flero Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 ...preživljanje praznikov v domovini... :OK: lp flox
ar Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 Gregsovo novoletno voščilo. :OK:
ernessto73 Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Jutranja vožnja v službo :OK: :OK: Po desetih sekundah sem že pozabil na preklinjanje in slabo voljo zaradi zgodnje ure (bloody tečaj tujega jezika), zasneženega avta in vrat, ki se niso hotela zapreti. Jiihaaaa :yea1: . Kva je to letel proti Logatcu :D . Njah, popoldansko-večerna "rekreacija" bo pa definitivno za v Vomitorum :glare:
era Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Snegeeeec... zimska idila, :OK: :OK: nov čurunalnik in stari znanci na msn-ju... :OK: pogrešala sm vas!!
ernessto73 Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 V službi praznično, po službi pijačka s sodelavkami in potem.... :OK: :OK: Popoldanska ponovitev jutranje vaje. :D Ma kašen užitek je nočna vožnja po zasneženi cesti. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Razen enega počasnela čisto sam v moji smeri. :D In za finale - očiščen dovoz in dvorišče :D . Bratec je bil priden... prekosil je samega sebe. Samo še en hud SMS dobim, pa bo tale dan že skoraj kičast :P . Da dol padeš :photo:
MAZINGAZETA Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 :lol1: Obvestilo davčne, da bom dobila vračilo davka.... ker ne spadam v kategorijo "davka na dodano zadovoljstvo"....
krava Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Mazingazeta... :D :D :OK: :wub:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 :lol1: Obvestilo davčne, da bom dobila vračilo davka.... ker ne spadam v kategorijo "davka na dodano zadovoljstvo".... Čau mazinga :yea1: :yea1: :yea1: Hahahah ... jst sm dobu isto ... stem da me čaka kr neki plačila za vse ... :devil: :devil: :grim :grim :grim .... drugače me pa danes ni nič osrečlo :cry: :cry: :cry: :cry:
STAR Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Prijetna smuka na Marib. Pohorju (slabo poteptano, dovolj celca) :OK:
Black Knight Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Točno leto dni brez cigarete :OK: :yea1: :)
pirrulz Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Točno leto dni brez cigarete :OK: :yea1: :) eee... kaj pa masa tvojega trupelca? Se je kaj povečala? :hmm: evo jaz mam pa zmajl danes naslednji: na poti na šiht videl eno rdečelično okroglotrebušasto babo, kako jo je fuknilo v celec (za vse moralneže tukaj :glare: : brez poškodb). In sem se počutil zelo Mati Terezasto, pa sem jo ven povlekel. Z nemalo napora. Sem ji že hotel predlagat, da se naj kar naprej kotali, da je bolj varno (kar bi glede na njene proporce bil povsem racionalen način migracije). :) no enivej jaz sem svoje dobro delo za naslednjih par dni opravil, tako da mam zdaj mir. :grim
gnoj Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Čisto brez mačka sem se primajal v službo, kjer so me že čakali... domač kruh, par suhih klobas in liter refoška! :OK: To še spijemo pa gremo... ...domov spat!
SiR Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 zbudu sm se zravn ene bejbe le kako mi rata
Nagaya Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 So nekatere stvari, ki so organizirane, vendar pa so tudi stvari, ki niso organizirane, in se vseeno zgodijo. bravo literat :)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 :kva2: :grim :grim ugotovitev s kolkimi "študentkami" bo novoletna zabava :devil: :devil: :yea1: :yea1:
Hanzi Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 zadnje čase mi nasmehe izvabljajo prav osebni emaili :yea1:
Sanda7 Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 poležavanje in crklanje do 11:30 :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 poležavanje in crklanje do 11:30 :D ne mi delat takih guštov :devil: :devil: :nono:
Zdrawc Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 ... zjutraj rum s/z čajem :D ... v nadeljevanju dopoldneva rudeči špricerji (koroški) :OK:
Špilferderber Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 (popravljeno) ... zjutraj rum s/z čajem :D ... v nadeljevanju dopoldneva rudeči špricerji (koroški) :OK: za to imamo drugo debato.. :devil: Popravljeno December 28, 2005. Popravil Špilferderber
hrčo Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Karte za CHILDREN OF BODOM :kva2:
Zdrawc Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 za to imamo drugo debato.. :devil: Kdo je pa rekel, da sem pijan.... :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se