Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mi kar nekaj kilometrov pade na pamet :D

Objavljeno
Le zakaj je nisva imela v dvoje :?  :?  :?  :?  :?  :hmm:  :cry:

Ker je bila krava ne kava ... verjemi, da nisem tolk zlobna in hudobna, da bi kravo, ki sem jo zjutraj speštala v skodelico delila s tabo, ker ni užitna niti pogojno :004

Objavljeno
Ker je bila krava ne kava ... verjemi, da nisem tolk zlobna in hudobna, da bi kravo, ki sem jo zjutraj speštala v skodelico delila s tabo, ker ni užitna niti pogojno  :004

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :? ....kar se pa krave tiče.....jo imam najraje primerno pečeno na krožniku.....nekak se mi ne poklapa varjanta.....zrezek v skodelici :blink:

:004 :OK: :OK: :OK:

Objavljeno
:hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:  :? ....kar se pa krave tiče.....jo imam najraje primerno pečeno na krožniku.....nekak se mi ne poklapa varjanta.....zrezek v skodelici :blink:

:004  :OK:  :OK:  :OK:

Zdaj pa grem na kavo ... PRIDEŠ??? :wub:

Objavljeno
Zdaj pa grem na kavo ... PRIDEŠ???  :wub:

Zdej bi mi pa lahko obljubila.....ponudila.....karkoli,pa me tut s tankom ne zvlečejo iz toplega,pospravljenega....oh in sploh.....stanovanja!!!!!!

Uživaj....jest si grem pa eno SAM skuhat!!!! :004 :004 :004 :blush: :blush: :blush:

Objavljeno
Voda v kozici začenja prijetno brbotati.

Prav vidim,kako počasi se topijo kristali sladkorja. Še žličica ali dve črnega prahu ii po stanovanje se začuti omamni vonj. Skodelica,še malenkost mleka........

Počutim se prečudovito.......ko sem sam s "skodelico kave". :OK:  :OK:  :OK:  :OK:  :OK:

Ponavljam vajo!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

PAŠEEEEEEEEEE

Objavljeno

sm eni stranki (k nima elektrike) reku "ja gospa, pa kaj se no tolk razburjate, boste mel pa manjši obrok"

Ej, pizda je ćist pošizla, kaj je začela ropotat, pa da bo šla k direktorju, pa firma gor, pa firma dol , pa itak da nč ne delamo,...

ma boli me k.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

sej se nism nč zlagal :grim :grim :grim

Objavljeno

:lol1: :eek: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :kva2: stari spet si prekosil samega sebe :worship:

Objavljeno

Sef je rekel: Vse je odvisno od tebe :D :OK: :yea2:

Aja, pismo, ni cist vse. Garaza je polna :(

Ampak, kjer je volja, tam je pot :grim

:D

Objavljeno

Matr sem se danes nahodil, pa je blo prov fajn!

Objavljeno

Bujta repa + vic na račun Rossijeve replike R6 :lol: .

Prodal jo bo... :lol1:

Objavljeno

avantura po snegu do ljubljane v sredo..... :OK:

žur v sredo v Ortotu in Stone orange.... :OK:

Objavljeno

šejk mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, pa seveda SNEG !

:yea1: :yea2:

Objavljeno

Vožnja po zasneženem klancu :kva2: :D ... Mal sreče sm pa le imela vmes :D, kljub zimskim gumam. Jiiiihaaaaaa :yea1: .

Hočem šeee snegaaaaaa :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!