Manu Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Napoved vremena.... :OK: :yea1: :whistle: B)
Alla Objavljeno Februar 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Če jest nisem kuharski genijalec...... njamiiiiiiiiiiiiiiiii ← Jaz pa tako lačna........ :( Alla
Vale Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Če jest nisem kuharski genijalec...... njamiiiiiiiiiiiiiiiii ← Si :grim
Pervy Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 pa kaj ste vsi danes zjutraj f***l? :? svaka čast :OK: ← nevem, se ne spomnim sem se šele ob 14.00 streznil - ni cool - sem spet :beer1:
Manu Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 nevem, se ne spomnim sem se šele ob 14.00 streznil - ni cool - sem spet :beer1: ← :eek: Po telefonu si bil zdaj čist vredu slišat... :D :afro1: :004 Moj nasmeh : čvek s Pervy-sanom. :OK: Takhitrojegovorildašezdajmisliurejampress :)
Pervy Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 :eek: Po telefonu si bil zdaj čist vredu slišat... :D :afro1: Takhitrojegovorildašezdajmisliurejampress :) ← jasno če pa so me od 4 pira v pisarno zvlekli pa se mi mudi nazaj na pir 5,6,7,....... aja ka te jaz budalo to pišem, sa sem fertik pa lahko grem...........jipiiiiiiiiiii............ :grim
devilish Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 snegec med drevesi... luna k sveti skozi veje... ragla meglica... romatika na visku...:wub: :love1: ju3 pa upam da grem bordat! :D prevec pali tale sneg to v postojni... :grim
Manu Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Še enkrat spat, potem pa sssssssssssssssssk :OK: Pa otročki spijo kot angelčki, ker je dan šole in so prosti :wub: Pa dopust imam :OK: Pa šele 7.marca grem spet v službo :OK: Pa kavo pijem :OK: Pa .... ma...vse je :) :D :afro1:
SHARKi Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Včerejšni pogovor z mojo ljubo ženkico. Ji morm kr enga prlimat :004 . sicer pa samo še 6h in 40 min dela pol pa teden dni smučanja :OK: :OK:
Manu Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 sicer pa samo še 6h in 40 min dela pol pa teden dni smučanja :OK: :OK: ← A se dobimo? :kva2: :D
SHARKi Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 A se dobimo? :kva2: :D ← mogoče,..... a kr tam kot lani :whistle: :whistle:
Manu Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 mogoče,..... a kr tam kot lani :whistle: :whistle: ← Bi blo fajn, ja... :yes: Borovničke mava midva... :photo: Da ne bova :topic: , se pejva na pm zment vse detajle.... :whistle:
Furioso Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Prebujanje, ponovno... :wub: :wub:
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Ena enka pa ena nula pa še ena nula pa še ena nula pa presledek pa črka "es" pa še ena črka "es". Pred vsem tem pa stoji še beseda, sestavlena iz črk, "d", "u", "c", "a", "t" in "i" :grim :lol: :OK:
Špilferderber Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 domov je prišel topcase (ta'v'lka đivi maksia) :OK:
Špilferderber Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Ena enka pa ena nula pa še ena nula pa še ena nula pa presledek pa črka "es" pa še ena črka "es". Pred vsem tem pa stoji še beseda, sestavlena iz črk, "d", "u", "c", "a", "t" in "i" :grim :lol: :OK: ← kongratulacija :OK:
klimbra Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Voda v kozici začenja prijetno brbotati. Prav vidim,kako počasi se topijo kristali sladkorja. Še žličica ali dve črnega prahu ii po stanovanje se začuti omamni vonj. Skodelica,še malenkost mleka........ Počutim se prečudovito.......ko sem sam s "skodelico kave". :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Vale Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Voda v kozici začenja prijetno brbotati. Prav vidim,kako počasi se topijo kristali sladkorja. Še žličica ali dve črnega prahu ii po stanovanje se začuti omamni vonj. Skodelica,še malenkost mleka........ Počutim se prečudovito.......ko sem sam s "skodelico kave". :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← JAZ PA SEM IMELA DANES SKODELICO K®AVE :closedeyes:
klimbra Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 JAZ PA SEM IMELA DANES SKODELICO K®AVE :closedeyes: ← Le zakaj je nisva imela v dvoje :? :? :? :? :? :hmm: :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se