in kadijo ko turki Za druge ne vem. Yst sm pa definitiwno na kupu :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Za druge ne vem. Yst sm pa definitiwno na kupu :smoke: ← Sem vedla jaz ... čarovnica :alien1: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2005 - ker vem, da so hropetlni nekje na kupu in kadijo ko turki itak ... jaz vsak dan enkrat ali dvakrat popušim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 itak ... jaz vsak dan enkrat ali dvakrat popušim ... ← Med kaditi in popušiti obstajajo gromozanske razlike :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Sem vedla jaz ... čarovnica :alien1: :smoke: ← Coprnica & Hropec. Na kupu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Za druge ne vem. Yst sm pa definitiwno na kupu :smoke: ← Zakaj pa nisi na istem kupu kot jaz ... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Coprnica & Hropec. Na kupu ← Kjut :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Zakaj pa nisi na istem kupu kot jaz ... :? ← Ker je Arhimed pogruntal en glup zakon <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Ker je Arhimed pogruntal en glup zakon <_< ← HEUREKA :slap: Se mi je kar dozdevalo, da bo v tem tiču zajc ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Se mi je kar dozdevalo, da bo v tem tiču zajc ... ← Brez Arhota bi bla minimalno 2. Tiča. Ne: zajca! Mah, krkol... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Brez Arhota bi bla minimalno 2. Tiča. Ne: zajca! Mah, krkol... :doze: ← Brez Arhota tič ne bi okol letal ... mislim njegov ... vsem na očeh ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Brez Arhota tič ne bi okol letal ... mislim njegov ... vsem na očeh ... :) ← Leteti,bingljati,stati......vse je irelevantno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Leteti,bingljati,stati...... ← ...lagati, gobezdati, srati, kozlati.... :ninja: Maš res. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 ...lagati, gobezdati, srati, kozlati.... :ninja: Maš res. :) ← Manu....k bi ti vedla........ Lavju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Manu....k bi ti vedla........ Lavju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← Lavjutu! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Lavjutu! B) ← Sam jest tebe bl lajkam!!!!!! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Sam jest tebe bl lajkam!!!!!! :004 ← Jest pa tebe bl marčkam. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 In kaj boš rekla na "čufte".....???????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 (popravljeno) In kaj boš rekla na "čufte".....???????? ← Čufte? :hmm: Ja, če nauš nč drobtinc dau not. :D p.s. Saj veš, da ne smem ogljikovih hidratov... :fight2: p.p.s. Razen vsak peti dan, ko moram izključno le te.... :OK: :OK: :OK: p.p.p.s. Anubis je zajeban, kar se tega tiče... zajeban, ti rečem.... :huh: Če se strogo ne držiš njegovih navodil, te odpika v šusu.... :( :cry: Zato ga hudirjevo zares ubogam. :yes: Kar se tega tiče, je car. :worship: Popravljeno Januar 31, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se