SiR Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Sej to slovensko (Valentino Rossi Moja zgodba) sem že brala, pa maš prov je samo nakladanje. Glede druge pa mam problem - moja angleščina je zlo slaba :blush: (a je mogoče tudi v nemščini?). kolikor vem, bo ta v prihodjih mesecih izšla tudi v slovenskem prevodu
moto rider Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 "Asistent" je v Brnu doktorja "dol počil"... :o :o :o V življenju igra "orodje" poglavitno vlogo. :grim
nowfak Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 "Asistent" je v Brnu doktorja "dol počil"... :o :o :o V življenju igra "orodje" poglavitno vlogo. :grim :hmm: Ne štekam.................... :blush:
brotherr6 Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 "Asistent" je v Brnu doktorja "dol počil"... :o :o :o V življenju igra "orodje" poglavitno vlogo. :grim mogoče je pa tu skrivnost :kva2: :kva2:
Špilferderber Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 vedno sem trdil, da je car.. :devil:
Gionni Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Prigode Valentina Rossija. Carski video :OK: :worship: :yea1:
rosse20 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 vedno sem trdil, da je car.. :devil: a zato k sedi na BMW-ju :?
fossil Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 na BMW-ja se je usedu sam zato da vid ostale [pisk] :devil:
davinci Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 vedno sem trdil, da je car.. :devil: kaj ne vidiš kako se krohota ? :devil:
Original-One Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Prigode Valentina Rossija. Carski video :OK: :worship: :yea1: :OK: :OK:
FlamE#7 Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 ej a kdo tuki ve zakaj da on pred (skor) vsakim ovinkom notranjo nogo dol do asvalta pa pol nazaj gor?? to me ful zanima... :huh:
aselak Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 verjetno zato da podplat zdrajsa pa s tem zmansa tezo motociklu :D samo moram reci da sem se iz srca nasmejal ob tistem videu posebaj takart ko sem videl od gibernava obraz ko ga je rossi pahnil v zadnjem ovinku :D
Arrabbiata Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 ej a kdo tuki ve zakaj da on pred (skor) vsakim ovinkom notranjo nogo dol do asvalta pa pol nazaj gor?? to me ful zanima... :huh: Kolkr sm jst opazu da levo nogo dol, torej za leve ovinke. Pa to nardi kadar je zlo pozn na bremzanju, k motor, že mal opleta -skor vedno :OK: zato je pa tak car. To je pomoje stvar navade, očitno se na ta način počut bolj stabilno,varno-tko mal na speedway syle. Pa vidu sm tud Danija da to dela, sam ne tok pogost pa atraktivno kot DOHTAR.
semamiz Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 ej a kdo tuki ve zakaj da on pred (skor) vsakim ovinkom notranjo nogo dol do asvalta pa pol nazaj gor?? to me ful zanima... :huh: :hmm: Mislim , da mu mal kri zastane v nogah in jih pred ovinkom prekrvavi , takrat je pač čas za to !? :whistle:
ernessto73 Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Kolkr sm jst opazu da levo nogo dol, torej za leve ovinke. Pa to nardi kadar je zlo pozn na bremzanju, k motor, že mal opleta -skor vedno :OK: zato je pa tak car. To je pomoje stvar navade, očitno se na ta način počut bolj stabilno,varno-tko mal na speedway syle. Pa vidu sm tud Danija da to dela, sam ne tok pogost pa atraktivno kot DOHTAR. Sem popolnoma enakega mnenja - to počne vedno kadar vozi na ali preko limita :OK:
fossil Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Kolkr sm jst opazu da levo nogo dol, torej za leve ovinke. Pa to nardi kadar je zlo pozn na bremzanju, k motor, že mal opleta -skor vedno :OK: zato je pa tak car. To je pomoje stvar navade, očitno se na ta način počut bolj stabilno,varno-tko mal na speedway syle. Pa vidu sm tud Danija da to dela, sam ne tok pogost pa atraktivno kot DOHTAR. Sem popolnoma enakega mnenja - to počne vedno kadar vozi na ali preko limita :OK: se strinjam z obema, rad bi še dodal da Dohtar voz kokr da nima limita :worship:
Pirurirc Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 ej a kdo tuki ve zakaj da on pred (skor) vsakim ovinkom notranjo nogo dol do asvalta pa pol nazaj gor?? to me ful zanima... :huh: mot ok ros
fossil Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 mot ok ros sej res skor isto, par konjev razlike, malenkost trše vzmetenje z manj hoda, gume niso omembe vredne, podlaga (kvaj že to???),
Arrabbiata Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 mot ok ros Nicky Hayden je bivši dirt-track rider pa ne daje noge na asfalt. Je pa res, da ma rajši steze z prevlado levih ovinkov. Valeta sm vidu vozt tud supermoto-mogoče se je pa to tam navadu. Ma glavn da bo jutr zjutri spet na robu (Yamahinih sposobnosti ne svojih da se razumemo :worship:-its the rider that makes difference) Zdej pa spat pa jutr zgodi ustat al pa še bolš-nč spat pa direkt preklop na Eurosport!
fossil Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 (popravljeno) Pedrosa tut učas brcne pred ovinkom, mogoče sta zato z Rossitam hitrejša od Haydna! :devil: mam pa u svoji betic dve teorije, da to nogo vn rine da se v ovink prekipne - nogo da vn res sam takrat ko je na meji, in če ga zaradi močnega zaviranja začne nagibati v napačno smer, da se z nogo not potegne! druge je pa da onemogoč (zapre pot) da ga ne bi kdo prehteu! a je kdo kej podobnega tuhtu, al sam prezne kumarce nabijam??? pa a lohka kgo napiše KDAJ JE JUTR ŠTART???????? Popravljeno September 16, 2006. Popravil fossil
peter1 Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Se par ur pa bo nova zmaga za 46 :OK: [attachmentid=81627]
fossil Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 ni zmaga, but I'll take it :OK:
PERO58 Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Mislim,da so še 3 dirke,bo moral Doctor še kar garati :hmm: :grim :worship:
dukeman Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Prigode Valentina Rossija. Carski video :OK: :worship: :yea1: A kdo pozna naslov komada ? :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se