Pervy Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Nasmeh dneva....ko sem zasačila tipa, ki mi je ravno vlamljal v avto in sem ga z užitkom na gobec. :evilgrin: Pol sem pa policaje poklicala. No, ja....Klimbra je bil zraven, pa sem si upala...... O:-) Alla :evilgrin: ← je pasalo a? :devil: :OK: :P
HHV Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Nasmeh dneva....ko sem zasačila tipa, ki mi je ravno vlamljal v avto in sem ga z užitkom na gobec. :evilgrin: Pol sem pa policaje poklicala. No, ja....Klimbra je bil zraven, pa sem si upala...... O:-) Alla :evilgrin: ← Ima boga!! :OK:
lojzi Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (popravljeno) Nasmeh dneva....ko sem zasačila tipa, ki mi je ravno vlamljal v avto in sem ga z užitkom na gobec. :evilgrin: Pol sem pa policaje poklicala. No, ja....Klimbra je bil zraven, pa sem si upala...... O:-) Alla :evilgrin: ← Deklič, a se teb ne dogaja mal velik zadnje čase? No ja, upam, da si ga vsaj dobr, da si še mal svojega adrenalina izpred 2 dni sprostila :OK: Popravljeno Marec 1, 2005. Popravil lojzi
Godfather Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (popravljeno) Nasmeh dneva....ko sem zasačila tipa, ki mi je ravno vlamljal v avto in sem ga z užitkom na gobec. :evilgrin: Pol sem pa policaje poklicala. No, ja....Klimbra je bil zraven, pa sem si upala...... O:-) Alla :evilgrin: ← A bi ti radi še to kar ti ni zgorelo vzeli. :hmm: PRASEC še bolj bi ga mogla razbit in obe roke polomit da nebi nikoli več pomislil na krajo!!!! :fight1: Popravljeno Marec 1, 2005. Popravil v-strom 650
KeC Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (popravljeno) Jutranja kavica pa :smoke: ob martinčkanju na balkonu. Sonce je že prav fajn močno. P.S. Alla respect! Popravljeno Marec 1, 2005. Popravil KeC
Vale Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Nasmeh dneva....ko sem zasačila tipa, ki mi je ravno vlamljal v avto in sem ga z užitkom na gobec. :evilgrin: Pol sem pa policaje poklicala. No, ja....Klimbra je bil zraven, pa sem si upala...... O:-) Alla :evilgrin: ← :OK: :004
.T. Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Nasmeh dneva....ko sem zasačila tipa, ki mi je ravno vlamljal v avto in sem ga z užitkom na gobec. :evilgrin: Pol sem pa policaje poklicala. No, ja....Klimbra je bil zraven, pa sem si upala...... O:-) Alla :evilgrin: ← Sam pazi, da te ne bo zdej tožil za poškodbe in strah. Pri nas so barabe bolj zaščitene kot pošteni državljani..... Sej to opozorilo je bolj za v topic :SS :SS :SS Tadej
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Tip z bormašino zaenkrat še počiva. @ Alla: Nasilje zna biti včasih tudi katarzično, a?
.T. Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (popravljeno) Včeraj sem se napasel v novem salonu Bombardierja na Rudniku. Notri pa motorne sani, vodni, skuterji, ATV-ja, gume za vlečt se po vodi, oblekca za vožnjo z vodnim skuterjem,..... Lastnik salona si je vzel cajt in mi vse do potankosti razlagal, jaz sem pa sam :eek: :eek: :eek: :eek: Prvič v lifu videl jet ski, ki v minuti postane vodni skuter s sedežem :eek: :eek: :eek: Pol ko smo odhajali, mi je še povedal, da prodaja dirkalnega Suzukija ATV-ja, ker ga pač ne more več imet, ker je uradni zastopnik za Bombardier. In , ko smo šli domov, sem v avtu in na glas razmišljaj: mal vzamem kreduta, mal mi posodi dedek , neki mam sam našparan,... Na žalost je bila v avtu še Misha, ki je in mi je Suzukijevega ATV do doma že zbila iz glave Tadej Popravljeno Marec 1, 2005. Popravil Tadej
Furioso Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 "Šopanje" muzike v avtu na poti v službo... :OK:
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Imbo z bormašino še vedno miruje. :OK:
pupa Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Imbo z bormašino še vedno miruje. :OK: ← :o :o :o da ga nisi slučajno včeraj kaj ferderbal :eek:
.T. Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Pa v omenjenem salonu imajo tudi Husaberga FE 650 - hard enduro :yea2: :yea2: :yea2: Tadej
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :o :o :o da ga nisi slučajno včeraj kaj ferderbal :eek: ← imbota ali bormašino? :hmm: sicer pa: še vedno vse mirno. :OK:
klimbra Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Nasmeh dneva....ko sem zasačila tipa, ki mi je ravno vlamljal v avto in sem ga z užitkom na gobec. :evilgrin: Pol sem pa policaje poklicala. No, ja....Klimbra je bil zraven, pa sem si upala...... O:-) Alla :evilgrin: ← Folk......pojma nimate,kako srečo je meu ........tko DIVJE je še nisem videl.......pa še en popravek,padle sta dve poučne!!!!!!! Alla.........matr dogaja kaj :004 :004 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
.T. Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Folk......pojma nimate,kako srečo je meu ........tko DIVJE je še nisem videl.......pa še en popravek,padle sta dve poučne!!!!!!! Alla.........matr dogaja kaj :004 :004 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ← No, pol vaju pa povabim še na Metelkova tour, da mi ga pokažeta, da jih bo fasal še od mene. Ushiro-mawashi geri in mawashi geri RULZZZZ :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Tadej
Funakoshi Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (popravljeno) Nasmeh dneva....ko sem zasačila tipa, ki mi je ravno vlamljal v avto in sem ga z užitkom na gobec. :evilgrin: Pol sem pa policaje poklicala. No, ja....Klimbra je bil zraven, pa sem si upala...... O:-) Alla :evilgrin: ← Škoda, k me ni bilo zrawen. Lahko bi imeli en trening! :evilgrin: Seveda si zelo pogumna, da si đankija z roko usekala po ksihtu, ker majo te loji celo abecedo hepatitisov, pa še kej zravn. Jest bi se osebno raj lotu zadeve z nogami... Prikladna bi bila že prej omenjena Ushiro Mawashi in Mawashi geri (my favorite :OK: ), seveda bi pa po potrebi dodal še Yoko Geri Kekomi ali Keage, za popestritev pa še kakšen Tobi Geri. Če bi bilo časa za trening bolj malo, pa bi uporabil kakšen Hiza ali Kin Geri (merjeno v mednožje). Uf, Funakoshi se je kr neki razpištoljil... Tud to je vredno nasmeha. :OK: Popravljeno Marec 1, 2005. Popravil Funakoshi
Funakoshi Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Folk......pojma nimate,kako srečo je meu ........tko DIVJE je še nisem videl.......pa še en popravek,padle sta dve poučne!!!!!!! Alla.........matr dogaja kaj :004 :004 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ← Oss, sensei Alla. :worship:
klimbra Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 No, pol vaju pa povabim še na Metelkova tour, da mi ga pokažeta, da jih bo fasal še od mene. Tadej ← Težka bo......neuradno gre na letovanje v toplejše prostore.......je specialni povratnik in je bil trenutno na pogojno zunaj!!!!!! Je pa itaQ vse odvisno od sodnika!!!! Kva tooooooooooooo dogaja :OK: :OK:
klimbra Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (merjeno v mednožje). ← No....to področje sem mu pa jest mal pregledal :blush:
Godfather Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (popravljeno) No....to področje sem mu pa jest mal pregledal :blush: ← Upam da si opravil strokovno ? :worship: :grupni: Popravljeno Marec 1, 2005. Popravil v-strom 650
Funakoshi Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Recimo z nartom in povečano-impulzno silo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se